| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
как?
в месте ввода внутридомовых систем в помещение потребителяСтаття 17. Комерційний облік комунальних послуг
….
4. У разі відсутності або несправності вузлів обліку, зазначених у частинах першій – другій цієї статті, комерційний облік здійснюється в установленому законодавством порядку в місці вводу відповідних зовнішніх інженерних мереж у будівлю (її частину), а для послуг з постачання та розподілу природного газу і з постачання та розподілу електричної енергії – в місці вводу відповідних внутрішньобудинкових систем у житлове або нежитлове приміщення споживача.
выбор невелик
или в квартире потребителя
или на вводе в квартиру потребителя
варианта на вводе в многоквартирный дом просто нет
гарант подпишет
у меня сомнений нет
и шо? он действующий
Востаннє редагував СераяМышь: 09.11.2017 о 17:50
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
Востаннє редагував СераяМышь: 09.11.2017 о 18:41
та пусть что угодно варят и пломбируют. только чтобы в моей квартире ничего от ихнего газа в помине не было. обвод квартиры по фасаду меня бы вполне устроил.
уже был такой разговор, ноют, что стояк на фасад им выносить дорого.
точно
такой ненависти как к газотварям я еще ни к кому в этой жизни не испытывала. у меня это уже на грани с ненормальностью.
Рррррр
Теж зла
Квартиранти мене довбуть щоб я "порєшала"
Відрізали весь під'їзд! Першопричина-звернення на 104 - витік газу у під'їзді. Бригада замість того, щоб владнати то питання, відрізала стояки!!!
Тепер кажуть про проблеми з колонками. При цьому ніхто не знає в яких саме квартирах. Газюки не ходили з рейдом.
Вже кажуть про "вирішення питанням оптом буде дешевше" уууууу...ридаю!!! Ппц
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks