ні, в цьому Ви не унікальний
присмак гіркоти, злості і зневіряння не лише Ви відчуваєте
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ні, в цьому Ви не унікальний
присмак гіркоти, злості і зневіряння не лише Ви відчуваєте
вчера Горбатюк прямо обвинил Луценко (и косвенно Порошенко), по поводу того, что по старой команде овоща у него на выходе под сотню производств, но генпрокурор не подписывает пидозры, а теперь с вступлением в силу полномочий ДБР вообще все эти дела захерятся
зы. а мы удивляемся почему не вручают и не пакуютЛукаш, иванющенко, Ставицкого и прочих Косюков
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
це йому Луценко відповів, ще незважаючи на правову колізію, ГПУ має вести справи, допоки ДБР обросте м'язами?
Щодо мене, - то плутаюсь я у цих святах. День Соборності, День Незалежності, День Гідності та Свободи, День Прапора... може ще щось є... Так багато нових національно-патріотичних свят... Сьогодня питалися - то ніхто й не знав , що свято... й про що свято...У вівторок, 21 листопада, українці відзначають одне з нових, але знакових свят в історії України - День Гідності та Свободи.
Свято відзначається щороку згідно з Указом Президента 13 листопада 2014 року і встановлено на честь початку цього дня двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.
День Гідності та Свободи став своєрідним наступником свята Дня Свободи, що відзначався на честь Помаранчевої революції з 2005 по 2011 роки 22 листопада, але згодом був скасований..
Чи не підмінює кількість якісті?
А як в інших нормальних країнах?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
А у мене на першому місті великий жаль за людей, які знайшли у собі сміливість вийти на Майдан (тіки не потрібно про проплачених), й там залишилися. За тих, хто першими пішли в АТО... Бо це були найкращі...
А ті, хто відсидівся, хто був "розумним", чия хата завжди з краю, зараз аналізують, оцінюють вчинки тих, справжніх...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Звісно, наших. Ви тут ні до чого...
Ну вот последний пазл и сложился. Именно перед введением незаконной цензуры в интернете щоколадная власть начала заметное финансирование армии ботов, по отбеливанию нынешней верхушки. И, судя по твоему поведению тут, в форуме, ты удачно устроилась в эту армию. Теперь у меня нет сомнени я в том, что ты херачишь за оплату. Проплаченная наша.
Проти папіредників, які були російські націоналісти, всі, хто проти мали підтримку більшості активного населення.
Просто, ще не всі призвичаїлися до принципу, що гарної, доброї влади не буває, а заслуговує на задовільну роботу тільки та влада, яка контролюється і піддається жорсткій критиці.
Революції роблять романтики...Поділяю ваши почуття, але й маю надію, що все це було недарма. Навіть по цій гілці бачу, що в оптимистів та пессимистів, щодо майбутнього країни, вже є точки поєднання - порозуміння щодо пхающіх свій ніс у наші справи всіляких кулбирів, наприклад. Далі буде більше. Я в це вірю.
Востаннє редагував margret: 21.11.2017 о 11:46
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Зачет)).
значит мясо еще есть в пороховницах.
Музыкальная пауза.
..дак некоторые еще предварительно наступили на горло чьей-то песне и сделали ставочку на договорняк .... а денги - не пахнут .. даже порохом ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Придут к власти более активные, идеологически заряженные и агрессивные потому как кто сильнее ненавидит "врагов" Россию, тот и патриот. Любые сомнения - враг России, гадкий либерал. Как у Стругацких, начнут давить "за невосторженность мыслей" - всех по автозакам.
Как показывает практика, нет таких фантазий, которые на России не могут стать реальностью.
Быть везде и всюду чужестранцем
Вечным чужестранцем на Земле
... или, как он объявил на весь мир, что "Украина стала космической державой!"... на что СМИ (не постеснявшись) ему ответили - "Юпитер, пить надо меньше!"...)))
Глава Украины Петр Порошенко заявил в День авиации, что страна является авиационной державой: якобы весь мир, по словам президента, летает на "украинских крыльях".
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks