| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Один мій знайомий має таку думку
Віктор Леві
6 ч. ·
Вибори президента показали, що 73% бидлоелекторату насправді за Медведчука й за Росію в Україні. Це Медведчук переміг на виборах, а не якийсь там Зе.
І здається, що хоча б частка правди в тім є.
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Ну, мова була не про 73%...
нет конечно, иначе как Вы объясните массовый выбор неПорошенко, но за Украину европейскую, среди тех, кто не смотрит телевизор и при среднестатистическом достатке работающего человека?
это слишком просто, списать поражение на телевизор и ничтожные пенсии ... ну да, на этот случай есть методическая рекомендация - "народ тупэнькый", но по моему твердому убеждению, кто делает такое политическое заявление - есть враг Украины
... в дополнение...
https://news.finance.ua/ru/news/-/45...va-na-pyat-let
Президент Украины Владимир Зеленский заверил, что власти в течение следующих пяти лет не будут мешать бизнесу.
если уж в дополнение, тогда уж лучше так ... из гнезда Петрова
Ніна Южаніна
1 ч. ·
Читаю думки представників бізнесу, експертів, співавторів проекту закону про податок на виведений капітал. Всі висловлюють свої враження, навіть певною мірою крик душі, щодо того, що почули від Президента Зеленського на зустрічі з бізнесом. А саме – він сказав про те, що податок на виведений капітал не буде запроваджений в Україні, оскільки його введення розглядається як обмін на черговий транш від МВФ.
Не думала навіть писати щодо цієї, скажімо так, новини та її обговорення, але, оскільки деякі представники бізнесу згадували моє прізвище, прізвище п’ятого Президента Порошенка Петра Олексійовича, хочу все ж таки прокоментувати.
Всі роки, починаючи від 2015 року, коли був зареєстрований законопроект №3357, я зі своїми однодумцями, колегами, експертами працювала над тим, щоб податок на виведений капітал в Україні був. Ви зараз знову скажете «працювала, працювала – а де ж результат?»
Та іноді результат може ...
....
....
Ну, все ж "так"
Народ туп по определению. Туп, невежественен и не образован. Народ- это хлеб и зрелища.
Зрелищем вас сейчас обеспечивают. Хлебом вряд ли.
Зе ведет страну к процветанию. Надо уточнить к чьему процветанию.
А вот тут народ буксует. Для дурака не нужен нож, ему с три короба наврешь и делай с ним что хошь.
Зелибобики радостно тявкают, а скорее радостно блеют, пастух пришел, пастух нас ведет... Вначале стричь, а после на убой.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks