Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2158 з 3000 ПершаПерша ... 1158165820582108214821492150215121522153215421552156215721582159216021612162216321642165216621672168220822582658 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 43 141 по 43 160.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    які такі "ваші!"?

по перше, про "не суттєво" до ПП, якщо й був тролінг, то по тому що сталося - піджачок, з матнею якісь пригоди, п'яненький на людях (хоча це в же не те що є "не суттєво", хоча може це були невдалі фото, але для де когось вдалі) та т.і.
    по друге, якщо особисто про себе - не мій метод, бо усякі такі пригоди дійсно не суттєві, принаймні не пам'ятаю, щоб щось таке розповсюджував

от і кажу вам - говоріть за себе, а не про "ващі", але також рекомендую - не зупиняйтесь , це допоможе виграти ще одні вибори )

так чи інакше, різниця є між тролінгом про те що сталося й тим що вигадали? )

на друге питання - ви відповідь знаєте

п.с. я вважаю, що в нас 100% громадян обирали Президента, а не Вована чи там Петю
    Тобто будемо говорити про що завгодно, але не про цілі, реформи, зміни і чого воно хоче конкретно. Зрозуміло.
    І річ не йшла про штани, річ йшла про "баригу, мальдіви, ліпецьку фабрику, торгівлю на крові, медведчуків, свинарчуків" тощо. Ви прекрасно розумієте, що лехторат нагодували гівном, а зараз кажете, що то не ваші методи. Ваші. Так чого обурюватися?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Дописів
    21 949

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Тобто будемо говорити про що завгодно, але не про цілі, реформи, зміни і чого воно хоче конкретно. Зрозуміло.
    І річ не йшла про штани, річ йшла про "баригу, мальдіви, ліпецьку фабрику, торгівлю на крові, медведчуків, свинарчуків" тощо. Ви прекрасно розумієте, що лехторат нагодували гівном, а зараз кажете, що то не ваші методи. Ваші. Так чого обурюватися?
    це те, що не було .. вигадали? )

про цілі: зараз, те що я бачу, тактична глобальна ціль - це "минскі", з спробою переходу до "нормандського" ...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

це те, що не було .. вигадали? )

про цілі: зараз, те що я бачу, тактична глобальна ціль - це "минскі", з спробою переходу до "нормандського" ...
    Так, вигадали. В тому сенсі в якому все це втюхівали.
    Ціль виконати мінськи угоди зі своєї сторони, а рашиків за лапки? Тобто, він погоджується, що це наш внутрішній конфлікт?

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 227

Типово

Дописів
    21 949

Типово

Так, вигадали. В тому сенсі в якому все це втюхівали.
    Ціль виконати мінськи угоди зі своєї сторони, а рашиків за лапки? Тобто, він погоджується, що це наш внутрішній конфлікт?
    от бачте яка ви хитренька

Разом з хернею про фейки до зеленських, які самі визнали що то є фейки/тролінг, тут же, не відходячі від каси хочете, що б хтось (зараз я) почав щось доказувати про те що не є "пригодами з матнею", а є суттєво значніші епізоди, де будуть потрібні докази, довгі дискусії про те що дійсно було. ... але ми вже це проходили.

Про виконнаня минських.
    Ви їх читали, також ви знаєте, що стосовно Станиці Луганської було сінхронне розведення, також знаєте, що де щось не так, то й відповідь адекватна з боку ЗСУ не заборонена, бо нема такого наказу "сидіть як миші попри все" , або він дуже секретний

про внутрішній/зовнішній конфликт.
    То з дівчатами діскутуйте. Є політичне "мусоливание" цього питання, а є факти. Факти говорять, що у Донецку та Луганську (особливо у Донецку) було чимало проукраїнських сил/громадян, але їх жорстоко придушили місцеві проросійські (або просто ображені на Київ саме з сепар поглядами), за допомогою як і місцевих зрадників від МВС, так і їм ще добре допомогли туристи з РФ. З боку Києва, чомусь по гарячому не відреагували, коли там ще не було тисяч рф техніки з бойовиками/воєнними у відпустці.

Звичайно це зовнішня агресія РФ, але суть її в тому, що її можливість опиралась на чиюсь політичну волю або навпаки безвольність наших можновладців та де якесь населення, навіть після втечі Януквича, так що можна і так й сяк трактувати, якщо натягнути гандом на швабру ... по-страусячому.

Офіційна позиція, що Зеленського (якщо б було інакше, то не просили б посилити санкції, та наприклад Канада офіційно не була б готова продавати, та допомагати летальною зброєю), що Порошенко - це зовнішня агресія РФ, тут КРАПКА.

Ви зараз скажете, а що он Коломойський таке каже ... тільки до чого тут Коломойський ви напевно відповісти не зможете.
    Востаннє редагував KpoT: 06.07.2019 о 13:15

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Не мешайте деткам резвиться с фейками.... скоро их за такое будут бить по руками.... хотя это конечно не обязательно. А вот пальцами тыкать будут....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

от бачте яка ви хитренька

Разом з хернею про фейки до зеленських, які самі визнали що то є фейки/тролінг, тут же, не відходячі від каси хочете, що б хтось (зараз я) почав щось доказувати про те що не є "пригодами з матнею", а є суттєво значніші епізоди, де будуть потрібні докази, довгі дискусії про те що дійсно було. ... але ми вже це проходили.

Про виконнаня минських.
    Ви їх читали, також ви знаєте, що стосовно Станиці Луганської було сінхронне розведення, також знаєте, що де щось не так, то й відповідь адекватна з боку ЗСУ не заборонена, бо нема такого наказу "сидіть як миші попри все" , або він дуже секретний

про внутрішній/зовнішній конфликт.
    То з дівчатами діскутуйте. Є політичне "мусоливание" цього питання, а є факти. Факти говорять, що у Донецку та Луганську (особливо у Донецку) було не мало проукраїнських сил/громадян, але їх жорстоко придушили місцеві проросійські (або просто ображені на Київ саме з сепар поглядами), за допомогою як і місцевих зрадників від МВС, так і їм ще добре допомогли туристи з РФ. З боку Києва, чомусь по гарячому не відреагували, коли там ще не було тисяч рф техніки з бойовиками/воєнними у відпустці.

Звичайно це зовнішня агресія РФ, але суть її в тому, що її можливість опиралась на чиюсь політичну волю або навпаки безвольність наших можновладців та де якесь населення, навіть після втечі Януквича, так що можна і так й сяк трактувати, якщо натягнути гандом на швабру ... по-страусячому.

Офіційна позиція, що Зеленського (якщо б було інакше, то не просили б посилити санкції, та наприклад Канада офіційно не була б готова продавати, та допомагати летальною зброєю), що Порошенко - це зовнішня агресія РФ, тут КРАПКА.

Ви зараз скажете, а що он Коломойський таке каже ... тільки до чого тут Коломойський ви напевно відповісти не зможете.
    Тобто, вкидування гівна, завдяки якому пішла хвиля ненависті до Петра, ви називаєте "епізодами які потребують доказів і довгої дискусії"? А кожен день ляпів Вована фейками?

Що ви мені тут поліінформацію про людей читаєте. Я вас питаю, яким чином воно збирається виконувати міські, якщо раша їх не збирається виконувати? Хуйло вже сказав чого він чекає. Вован це збирається робити?

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Обратите внимание - практически в начале ролика - после слов нового главы - Слава Украине - недопрезидент спрашивает у ....Богдана - я могу сейчас говорить или нет? ))

ЗЫ и далее - практически каждуюю свою реплику зеленый предварительно согласовывает с Богданом.

ЗЫ 2 Это какойто позор! (с)
    Востаннє редагував Vozar: 06.07.2019 о 13:43
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    21 949

Типово

Тобто, вкидування гівна, завдяки якому пішла хвиля ненависті до Петра, ви називаєте "епізодами які потребують доказів і довгої дискусії"? А кожен день ляпів Вована фейками?

Що ви мені тут поліінформацію про людей читаєте. Я вас питаю, яким чином воно збирається виконувати міські, якщо раша їх не збирається виконувати? Хуйло вже сказав чого він чекає. Вован це збирається робити?
    маніпулюєте

не придурюйтесь

бо то ляпи, то фейки, а в ПП пройоби

В вас дуже дурне питання, та провокаційне, ... тоді я вам задам не дурне питання
    Яким чином збирався виконувати минсткі ПП?, він їх же прийняв ... чи ви щось знаєте секретно, та тому тут репетуєте

... от теперь Зе доводиться це розхлюбувати, поки з цих домовленостей ще не "злізли", ... Відьма, нема бойового рішення, чи є, чи воно тільки можливо політично?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

маніпулюєте

не придурюйтесь

бо то ляпи, то фейки, а в ПП пройоби

В вас дуже дурне питання, та провокаційне, ... тоді я вам задам не дурне питання
    Яким чином збирався виконувати минсткі ПП?, він їх же прийняв ... чи ви щось знаєте секретно, та тому тут репетуєте

... от теперь Зе доводиться це розхлюбувати, поки з цих домовленостей ще не "злізли", ... Відьма, нема бойового рішення, чи є, чи воно тільки можливо політично?
    Проблема в тому, що твоя і ЗЕ капітуляція веде тільки до ганьби. Поясни мені, чого немає бойового рішення? Лугандон вже в тому стані, як інші окуповані раніше кацапами території.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    2 672

Типово

... от теперь Зе доводиться це розхлюбувати, поки з цих домовленостей ще не "злізли",...
    Він знав - куди пхався... Хай розхльобує... Слуга він чи де?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Що ви мені тут поліінформацію про людей читаєте.

Я вас питаю,

яким чином воно збирається виконувати міські, якщо раша їх не збирається виконувати? Хуйло вже сказав чого він чекає. Вован це збирається робити?
    Это апофеоз дискурса. Я представил, как Ведьма отловила воробья и пламенно его допрашивает:" Я вас питаю, яким чином воно збирається виконувати міські,"...Не...ну можно ещё пингвина допросить. Уж он то ТОЧНО знает.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Обратите внимание - практически в начале ролика - после слов нового главы - Слава Украине - недопрезидент спрашивает у ....Богдана - я могу сейчас говорить или нет? )))
    Выставил на МАКСИМАЛЬНУЮ громкость. Не услышал. Подключил колонки. Не услышал. Приведите стенограмму, плиз...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

А вообще то, Вы господа (все) озверели. Столько настрочить....Больше 4-х часов читал.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Выставил на МАКСИМАЛЬНУЮ громкость. Не услышал. Подключил колонки. Не услышал. Приведите стенограмму, плиз...
    А вы не пробовали на экран смотреть? ))

ЗЫ Подсказка - надеюсь вы увидете, что Богдан практически вел собрание и подхватывал практически каждую реплику бэмэ зеленого и разьяснял - что великий имеет ввиду ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    21 949

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Проблема в тому, що твоя і ЗЕ капітуляція веде тільки до ганьби. Поясни мені, чого немає бойового рішення? Лугандон вже в тому стані, як інші окуповані раніше кацапами території.
    так от поясніть, що можливо зараз зробити якщо вже є поки-що діючи минськи? ... з них же треба якось "злізти", річ не тільки в наших бажаннях, а щей й у міжнародних відносинах з партнерами (начебто щоб перейти до нормандського), та у сотнях тисяч життів ... хз скільки б було зараз з повноцінними бойовими діями - на багато більше ніж за п'ять років

Що, не можешь? але якщо є щось сказати, то давай, почитаємо які у тебе плани були б, якщо б ти був головнокомандуючим

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Хочу ответить Возару.

Без прямого участия руководства ЛНР и ДНР за столом переговоров (нравится это кому то или нет)- весь трёп с третьими сторонами ДО ОДНОГО МЕСТА весенний ветерок.

Анус лечат у проктолога, а не музыкой Вивальди.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    А вы не пробовали на экран смотреть? ))

ЗЫ Подсказка - надеюсь вы увидете, что Богдан практически вел собрание и подхватывал практически каждую реплику бэмэ зеленого и разьяснял - что великий имеет ввиду ))
    Вы читаете по губам? Прочтите по моим. Не стоит выдавать личные подозрения за состоявшийся факт. Где стенограмма?

Дописів
    28 619

Типово

Тобто, вкидування гівна, завдяки якому пішла хвиля ненависті до Петра,
    Опять 25... Ведьма, ну не выдумывайте оправдание проигрыша Петра. При чём тут ненависть?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Проблема в тому, що твоя і ЗЕ капітуляція веде тільки до ганьби. Поясни мені, чого немає бойового рішення?.
    Бо Мікела ще досі не в шанцях!!! Бери гранату зі схованки й на передову.

Сторінка 2158 з 3000 ПершаПерша ... 1158165820582108214821492150215121522153215421552156215721582159216021612162216321642165216621672168220822582658 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті