А чего это те, которые из "Привата" "сделали пирамиду", до сих пор не сидят ?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А чего это те, которые из "Привата" "сделали пирамиду", до сих пор не сидят ?
Iнна Богословська с Владимир Зеленский и ещё 3.
Реклама
Я звертаюсь до Володимира Зеленського для того, щоб отримати достовірну комунікацію.
Ми знайомі з Володимиром Зеленським вже багато років, і я рада за те, що Володимиру вдалося досягти дуже високого рівня в роботі і творчості.
Володя, нам дуже важливо, щоб українці зрозуміли, що приходять ті люди, які дійсно поводяться чесно і відкрито.
Оскільки, на Вас Володимир, дивиться велика кількість молоді, в надії, що ви дасте новий запал у виборчій кампанії, я вас дуже прошу - вирішите ту проблему яка зараз виникла в інформаційному просторі щодо кількості поданих заявок на приєднання до вашої команди.
Багато експертів висловлюють сумніви з приводу правдоподібності лічильника приєднавшихся людей, який розміщений на Вашому сайті, деякі звертають увагу на те, що лічильник оновлюється рівномірно кожну хвилину, і навіть вночі))
Все це може свідчити про надання недостовірної інформації та давати привід виборцям говорити про маніпуляції.
Я прошу Вас, відкрити Google аналітику сайту, і довести що цифри чесні, та відновити залишки віри виборців, молодої аудиторії, яка вірить в Вас.
Я дуже хочу, щоб ми демонстрували максимальну чесність і відкритість по відношенню до своєї аудиторії, і поміняли тип української політики.
Будьте здорові і щасливі!
#зеленскийпокажианалитику
А эти ... "конные тролли - добровольцы" нынче за кого топят ?
Я думаю, что даже Зеленский будет в разы лучше чем Порошенко, но а в сравнении с другими кандидатами - достойный ли он - поживем, увидим, как говориться
3 года ждал, что б сказать это?Я думаю, что даже Зеленский будет в разы лучше чем Порошенко, но а в сравнении с другими кандидатами - достойный ли он - поживем, увидим, как говориться
обсырание от всех и вся. Вы посмотрите. У 90% кандидатов и особенно у Зеленского программа - обосрать Порошенко.
Тоесть никто ничего не предлагает кроме дешевого газа. Все СРУТ на Порошенко.
Не да БОГ Зеленский станет президентом. Думаете он не в курсе что тогда все будут обсырать его? А зачем это комику? Это уже не комик получается, а оно.
Понимаешь когда вся эта шобла будет у нормальных в игноре и они поймут что их никто не читает-им станет грустно![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks