Strv, Точно не ошибка объявление о сборе перкарбоната! Многие брали уже, знают как он нужен именно для отстирывания малышковых вещичек, хотя можно и для других целей!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Strv, Точно не ошибка объявление о сборе перкарбоната! Многие брали уже, знают как он нужен именно для отстирывания малышковых вещичек, хотя можно и для других целей!
Дівчата, є чіткі протоколи, хто, з яким діагнозом, з яким станом підлягає плановій госпіталізації в ПЦ. Його знають усі лікарі. Навіть мої шви не були б показанням ( бо це рівень районного пологового) для планової госпіталізації без попередньої домовленості з лікарем в ПЦ. Але наряду із жінкою з трійнею, де 2 дитини мали важкі вади ми бачили і жінок в ПЦ без показань до планової госпіталізації (на базі ПЦ проходять навчання сімейні лікарі).То скажу вам те, що є нормальним для всіх стаціонарів і не тільки гінекологічних та акушерських. Усі планові госпіталізації узгоджуються. Це правило для всіх стаціонарів, навіть терапія дев'ятки не візьме планового хворого без узгодження (родичами чи лікарем особисто). Ви з ПЦ обмінку підписуєте ( тобто уузгоджуєте їх послуги)) тільки на ведення пологів. То треба розмовляти з лікарем, якого ви обрали для ведення пологів і з ним вирішувати, коли вам їхати в пологовий, чи потрібна вам планова госпіталізація.
Що до кваліфікації лікарів, найважкіші мої пологи проходили в двійці (МКЛ#2-друга робоча). Звичайна лікар чергової зміни зробила дійсно диво: ми не тільки залишилися живими та здоровими з моєю крихіткою. Але я отримала шанс народити ще дитину ( хоча тоді мені це було байдуже). Мені потім неодноразово про це говорили - ДИВО.
ПЦ в першу чергу розрахований на те, що оказувати висококваліфіковану допомогу дитині, яка має народитися з вадами або при пологах високого ризику.
Ольга, у вас усе буде добре. То ще зовсім трішки терпіння і море оптимізму. Вже ось-ось зустріч з вашим найріднішим дитинчам))))
Востаннє редагував Ж Е К А: 30.10.2018 о 02:50
Йду своїм шляхом, нікого не чіпаю...
Фирма официально может трудоустроить беременных. Работа несложная.Оформление всех соц.выплат.
0661237893
Репетитор англ.языка для школьников
0661237893
ой-ой, а что, с момента открытия ПЦ уже желание выравнять статистику прошло?
Помню, ПЦ открылся буквально пару месяцев как, поехала подписывать обменку. На секундочку, с аутоиммунным заболеванием, которое указано в их списке, и эндокринология. На что Гумаровна - ой, у нас для вас нет эндокринолога, чтоб к вам в роды пришёл! Едьте в 9ку, ой, они на мойку закрываются - ну тогда Мечка вас примет. В 9ку я совсем не хотела, а вот Мечка рядом, поехали туда. На фразу про эндокринолога у зав.отделения округлились глаза, мол, ну конечно, просто на Космичке он хочет в 16-00 уходить домой. И никаких "вступных", "оступных", доноров и прочей хни.
А в то же время....наши форумские девочки приезжали к Гумаровне, та листала обменку...мол, ну не знаю с чем Вас класть...пусть ваш гинеколог напишет вам такой-то диагноз - и приезжайте. И писали. И приезжали. В фонд оплатите там...И Гумаровна подписывала обменки там, где показаний она же и не видела.
Небо и земля отношения в Мечке и на Космичке в этом плане. Я рада, что так всё и сложилось, уже трижды рожала именно в Мечке - уже по своему желанию. И, кстати, эндокринолога видела только перед выпиской. Подписывала обменку только в первых родах. Второй раз приехала с подтекающими родами в 35,5 недель, боялась, что отправят в 1 РД (как преждевременные до 37й недели), но созвонились с зав.отделением, он разрешил принимать, мой аргумент был - уже тут рожала, понравилось, хочу здесь. Третий раз приехала уже с раскрытием 9 см, почему в их РД -спросили только в конце заполнения документов, ну оно-то и понятно....Но я со схватками там чувствовала уже завсегдатаем - обменку-паспорт на стол, не спрашивая, примут или как![]()
Девочки, а кто-то ходил на семинары по подготовке к родам? Поделитесь кто и куда?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks