Ми проаналізували виборчий фонд Володимира Зеленського. Серед його приватних донорів — бізнес-партнер Януковича-молодшого та соціолог, який обслуговував Арбузова
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ми проаналізували виборчий фонд Володимира Зеленського. Серед його приватних донорів — бізнес-партнер Януковича-молодшого та соціолог, який обслуговував Арбузова
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Хорошее начало ))
Зеленський в Брюсселі почав говорити словами Порошенка
Під час візиту в Брюссель Володимир Зеленський повторив слова Петра Порошенка, сказані п’ятим президентом 18 травня.
«Україна в ЄС – це смерть російського імперського проєкту. Більше того, це потужний удар по російському авторитаризму, шлях до демократичних змін в Росії та на всьому пострадянському просторі», – сказавВолодимир Зеленський під час зустрічі з президентом Європейської ради Дональдом Туском в Брюсселі.
Точно такі ж слова озвучив Петро Порошенко під час виступу на урочистій церемонії відкриття Дня Європи 18 травня 2019 року. Коли він розповідав про те, що Кремль продовжує чинити жорсткий спротив руху України до Європи, прозвучали такі слова: «Україна в Європі – це смерть російського імперського проєкту. Ба більше, це потужний удар по російському авторитаризму, це шлях до демократичних змін в Росії, на всьому пострадянському просторі».
Прессекретар Порошенка Святослав Цеголко назвав цю ситуацію «банальним плагіатом».
«Новий президент Зеленський поцупив цілий абзац з виступу Петра Порошенка на з'їзді партії «Європейська солідарність». Приємно, що Володимир прислухається до Петра Порошенка. Але окрім коректора варто найняти і спічрайтера», - написав Цеголко.
Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/country/politics/...ka-599619.html
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Блин, ну сколько можно обсуждать действия блюстителя? Виноват - отвечай...
Никто и не сомневался в твоей извращённой реальности.
В бане еще и Ацтек был, как оказалось. Так что 2:1.
Половина форума. Плюс один в бане.
Даже не буду отвечать на этот бред.
10 баллов - это еще не бан. У меня сейчас тоже 10, но я пишу, как видите.![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Должность и имя человека - "собеседник LIGA.net в бывшей парламентской коалиции"
и у одноклеточных сразу формируется доверие ... если плохо сказали о зеле - значит есть доверие . вас надо разводить как кроликов .
по сути , были 90е , все друг друга мочили, были бригады , и 90е закончились не потому что милиция стала хорошо работать , а просто вчерашние мочильщики поняли что удобнее разбираться в судах чем на стволах ... так примерно в 98 году произошел этот перелом .
с беспредела - на коррупционных законников .
на сегодня идет новый перелом когда уже устали тратить деньги , ресурсы , репутацию на коррупционных законников . И уже хотят просто закона . Он их устраивает .
Тоже самое было в футболе - покупали всех арбитров , потом захотели неподкупных - сами , чтоб интерес был, и пошла волна иностранных арбитров .
идет эволюция , а одноклеточные живут в мире 19 века .
Через рік, так через рік. (С)
Уже даже меньше, чем через рік
:)
И я так хочу. По Закону для всех) Так проще.
Для законодателей и законоблю(-я)дущих.
alyak, позвольте спросить: будучи Вы Президентом, какие бы Вы Законы издали?:-)
Ведь то, что Вы наблюдали, озвучили, было в реале...
А сейчас что творится?.. У меня сова не натягивается на все глобусы))
После мастер-класса по ораторскогму иссусству нового Президенста в Брюсселе: и эти люди в вечернем квартале что то вякали на Кличко?
Востаннє редагував АЦТЕК: 05.06.2019 о 19:35
ВИПИВ? ЗА КЕРМО!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks