Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1823 з 3000 ПершаПерша ... 8231323172317731813181418151816181718181819182018211822182318241825182618271828182918301831183218331873192323232823 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 59982, показано з 36 441 по 36 460.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Порохобот Переглянути допис
    Проблема принадлежности косы сводилась к тому, что хотя Украина владела западным, а Россия — восточным берегами Керченского пролива, обладание Украиной косой Тузла приводило к тому, что на единственном участке морского судоходного канала, проложенного по дну Керченского пролива между Тузлой и Крымским полуостровом оба берега данного канала являлись собственностью Украины, что позволяло Украине в одностороннем порядке взимать плату за проход по судоходному каналу в том числе и с российских кораблей.

https://ru.wikipedia.org/wiki/Конфликт_вокруг_Тузлы

такие дела

А ты и не в курсе

Кучма ничего не защитил Россия получила что хотела

Если бы Порошенко действовал как Кучма, мы бы были давно в ТС и никаких ЕС
    Брехло твоя фамилия и имя отчество
    раша никогда не платила за проход через Керченский пролив - раз
    даже сейчас, когда Крым с проливом де факто аннексирован Украина не платит за проход судов
    третье, да, вопрос платы мог возникнуть с возможным положительным решением международных судов. но он мог возникнуть только после демаркации границ, да. Тузла мешала
    четвертое - 1994 год Мешковщина и конституция Крыма 1992 года ( "Республика Крым входит в государство Украина и определяет с ней свои отношения на основе Договора и соглашений", а также "самостоятельно вступает в отношения с другими государствами и организациями") - кто разрулил конфликт, так что раша даже не вякнула? фамилию тебе напомнить?
    был бы барыга, Крым бы ушел еще в 1995м
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від my-UA Переглянути допис
    «У переговорах було чітко зазначено і я повністю підтримую сказану фразу з приводу необхідності співпраці з НАТО. І це абсолютно серйозно, це не тролінг, не потрібно використовувати слово «плагіат» або «не плагіат»... Я хочу зазначити, що ці слова народилися в моєму офісі, і, по-друге, я дуже ціную, що Україна говорить однією мовою і з приводу інтеграції в НАТО, і з приводу інтеграції в ЄС», – сказав Петро Порошенко

Петя не жлоб, Петя - добрый.

это Глобус - бололобол
    Дебил Петя, даже не додумался авторские права зарегистрировать
    а вообще Украина Нато начали взаимодействовать с 1991 года, в 2002м получили индивидуальный план партнерства
    и все это время не одному (даже овощу) Президенту не приходило в голову говорить, что с НАТО надо окончить сотрудничество))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    29 157

Типово

Зеленський відповів на петицію «За відставку Зеленського»
    Відповідь Зеленський знайшов у Конституції.

Відповідь розміщена на сайті Зеленського:
    «Шановні автори та підписанти петиції про мою відставку!
    Згідно з чинним законодавством маю відповісти на ваше звернення та вимогу.
    Кожен свідомий і відповідальний громадянин знає, що Конституція України чітко визначає умови, за яких Президент країни має залишити свою посаду. Їхній перелік зазначений у статті 108 Основного Закону нашої з вами держави.
    Отже, «повноваження Президента України припиняються достроково у
    разі:
    1) відставки;
    2) неспроможності виконувати свої повноваження за станом здоров'я;
    3) усунення з поста в порядку імпічменту;
    4) смерті».
    З об’єктивних і, сподіваюся, зрозумілих вам причин залишити свою посаду відповідно до пунктів 1, 2 та 4 я не можу.
    По-перше, я не можу знехтувати волею 73% виборців, які взяли участь у голосуванні у другому турі виборів Президента України та підтримали мою кандидатуру.
    По-друге, я, звісно, втомлююсь (особливо у старому офісі з привидами комунізму в шафах), але в цілому непогано почуваюся. І планую й надалі підтримувати добру фізичну форму.
    З іншого боку, хочу запропонувати вам вимагати у народних депутатів України якомога швидшого голосування за проект Закону «Про особливу процедуру усунення Президента України з поста (імпічмент)», який був поданий мною до Верховної Ради 29 травня цього року.
    Підтримка народними обранцями цього законопроекту, яким я починаю боротьбу за зняття недоторканності з усіх без винятку посадовців та процес жорсткого очищення влади від старих корумпованих політиків, дасть змогу вам домагатися моєї відставки у законний, а головне - реальний спосіб.
    В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ»
    А вы ждали другово?!
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від el_bregg Переглянути допис
    А вы ждали другово?!
    ну конечно
    "я уста, я ухожу"(с)

Дописів
    7 525

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Брехло твоя фамилия и имя отчество
    раша никогда не платила за проход через Керченский пролив - раз
    даже сейчас, когда Крым с проливом де факто аннексирован Украина не платит за проход судов
    третье, да, вопрос платы мог возникнуть с возможным положительным решением международных судов. но он мог возникнуть только после демаркации границ, да. Тузла мешала
    четвертое - 1994 год Мешковщина и конституция Крыма 1992 года ( "Республика Крым входит в государство Украина и определяет с ней свои отношения на основе Договора и соглашений", а также "самостоятельно вступает в отношения с другими государствами и организациями") - кто разрулил конфликт, так что раша даже не вякнула? фамилию тебе напомнить?
    был бы барыга, Крым бы ушел еще в 1995м
    трепло твоя фамилия

соглашения по которым мы сейчас не платим как раз и были подписаны в 2003 году и как раз и стали тем чего добивалась Россия

А до того она платила так как Украина его поддерживала в рабочем состоянии в конце-концов

ну а про 1994 - вообще смешно

Там были зеленые человечки?

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

ну конечно
    "я уста, я ухожу"(с)
    Не полностью мечту некоторых озвучиваешь. Там должно быть: Я устал, я ухожу, а своим преемником назначаю ПАПу. .

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Не полностью мечту некоторых озвучиваешь. Там должно быть: Я устал, я ухожу, а своим преемником назначаю ПАПу. .
    )))
    я все таки надеюсь в душевное здоровье секты 25%))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Сука, не президент, а сученок какойто. Мапет шоу рулит страной руками в рукавице

Дописів
    29 157

Типово

Какая разница кто будет президентом если конец света может наступить в любую минуту?!
    Первый закон глупости

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

А вы ждали другово?!
    Вони, підписанти, чекали відставки.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Вы из этих соображений дурачка избрали?

Дописів
    29 157

Типово

А вы шо гоните?!
    Сенатор США Роб Портман, виступаючі в Сенаті, заявив, що він був приємно вражений зустріччю із президентом України Володимиром Зеленським в Україні.
    Про це пише "Голос Америки".
    "Він розумний, гарний співрозмовник і рішуче налаштований", - заявив Портман.
    Він також похвалив українського лідера за "скромність та доречність", згадуючи про відповідь Зеленського на питання сенатора про велику підтримку серед виборців, яку здобув новий президент. Зеленський тоді заявив, що велика підтримка на виборах відображає не так його популярність, як прагнення людей до "змін, реформ та покращення життя".
    За словами сенатора, зустріч тривала майже годину і зачепила широке коло питань, включаючи російську агресію, пропаганду, захоплення українських моряків, українські реформи, а також підтримку діаспори.

Первый закон глупости

Дописів
    29 157

Типово

Кто у кого что скомуниздил еще вопрос.....
    "Насправді, деякі з цих тез вклали, оскільки вони дуже важливі для наших міжнародних партнерів, щоб вони прозвучали під час першого візиту Володимира Зеленського. Але так вийшло, не знаю, чому, що колишній президент Порошенко ці тези використовував під час свого з'їзду", – заявив Павло Клімкін.
    Первый закон глупости

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

А вы шо гоните?!
    беня купил

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

Кто у кого что скомуниздил еще вопрос.....
    что можно хотеть от команды педро, которая и розетки с АП поснимало?))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Квартал вышел только сейчас на европейский рынок? Ржать будут все. С нас

Дописів
    29 157

Типово

что можн хотеть от команды педро, которая и розетки с АП поснимало?))
    ..и заготовки всех речей для второго срока.....кто ж знал что так обернется......)))))))))))))))
    Первый закон глупости

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 393

Типово

с вас и так все ржут)))
    ЕНП не считает партией ни БПП ни НФ

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 215

Типово

..и заготовки всех речей для второго срока.....кто ж знал что так обернется......)))))))))))))))

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Я так понял, что войну поддерживали исключительно ради санкций?
    ... войну поддерживал петя + олигархат абсолютно ради мани, мани...
    Востаннє редагував Karos: 06.06.2019 о 21:49

Сторінка 1823 з 3000 ПершаПерша ... 8231323172317731813181418151816181718181819182018211822182318241825182618271828182918301831183218331873192323232823 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті