| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вопрос в тему...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
новость от 27 апреля
"Также хотим продлить маршруты № 5 и № 10 до железнодорожного вокзала. Я поставил задачу по новым троллейбусным линиям — чтобы
был подвижной состав, новые остановки, чтобы в целом это выглядело совсем иначе», - отметил Борис Филатов, "
вроде по Шмидта обещали пускать
А в чем техническая заковыка поворота курчатко-пушкино?
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Трамвайные пересечки. Их там 4 штуки. Правда когда-то было 6, но с поворотом К автовокзалу. Можно было попасть от вокзала к тупика 4-ки в оба конца.
Так что, единственный вариант - вниз через автовокзал, вверх - по калининскому спуску. В принципе автовокзал захватывается. Таким способом и на Тополь можно ехать
,,,,заряжаемся,,,,
Автовокзал від залізничного - десь метрів 700. Плюс купа трамваїв, кому важко пройти пішки. Не думаю, що зупинка біля автовокзалу вирішує долю маршруту.
Можна. Є й інші варіанти. А щодо фіг чи нєфіг мені важко щось сказати, бо для цього потрібно бути одним вінницьким інститутом, який за помітні кошти у нас досліджував пасажиропотік; і що з того вийшло - невідомо.
Проте відстань там справді невелика, погодьтесь. Я уточнив у гугломапса - метрів 500; для порівняння - від кінцевої трамвая 1 до першої платформи вокзалу - 200. Ніяк не вийде скрізь під'їхати до порогу, десь треба і пішки пройтись.
До речі, не найгірший малобюджетний варіант добиратись з району пр. Поля і розташованих поблизу був, коли трамвай 4 на період ремонту по Шмідта ходив через Леваневського, автовокзал, залізничний і назад. Можна було б запустити умовний 4а взагалі без жодної реконструкції.
( Але з фанфарами!)
да, но эти пицот метров надо идти с сумками-чемоданами. и вы ж небось меряли до остановки автовокзал? а там до платформ тоже идти надо, причём не очень-то и удобно идти ...
Траволатор - решение всех проблем)
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
частный легковой транспорт стоит запретить (на крайняк путь катаются за хорошую абон плату )) ), а не лоцманы .... сами же лоцманы пусть бороздят дороги города, пока не построят монорельсовый транспорт, квантовые телепортеры, общественные малые авто "за билетик" с роботами на борту ....
)
п.с. как такое предложение, нравится такая свобода? так вот отож, хотя ведь действительно от частных авто пробки, вред экологии, парковки под них нужны .... в общем и целом неэффективное использование пр. ресурсов и человеческого времени ... если бы хотя бы максимум на "жуках" по городу катались, так нет же, у каждого сука "автобус"
КроТ, не подскажете, где срочно купить Лоцман после такого нововведения ?![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks