Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 244 з 370 ПершаПерша ... 144194234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254294344 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7392, показано з 4 861 по 4 880.

Тема: Ждешь ребенка. Часто задаваемые вопросы - пост №3. Том 62

Типово

Цитата Допис від Mihha Переглянути допис
    Оль и от меня пендель! Давай уже в нашу компанию долгождущих мамочек)
    Буду очень стараться. Осталось только масю уговорить. Ему там хорошо...

Звідки Ви
    Победа 4 - 6
    Дописів
    1 344

Типово

Цитата Допис від Молочный Хомячок Переглянути допис
    пузики, привет!
    зашла предложить снова собрать перкарбонат! у меня вчера последний мой килограмм отхомячили))))))) По цене ориентировочно будет тех же 55 грн.

Пишите сразу пожелания кому-сколько, буду составлять список....

почитать что это и для чего можно тут
    Добрый день, 4 кг., пожалуйста! В ЛС написала, спасибо!
    Набор, распечатка...текста, контрольные по эконом.и мед.дисциплинам (в личку)

Детский врач года 2009 Аватар для ANYTA2006
    Дописів
    14 236

Типово

Цитата Допис від Хель Переглянути допис
    Буду очень стараться. Осталось только масю уговорить. Ему там хорошо...
    Оль не торопись!Значит еще не пора!Главное ктг регулярно делай.

Типово

Цитата Допис від ANYTA2006 Переглянути допис
    Оль не торопись!Значит еще не пора!Главное ктг регулярно делай.
    Ктг в пятницу было 10 баллов. Но маська вчера так тихарился, что я извелась вся. И врачи говорят, что в моем случае переносить хуже, чем не доносить. Надеюсь, что сегодня все-таки начнется.

Звідки Ви
    Ул. Савченко
    Дописів
    5 305

Типово

У меня так ребенок затих в понедельник, я испереживалась. А во вторник утром начались схватки и в обед уже сынок родился.

Дописів
    14 236

Типово

Ктг в пятницу было 10 баллов. Но маська вчера так тихарился, что я извелась вся. И врачи говорят, что в моем случае переносить хуже, чем не доносить. Надеюсь, что сегодня все-таки начнется.
    Ну не доносить тебе уже не грозит.Раз в пару дней наверное ктг нужно.
    ПСК слову, у меня КТГ ни разу 10 баллов не было. Все 8-9.

Типово

Лаврик мне направление на Космичку в патологию дала, но знаю что до 41 недели они девчат отфутболивают. Поедем завтра на доплер, посмотрим что там.

Дописів
    3 324

Типово

Лаврик мне направление на Космичку в патологию дала, но знаю что до 41 недели они девчат отфутболивают. Поедем завтра на доплер, посмотрим что там.
    То гадаю, що за будь здоров направлення на дають. Є такі ситуації, коли після дати N мамі або дитині ( по ситуації) потрібно спостереження. Лікар вам пояснила, с чим пов'язана ваша госпіталізація? Так, лежати перед пологами в лікарні неприємно, але якщо треба, то треба. Не можуть отфутболювати, якщо лікар у направленні вказав поважну причину та ступень ризику. Останнього часу направлення на госпіталізацію перед пологами дають менше, ніж раніше.
    За цією вагітностю жодного разу не робила КТГ. У нас в амбулаторії був портативний доплер, акушерка робила за кожного відвідання. Якщо щось по ньому лікареві не подобалося, то відправляли на "дорослий" доплер. Я не зловживала, але деякі дуже вразливі баришні по 2-3 рази на тиждень бігали)))).
    Йду своїм шляхом, нікого не чіпаю...

Звідки Ви
    АНД
    Дописів
    28 998

Типово

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG-51c0cce376ab589763e13726dda2cd2f-V.jpg
Переглядів: 121
Розмір:  42,0 КБ
ID:	2207963
    Когда жизнь экзаменует, первыми сдают нервы.

Дописів
    7 793

Типово

отфутболивают до 41,3 недели. Раньше не кладут, стимуляцию начинают в 41,5 недель

Звідки Ви
    Фрунзенский
    Дописів
    4 157

Типово

Цитата Допис від Ж Е К А Переглянути допис
    То гадаю, що за будь здоров направлення на дають. Є такі ситуації, коли після дати N мамі або дитині ( по ситуації) потрібно спостереження. Лікар вам пояснила, с чим пов'язана ваша госпіталізація? Так, лежати перед пологами в лікарні неприємно, але якщо треба, то треба. Не можуть отфутболювати, якщо лікар у направленні вказав поважну причину та ступень ризику. Останнього часу направлення на госпіталізацію перед пологами дають менше, ніж раніше.
    За цією вагітностю жодного разу не робила КТГ. У нас в амбулаторії був портативний доплер, акушерка робила за кожного відвідання. Якщо щось по ньому лікареві не подобалося, то відправляли на "дорослий" доплер. Я не зловживала, але деякі дуже вразливі баришні по 2-3 рази на тиждень бігали)))).
    Меня тоже направляли,под наблюдения,а в роддоме глянулиина меня и обменку полистали,сказали,гуляй,до 41,3 дней.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 424

Типово

Оплаты по перкарбонату проверяем в списке участников СП.
    Все, кто в списке - можете оплачивать, СБОР ЗАКРЫТ, жду ОПЛАТЫ!
    Востаннє редагував Молочный Хомячок: 29.10.2018 о 20:45

ЭКОлогичный и ЭКОномный отбеливатель-пятновыводитель для белого и цветного

Типово

Цитата Допис від Мишка) Переглянути допис
    Меня тоже направляли,под наблюдения,а в роддоме глянулиина меня и обменку полистали,сказали,гуляй,до 41,3 дней.
    Вот я ж помню, что тебя тоже оттуда завернули.
    Мое главное показание к госпитализации - возраст. А еще врач подозревает крупный плод (вопреки заключению узи)Но у меня так и с дочкой было: по узи ставили очень маленький вес, а родила 3500. Тромбофилия в анамнезе не показатель для госпитализации. По анализам кровь чуть сгущена, но все в пределах нормы.
    Короче, если ночью не начнется, то завтра едем по любому на доплер, а там подойдем на приемный и посмотрим что скажут...

Дописів
    3 324

Типово

Цитата Допис від Мишка) Переглянути допис
    То різні ситуації, я б подивилася, як вони кишнули б вагітну зі швами, з тиском або поганий коагулограмой! Окрім строку є ще фонові захворювання і стани. Лікар повинен терезво оцінювати стан вагітної та її загрози. З першою вагітністю мене не хотіли теж брати в 41,5. Але чоловік сказав, ось вам жінка, ось направлення. Я її забирати не буду. 21 рік тому в еру до мобільних телефонів, він розумів, що навіть з першими пологами є великий ризик з нашого селища не доїхати до лікарні, а він не готовий був приймати пологи)))) Через 12 годин я народила. З середньою взяли зі швами в 35 ,5 тижнів.

Типово

То різні ситуації, я б подивилася, як вони кишнули б вагітну зі швами, з тиском або поганий коагулограмой! Окрім строку є ще фонові захворювання і стани. Лікар повинен терезво оцінювати стан вагітної та її загрози. З першою вагітністю мене не хотіли теж брати в 41,5. Але чоловік сказав, ось вам жінка, ось направлення. Я її забирати не буду. 21 рік тому в еру до мобільних телефонів, він розумів, що навіть з першими пологами є великий ризик з нашого селища не доїхати до лікарні, а він не готовий був приймати пологи)))) Через 12 годин я народила. З середньою взяли зі швами в 35 ,5 тижнів.
    Та да, на Космичку кладут массу сложных случаев - полное предлежание с врастанием плаценты, двойняшки, когда один из пары тяжело болен, очень сильное сгущение крови, патологически низкий гемоглобин и т.д. и т.п. Я по сравнению с ними прям совсем здоровая )))

Дописів
    3 324

Типово

Вот я ж помню, что тебя тоже оттуда завернули.
    Мое главное показание к госпитализации - возраст. А еще врач подозревает крупный плод (вопреки заключению узи)Но у меня так и с дочкой было: по узи ставили очень маленький вес, а родила 3500. Тромбофилия в анамнезе не показатель для госпитализации. По анализам кровь чуть сгущена, но все в пределах нормы.
    Короче, если ночью не начнется, то завтра едем по любому на доплер, а там подойдем на приемный и посмотрим что скажут...
    Якщо показань нема, але лікар дуже хоче покласти хвору до пологів в лікарню, він дзвонить і домовляється. Я так госпіталізувала свою евангелістку, де був великий ризик пологів вдома. То кожний лікар повинен оцінити ризики, обговорити їх з вагітною і вже потім давати направлення. Якщо є сумнів, що госпіталізують, узгодити місце. До того ж не бачила жодного чергового лікаря в пологовому, який би в 41-42 тижні на зворотному боці направлення написав би обґрунтовану відмову госпіталізації вагітної.

Дописів
    3 324

Типово

Олю, бажаю вам своєчасних і легких пологів. По собі знаю, як класно дочекатися перейм вдома, якщо ви обговорили та узгодили це зі своїм лікарем . З третьою дитиною в пологовий приїхали вже з повним розкриттям. Разом із чоловіком, народжували разом. Це були найгарніші мої пологи. Так можна б було народити і десятьох))))
    Мій чоловік усім говорить: пологи - це легко. ))))
    Востаннє редагував Ж Е К А: 29.10.2018 о 21:11

Дописів
    14 236

Типово

Олю, бажаю вам своєчасних і легких пологів. По собі знаю, як класно дочекатися перейм вдома, якщо ви обговорили та узгодили це зі своїм лікарем . З третьою дитиною в пологовий приїхали вже з повним розкриттям. Разом із чоловіком, народжували разом. Це були найгарніші мої пологи. Так можна б було народити і десятьох))))
    Мій чоловік усім говорить: пологи - це легко. ))))
    Прямо как про меня!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    9 424

Типово

Я так госпіталізувала свою евангелістку, де був великий ризик пологів вдома.
    а можно подробнее? женщина планировала рожать дома, а Вы принудительно госпитализировали? и можно сноску - Вы её вели как акушер-гинеколог?

ЭКОлогичный и ЭКОномный отбеливатель-пятновыводитель для белого и цветного

Дописів
    3 324

Типово

Цитата Допис від Молочный Хомячок Переглянути допис
    а можно подробнее? женщина планировала рожать дома, а Вы принудительно госпитализировали? и можно сноску - Вы её вели как акушер-гинеколог?
    Я - сімейний лікар. Ми займаємося профілактикою домашніх пологів. Це наш обов'язок разом із гінекологом. Жінку госпіталізували за її бажанням, бо вона дуже боялася, що чоловік і свекров не викличуть швидку і примусять її народжувати вдома. Був прецедент: перед першими пологами з фельдшером швидкої з боєм витягали її з дома з гострим аппендицитом в 32 тижні - свекров не давала її увезти. Жінку привезли до лікарні без документів - родичі не віддавали!!!! Останні 6 тижнів після операції і до пологів провела в Мечці. Це було в 2012 році. Цього разу госпіталізували її в 38тижнів, у жінки посилилися тренувальні перейми, вона була схвильовна і дуже переймалася за себе і дитину. Домовлялися із дев'яткою і відправили на планову госпіталізацію. Через 5 днів народився хлопчик.
    Як ви собі уявляєте примусову госпіталізацію вагітної жінки?)))) За майже 20 років кого тільки но не доводилося умовляти. Майже завжди виходило. Відносно невеликий відсоток відмов літні люди, здебільшого відмовлялися навіть не вони, а їх родичі(((((
    Востаннє редагував Ж Е К А: 29.10.2018 о 21:50

Сторінка 244 з 370 ПершаПерша ... 144194234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254294344 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті