Допис від
Sheba
Cиночок набирається сил перед ривком))).
Ми зробили вчора УЗІ у Седіної. У донечки все в межах норми, тільки докрутилася, подвійне обвиття пуповиною. Розрахункова вага 2074 г.
Легкого очікування та пологів!
Яка гарненька!
Я так розумію, це якесь місцеве рішення. Бо коли я сказала, що маю право обирати пологовий, то начмед 1 РД ще раз уважно перелистала обмінку і почала називати непрямі причини відмови: можуть бути ускладнення, ось в аналізі тромбоцити не такі, апаратура на Космічці краща і тп. Не дивлячись на це, начмед 1рд мені більше сподобалась при першій зустрічі, ніж начмед космічки, яка спішила, толком обмінку не подивилась, посилала мене на Мечнікова, "але ми вам не відмовляємо, приїжджайте після 35 тижнів, а там будемо вирішувати що і як".
Я більше розстроєна тим, що мої плани збились. Я собі думала, що маю список на 1рд, підпишу обмінку, вони порадять коли приїхати, щоб раніше до них лягти, поспостерігатись. І в час очікування переїзду спокійно зберу сумки та думки.
Боюсь запізнитись на пологи. У нас однозначно народжувати не буду, та наші і самі не радять мені тут народжувати: вік і т.д., якщо щось піде не так, то точно нема апаратури для нестандартних ситуацій. А до Дніпра якнайменше з нашими дорогами, пробками і тд. години 4 мінімум їхати своєю машиною. Електричкою-поїздом швидше, але розклад досить не рівномірний, розраховувати ніяк.
А тепер всі плани шкереберть і не знаю з чого почати. До 36 тижнів планувати ніяк, бо в різних пологових свої вимоги і куди підпишу обмінку ще не знаю.
Треба було сьогодні на аналізи та явку. Але завтра піду, трохи думки до ладу приведу, відпочину після поїздки. Їздили вибирати шпалери для дитячої в "Нову лінію". Нічого не знайшли скомпонувати (хотіли 2 види шпалер в композицію скласти). А в "Озерку" зайшли, там тітонька по каталогу нам запропонувала цікавий варіант: на 3 стіни розмито-салатовий фон і на одну бузкові квіти акварельного типу, але ціна "кусається". Взяли візитку і поїхали додому...
Bookmarks