| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
У меня так ребенок затих в понедельник, я испереживалась. А во вторник утром начались схватки и в обед уже сынок родился.
То гадаю, що за будь здоров направлення на дають. Є такі ситуації, коли після дати N мамі або дитині ( по ситуації) потрібно спостереження. Лікар вам пояснила, с чим пов'язана ваша госпіталізація? Так, лежати перед пологами в лікарні неприємно, але якщо треба, то треба. Не можуть отфутболювати, якщо лікар у направленні вказав поважну причину та ступень ризику. Останнього часу направлення на госпіталізацію перед пологами дають менше, ніж раніше.
За цією вагітностю жодного разу не робила КТГ. У нас в амбулаторії був портативний доплер, акушерка робила за кожного відвідання. Якщо щось по ньому лікареві не подобалося, то відправляли на "дорослий" доплер. Я не зловживала, але деякі дуже вразливі баришні по 2-3 рази на тиждень бігали)))).
Йду своїм шляхом, нікого не чіпаю...
Оплаты по перкарбонату проверяем в списке участников СП.
Все, кто в списке - можете оплачивать, СБОР ЗАКРЫТ, жду ОПЛАТЫ!
Вот я ж помню, что тебя тоже оттуда завернули.
Мое главное показание к госпитализации - возраст. А еще врач подозревает крупный плод (вопреки заключению узи)Но у меня так и с дочкой было: по узи ставили очень маленький вес, а родила 3500. Тромбофилия в анамнезе не показатель для госпитализации. По анализам кровь чуть сгущена, но все в пределах нормы.
Короче, если ночью не начнется, то завтра едем по любому на доплер, а там подойдем на приемный и посмотрим что скажут...
То різні ситуації, я б подивилася, як вони кишнули б вагітну зі швами, з тиском або поганий коагулограмой! Окрім строку є ще фонові захворювання і стани. Лікар повинен терезво оцінювати стан вагітної та її загрози. З першою вагітністю мене не хотіли теж брати в 41,5. Але чоловік сказав, ось вам жінка, ось направлення. Я її забирати не буду. 21 рік тому в еру до мобільних телефонів, він розумів, що навіть з першими пологами є великий ризик з нашого селища не доїхати до лікарні, а він не готовий був приймати пологи)))) Через 12 годин я народила. З середньою взяли зі швами в 35 ,5 тижнів.
Якщо показань нема, але лікар дуже хоче покласти хвору до пологів в лікарню, він дзвонить і домовляється. Я так госпіталізувала свою евангелістку, де був великий ризик пологів вдома. То кожний лікар повинен оцінити ризики, обговорити їх з вагітною і вже потім давати направлення. Якщо є сумнів, що госпіталізують, узгодити місце. До того ж не бачила жодного чергового лікаря в пологовому, який би в 41-42 тижні на зворотному боці направлення написав би обґрунтовану відмову госпіталізації вагітної.
Олю, бажаю вам своєчасних і легких пологів. По собі знаю, як класно дочекатися перейм вдома, якщо ви обговорили та узгодили це зі своїм лікарем . З третьою дитиною в пологовий приїхали вже з повним розкриттям. Разом із чоловіком, народжували разом. Це були найгарніші мої пологи. Так можна б було народити і десятьох))))
Мій чоловік усім говорить: пологи - це легко. ))))
Востаннє редагував Ж Е К А: 29.10.2018 о 21:11
Я - сімейний лікар. Ми займаємося профілактикою домашніх пологів. Це наш обов'язок разом із гінекологом. Жінку госпіталізували за її бажанням, бо вона дуже боялася, що чоловік і свекров не викличуть швидку і примусять її народжувати вдома. Був прецедент: перед першими пологами з фельдшером швидкої з боєм витягали її з дома з гострим аппендицитом в 32 тижні - свекров не давала її увезти. Жінку привезли до лікарні без документів - родичі не віддавали!!!! Останні 6 тижнів після операції і до пологів провела в Мечці. Це було в 2012 році. Цього разу госпіталізували її в 38тижнів, у жінки посилилися тренувальні перейми, вона була схвильовна і дуже переймалася за себе і дитину. Домовлялися із дев'яткою і відправили на планову госпіталізацію. Через 5 днів народився хлопчик.
Як ви собі уявляєте примусову госпіталізацію вагітної жінки?)))) За майже 20 років кого тільки но не доводилося умовляти. Майже завжди виходило. Відносно невеликий відсоток відмов літні люди, здебільшого відмовлялися навіть не вони, а їх родичі(((((
Востаннє редагував Ж Е К А: 29.10.2018 о 21:50
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks