Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2159 з 3000 ПершаПерша ... 1159165920592109214921502151215221532154215521562157215821592160216121622163216421652166216721682169220922592659 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 43 161 по 43 180.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Но вы только что писали о принципах. А в основе принципов лежит идеология. А теперь вы пишете об удобстве и комфорте.

Условно лет 150 назад чехи говорили на немецком языке. Чешский дышал на ладан. Даже у меня среди друзей чехов в детстве был такой, который с бабушкой говорил на немецком. Тогда же у норвегов не было своего этнического языка, а говорили все на варианте датского. В обоих странах языки были возрождены - и новочешский, и нунарвик. И оба они достаточно широко распространены. И вовсе не из принципа. А вовсе по другой причине. Возрождением языков занимались не чиновники, а творческие люди, которые в итоге сделали свои языки популярными.

В Украине украинскому языку нужна популярность. Не идиотизм чиновников и политиков, а простая популярность. Разумеется, что гораздо сложнее сделать язык популярным, нежели клепать идиотские законы, которые довели страну до того, что она начала разваливаться на куски. И разумеется, что бы что-то сделать, надо ответить на несколько элементарных вопросов, без которых любое дело тупо провалится:

1. Что мы хотим сделать?
    2. Для чего, с какой целью?
    3. Как мы хотим это сделать?

Пока ответов на эти вопросы нет, и не видно украинской творческой элиты, которая сможет и сформулировать, и дать ответы на эти вопросы. Разные там тётеньки, типа Ницой и кк подруг судьба языка вообще никак не интересует. Ей нужно продавать свои книжки, которые мало кому интересны, поэтому она и хайпует на этой теме.

PS И нафига я это все пишу, если все это уже обговорено-переговорено миллион раз еще в 90-х.
    Ну таки да. Только на первом месте стоит:

Для чего, с какой целью?

И всё пляшется от этого. Но эта тема не для этой ветки.

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис

Для чего, с какой целью?

Бо подобається почуватися повноцінним українцем розмовляючи своєю рідною мовою.
    Розмовляючи російською я приміром не почуваюся комфортно. Для мене це зайве нагадування про те що боротьба українського народу за незалежність все ще не завершена повністю. Щоб не казали з цього приводу політики)) факт є факт. Доки я почуваюся некомфортно намагаючись розмовляти українською в Україні, я неможу вважати цю боротьбу завершеною.
    А будь яка боротьба має і свою ціль і свої методи)) Тож можете наполягати на підтвердженні окупації України і далі)) Як діяти в такому випадку ми знаємо...

Дописів
    28 619

Типово

Для чего, с какой целью?
    Это стоит на втором месте. На первом все же "Что мы хотим сделать?".

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Это стоит на втором месте. На первом все же "Что мы хотим сделать?".
    Если мы не знаем: ЗАЧЕМ?, то "ЧТО?" уже не имеет никакого значения.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Long Переглянути допис
    Бо подобається почуватися повноцінним українцем розмовляючи своєю рідною мовою.
    Розмовляючи російською я приміром не почуваюся комфортно. Для мене це зайве нагадування про те що боротьба українського народу за незалежність все ще не завершена повністю. Щоб не казали з цього приводу політики)) факт є факт. Доки я почуваюся некомфортно намагаючись розмовляти українською в Україні, я неможу вважати цю боротьбу завершеною.
    А будь яка боротьба має і свою ціль і свої методи)) Тож можете наполягати на підтвердженні окупації України і далі)) Як діяти в такому випадку ми знаємо...
    Мин бик шат Сезгә шулай комфортней. Мин дә телим уңайлылык.
    Якши?

Дописів
    21 942

Типово

---
    Востаннє редагував KpoT: 06.07.2019 о 15:08

Дописів
    8 158

Типово

Якши?
    я розумію щосаме ви хотіли мені сказати))
    Але факт в тому що розмовляючи російською в СРСР ви тим самим виявляли повагу до так званого "братского народа" який буцімто вас всіх і об'єднав. Розмовляючи російською сьогодні, ви так само як і раніше виказуєте повагу агрессору і окупанту, який вбивав і продовжує вбивати українських громадян. Тримати їх у в'язницях, захоплювати їх місця проживання позбавляючи їх повноцінного майбутнього.
    Ви напевно дуже поважаєте росіян раз вам так нейметься ото розмовляти російською??! А не підскажете защо??!

Дописів
    2 672

Типово

Де й про що ще щирим уңайлылыкам пересічним українцям поспілкуватися...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Яке чудове представлення глави ДонОДА

Дописів
    8 158

Типово

Якши?
    Росіян ще можна було якось виправдати до 2014. Потім залишилося лише місце для ненависті.
    Я дію в цьому питанні як "сахарный мальчик")) дуже чутливо реагую на бодай найдрібніше відчуття втрати комфорту навіть від однієї думки що маю заговорити українською.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Long Переглянути допис
    я розумію щосаме ви хотіли мені сказати))
    Але факт в тому що розмовляючи російською в СРСР ви тим самим виявляли повагу до так званого "братского народа" який буцімто вас всіх і об'єднав. Розмовляючи російською сьогодні, ви так само як і раніше виказуєте повагу агрессору і окупанту, який вбивав і продовжує вбивати українських громадян. Тримати їх у в'язницях, захоплювати їх місця проживання позбавляючи їх повноцінного майбутнього.
    Ви напевно дуже поважаєте росіян раз вам так нейметься ото розмовляти російською??! А не підскажете защо??!
    Миңа ошый твоя ышаныч мәсьәләләрендә, аларда син халкын да, халкың да глупость.Шуңа күрә син һәрвакыт дөрес түгел.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    маніпулюєте

не придурюйтесь

бо то ляпи, то фейки, а в ПП пройоби

В вас дуже дурне питання, та провокаційне, ... тоді я вам задам не дурне питання
    Яким чином збирався виконувати минсткі ПП?, він їх же прийняв ... чи ви щось знаєте секретно, та тому тут репетуєте

... от теперь Зе доводиться це розхлюбувати, поки з цих домовленостей ще не "злізли", ... Відьма, нема бойового рішення, чи є, чи воно тільки можливо політично?
    Манюпулювали як раз ті, хто кожен крок Петра висвітлювали таким чинов, щоб вносити в голови одне- барига, крадій, війна потріна лиш йому. Як це робиться відомо. І техніки, і методи. Я приводила приклад, як за три місяця рашистскі пропагандони зробили з українців фашистів, а боротьбу за незалежність назвали нацизмом.

Не збирався він виконувати те, що виконати неможливо.
    Мінські потрібні були для вигравання часу. І думаю, якщо б він пішов на другий термін, то політика була б така ж- тиск на рашу на міжнародному рівні, введення нових санкцій, розиток нашої армії.
    Так , нема бойового рішення, але рішеннє на яке зараз натякає Вован, це не рішення, це здача позицій. Це те, що хоче Хуйло вже 5 років. Бо ЛЮБИЙ контакт напряму з так званими республіками, це визнання їх самостійності і лігітимізація цих утворень. Це те, на чому наполягає Хуйло. Що буде далі відомо.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від NWZ Переглянути допис
    Де й про що ще щирим уңайлылыкам пересічним українцям поспілкуватися...
    А де ж ще щірому ГУЛЯЙПОЛЬЦЮ як не тут побалакати мовою дідів? Хай напружує мізки. Бо рідну геть забув, манкурт.

Дописів
    28 619

Типово

Если мы не знаем: ЗАЧЕМ?, то "ЧТО?" уже не имеет никакого значения.
    Зачем делать язык популярным, или зачем заставить всю страну использовать исключительно один язык? Согласитесь, что вещи разные. Поэтому "зачем" делать что-то неизвестное вообще не свистит.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    так от поясніть, що можливо зараз зробити якщо вже є поки-що діючи минськи? ... з них же треба якось "злізти", річ не тільки в наших бажаннях, а щей й у міжнародних відносинах з партнерами (начебто щоб перейти до нормандського), та у сотнях тисяч життів ... хз скільки б було зараз з повноцінними бойовими діями - на багато більше ніж за п'ять років

Що, не можешь? але якщо є щось сказати, то давай, почитаємо які у тебе плани були б, якщо б ти був головнокомандуючим
    Ви так і не відповіли: Так Вован збирається виконувати мінські? Всі пункти?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Зачем делать язык популярным, или зачем заставить всю страну использовать исключительно один язык? Согласитесь, что вещи разные. Поэтому "зачем" делать что-то неизвестное вообще не свистит.
    У Нідерландах більшість спілкується англійською, але якщо ви хочете стати громаднином, вам потрібно буде вивчити гоандську і здати екзамен. Нащо вони це роблять?

Дописів
    8 158

Типово

Миңа ошый твоя ышаныч мәсьәләләрендә, аларда син халкын да, халкың да глупость.Шуңа күрә син һәрвакыт дөрес түгел.
    От саме тому український уряд і подбав про вашу безпеку змусивши вас знати ірозуміти українську мову проживаючи на території України)) Бо зустрінете як я колись вночі закарпатьського контрабандиста який щось спитає у вас, ляпнете йому у відповідь щось російською)) А він вийме як в тому випадку було з кишені револьвера, приставить вам до лоба)) і запропонує вам згадати як треба розмовляти пристойною мовою

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Бо ЛЮБИЙ контакт напряму з так званими республіками, це визнання їх самостійності і лігітимізація цих утворень. Це те, на чому наполягає Хуйло. Що буде далі відомо.
    Да, ЛЮБОЙ контакт с ДНР и ЛНР- это практически их легимитизация. Сейчас. Но не 5 лет назад. Без этого "контакта"- нет НИ ОДНОГО способа вернуть их в состав Украины ещё 5 лет. В каком бы формате и кто не заседал. А потом возвращать будет нечего. И некого. Ибо там будет граница РФ.

Вот такой он некрасивый реал. Морда лица. Выбор за нами.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Ок. ЧТО мы хотим? Попрыгать!
    ЗАЧЕМ? Для лучшего роста пальм!
    КАК? А вот так: плыг-плыг-плыг!
    РЕЗУЛЬТАТ? Мартышки от смеха обосрались.

Сторінка 2159 з 3000 ПершаПерша ... 1159165920592109214921502151215221532154215521562157215821592160216121622163216421652166216721682169220922592659 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті