| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Не-не-не....Кифирчик 1.5%. А то при 2% идёт дотация на "деятельность" из гос.бюджета. Из НАШЕГО кармана. А оно нам надо?
Если вам интересно читаем и пользуемся
купить кредитную карту тинькофф
хтось розуміє, що це?
Вадим Бойко
і тільки дитина на задньому фоні їсть мороженку, і не розуміє, нахєра посеред гаражного кооперативу вирили траншею і чого "розсміши коміка" у вигляді бомжа лазить по тій траншеї на серйозному таблі.
Добре шо хоч перелякані воєводи не нагнали роту зольдатен у броні і касках, шоб стрибали по жарі перед камерами репортерів.
Блін, да моя кімната в дитинстві більше була схожа на зону бойових дій, чим ця яма посеред гаражів
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Ага, а Дональду Туску наверное заплатили за ту постанову, Дебилы. Полные дебилы. Ведьма, Крисса и вы реально хотели что бы я был с этим? Сами жрите это дерьмо лопатами...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Востаннє редагував Igor K: 08.07.2019 о 23:03
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks