| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Бо подобається почуватися повноцінним українцем розмовляючи своєю рідною мовою.
Розмовляючи російською я приміром не почуваюся комфортно. Для мене це зайве нагадування про те що боротьба українського народу за незалежність все ще не завершена повністю. Щоб не казали з цього приводу політики)) факт є факт. Доки я почуваюся некомфортно намагаючись розмовляти українською в Україні, я неможу вважати цю боротьбу завершеною.
А будь яка боротьба має і свою ціль і свої методи)) Тож можете наполягати на підтвердженні окупації України і далі)) Як діяти в такому випадку ми знаємо...
я розумію щосаме ви хотіли мені сказати))
Але факт в тому що розмовляючи російською в СРСР ви тим самим виявляли повагу до так званого "братского народа" який буцімто вас всіх і об'єднав. Розмовляючи російською сьогодні, ви так само як і раніше виказуєте повагу агрессору і окупанту, який вбивав і продовжує вбивати українських громадян. Тримати їх у в'язницях, захоплювати їх місця проживання позбавляючи їх повноцінного майбутнього.
Ви напевно дуже поважаєте росіян раз вам так нейметься ото розмовляти російською??! А не підскажете защо??!
Де й про що ще щиримуңайлылыкампересічним українцям поспілкуватися...![]()
Манюпулювали як раз ті, хто кожен крок Петра висвітлювали таким чинов, щоб вносити в голови одне- барига, крадій, війна потріна лиш йому. Як це робиться відомо. І техніки, і методи. Я приводила приклад, як за три місяця рашистскі пропагандони зробили з українців фашистів, а боротьбу за незалежність назвали нацизмом.
Не збирався він виконувати те, що виконати неможливо.
Мінські потрібні були для вигравання часу. І думаю, якщо б він пішов на другий термін, то політика була б така ж- тиск на рашу на міжнародному рівні, введення нових санкцій, розиток нашої армії.
Так , нема бойового рішення, але рішеннє на яке зараз натякає Вован, це не рішення, це здача позицій. Це те, що хоче Хуйло вже 5 років. Бо ЛЮБИЙ контакт напряму з так званими республіками, це визнання їх самостійності і лігітимізація цих утворень. Це те, на чому наполягає Хуйло. Що буде далі відомо.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
От саме тому український уряд і подбав про вашу безпеку змусивши вас знати ірозуміти українську мову проживаючи на території України)) Бо зустрінете як я колись вночі закарпатьського контрабандиста який щось спитає у вас, ляпнете йому у відповідь щось російською)) А він вийме як в тому випадку було з кишені револьвера, приставить вам до лоба)) і запропонує вам згадати як треба розмовляти пристойною мовою![]()
Да, ЛЮБОЙ контакт с ДНР и ЛНР- это практически их легимитизация. Сейчас. Но не 5 лет назад. Без этого "контакта"- нет НИ ОДНОГО способа вернуть их в состав Украины ещё 5 лет. В каком бы формате и кто не заседал. А потом возвращать будет нечего. И некого. Ибо там будет граница РФ.
Вот такой он некрасивый реал. Морда лица. Выбор за нами.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks