| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ага, і взуття не налазить.
Я думала, що і варення закривати не буду. Але ж як вродило, назакривала абрикоси різані (бо великі) і мелені (джем), крижовник, трохи суниці, малини. І ще сушили абрикоси та малину.
А потім подумала, як же ми без огірків? Я квашені люблю - ті, що три дні соляться, а потім закатувати. І чоловік їх добре їсть.
Свекруха напрошувалась допомогти закривати. Але у нас ремонт і до її приходу треба день прибирати))). Чоловік спитав про обсяг допомоги і сказав, що самі справимось. Допомагав, звичайно.
Так і є. Я не знаю, якби обійшлась без свого. Про допомогу зайвий раз просити не треба і взагалі бачить, коли треба щось піднести. Терпляче вислуховує, читає все, що про вагітність і дітей знаходжу, обговорюємо. На усі узі разом ходимо.
А як в першому триместрі 1.5 місяці в лікарні пролежала, так взагалі все на ньому було і не жалівся. Але ж як зрадів, коли я після довгого постільного режиму сама борщ зварила))).
В сушарці. Так, суха виходить, але в компот нормально. І суничка маленька добре сохне. І, звичайно, сливи, яблука і груші. Морозилка не гумова - все не вміщається))).
Ми ще перець солодкий кільцями сушили. Дуже вигідно: взимку він золотий. А так поламала - і в суп, і в борщ і в соуси.
Девочки,спасибо за поздравления,очень приятно.Я тоже желаю всем вам здоровья и сил,чтоб нас наши малыши радовали и всегда у всех было все хорошо.Мой масик,сегодня после нашего разговора вчерашнего,сидит тихонько и слегка спинку выпучивает)))))
Привет!
Jane_R с рождением сыночка!
Maxillа, с Днем Рождения!
Девочки,спасибо всем за поздравления!
Спасибо Самой Счастливой, что написала ) А то в роддоме интернета не было нормального )
27.06.18 в 11.00 родился наш Николай
3500г и 55см
ЕР во 2-й Рабочей.
Моя интуиция оказалась права на счет договорных родов - мы попали на супер аншлаг,
который длился в роддоме с 1 июня в связи с закрытием на мойку роддома в Камянском.
27 числа было 18 роддов в том числе не одно кесарево. В мои предыдущие 2 раза в этом роддоме такого наплыва не было.
В связи с этим нам предложили выписаться на 2 сутки )
И 29-го мы уже были дома )
Коля пожелтел как и ожидалось, но сейчас есть натуральное солнце и желтушка уходит.
У кого отрицательный резус - в роддоме нам сказали, что по госзакупке получили антирезусный иммуноглобулин
Получилась существенная экономия 1500грн
Я так понимаю, что если госзакупка, то и в других РД он должен быть - может кому-то пригодится эта инфо
Девочки,привет всем) Да,жара нереальная,кто закрывает-вы героини!!Стыдно признаться,но я в своей жизни еще ничего не закрывала(( Маме помогала, хоть и жили отдельно,а потом это же зимой и кушали все вместе.А этим лето,когда я взрослая замужняя дама, не закрываю из-за положения((
У меня муж начал помогать только недели 2 как. Даже не помогать,а именно носится со мной. Я по жизни как ломовая лошадь,все сама,он видимо привык к такому раскладу,а тут он увидел,что мне реально даже с кровати вставать тяжело и начал помогать,спрашивать,что подать,что принести,помочь) Уже и сам говорит,что скорее бы родить,чтоб мне физически было легче((
Veselovskaya спасибо за поздравления!!!Ура я с завтрашнего дня в декрете,маникюр и педикюр запланирован,и пару дней можно отдохнуть;а там уже можно и в рд
Ой, а як мені важко було відучатись все робити самій після заміжжя... До того все сама робила, ні на кого не сподівалась.
Стала по кухні зашиватись, а чоловік в інтернеті сидить. Ображалась, а потім подумала, що сама винна, не прошу про допомогу. Після того переклала частину обов'язків з кухні, консервування, прибирання, робіт в садку на чоловіка і все стало на місце. А зараз, звичайно, оберігає мене від важкої роботи.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks