| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
...не знаю кто сделал эту подлость, но это, наверное. хоть и мерзкий, но намёк пороху за его "жить по-новому"...Но когда по-настоящему шокирует новость о жертвах при пожаре в детском лагере в Одесе. Который сам Порошенко еще в мае открывал после реставрации. И трагедию в котором он полностью проигнорировал, не удосужившись как глава государства, сказать хоть слово.![]()
Це був комент до повідомлення іншого автора, а ви сприйняли його фрагмент по-своєму, надто буквально.
Щодо адекватності в оцінках діяльності посадової особи - перепрошую, але тут ви занадто міфологізуєте чиновництво, як суспільну групу, і окремих діячів теж. Кожен з нас ( окрім альтернативно обдарованих ) зовсім не дилетант, коли оцінює вміст свого гаманця і тенденцію по зміні його наповнення, як і зміни в рівні життя взагалі. І за результатами таких спостережень і робиться висновок і наступний вибір - підтримувати чи міняти. Принаймі, там, де є вибори, вирішується так; хіба ні?
Порошенко делает все возможное, чтобы война длилась как можно дольше. Потому что, когда она закончится, то народ возьмется за него - поэтому война должна длиться вечно, и все у Пороха и его кумовей будет хорошо, и скоро перед их богатством померкнет Билл Гейтс.
Наша сила - в єдності!
Да, в том, что тогда - летом 2014-го - у нашей армии были ТАКИЕ успехи, есть в том числе и заслуга ГЛАВНОКОМАНДУЮЩЕГО! Я не знаю, что нужно иметь в башке, чтобы считать, что он тут ни при чём.Разумеется, не только его заслуга, но и сотен тысяч других людей, но И ЕГО ТОЖЕ! Причём, немалая! И да, в том, что война всё еще идёт, тоже есть И ЕГО вина. Опять же, не только его, но и многих других людей, но И ЕГО ТОЖЕ!
Более того, даже за 100 лет не заплатят. Потому что "порошенки" мне НЕ ПЛАТЯТ. А вот Вам, похоже, платят, поэтому купите себе сами.
И последнее. Научитесь не только читать, но и ПОНИМАТЬ сообщения оппонентов: фраза "может, Вам купить" НЕ означает, что Я ВАМ хочу купить очки, а является предложением, чтобы ВЫ СЕБЕ купили их.
А, ну, да, я ж забула, що деякі особи вважають, що знають краще за інших, що і як їм потрібно робити.
Вибачте, я не знала, що діяльність президента Ви оцінюєте виключно кількістю бабла у своєму гаманці.Кожен з нас ( окрім альтернативно обдарованих ) зовсім не дилетант, коли оцінює вміст свого гаманця і тенденцію по зміні його наповнення, як і зміни в рівні життя взагалі.Я оцінюю за дещо іншими критеріями.
Еще один любитель рашик проснулся.
"Согласно результатов служебной проверки Валерий Гелетей сообщил, что сотрудник УГО зацепился за склон и падая схватился за оператора. В действиях сотрудников служебная проверка нарушений не нашла", - сообщил журналист.
"Военнослужащий упал. Там какой горб! В темноте, песок. Споткнулся, упал и зацепился за оператора", - отметил Гелетей, комментируя нападение на съемочную группу программы.
Источник: https://censor.net.ua/v456026
Интересно,а что подразумевается под военными успехами 2014 ?Массовое истребление добровольцев в Иловайске и Д****ьцево?Или предательски сбитый самолет с днепровскими десантниками и генералом-патриотом?Возможно для Порошенко и его торгового партнера-это успех,для Украины- нет.
Ремонт аудио,видео,бытовой техники-это к нам !
Продам или обменяю приватизированный участок 10 соток ул Гиляровского.Под застройку.Дешево ! Пишите в ЛС
......Начальник УДО Валерій Гелетей зустрівся з журналістами видання "Схеми", яким його підлеглі заважали виконувати їхнє завдання, але на зустріч запросив обрані ЗМІ і не дав змоги пояснити версію журналістів.
Про це написав журналіст Михайло Ткач у своєму Facebook.
"Коли у суботу я розмовляв телефоном з начальником УДО Валерієм Гелетеєм, він вибачився і запросив на зустріч. Сьогодні, коли на вході в УДО до нас вийшов прес-секретар служби, я поцікавився, чи може зайти мій колега Максим Савчук, бо у нього є питання до начальника, які стосуються його матеріалу", - повідомив Ткач.
"Прес-секретар служби Олег Остапець повідомив, що у Гелетея маленький кабінет і ми усі можемо не поміститися", - додав він.
"Коли ми усі зайшли до кабінету журналісти представились: УНН, Главком, телеканал Прямий. Я подумав, чому немає також "Української правди", Цензора, Ліги, Громадського і т.д, але зайняв місце за столом попри те, що питання, які ми хотіли поставити Гелетею - це питання по наших матеріалах і вони мають ексклюзивний характер", - зазначив він.
"Також зустріч фіксувалась з боку УДО маленькою камерою", - повідомив Ткач.
Він зауважив, що Гелетей не запитав "що сталося", а наче на брифінгу почав з результатів службової перевірки, яку провели за три дні.
Він говорив про те, що порушували журналісти, а не співробітники УДО.
"Коли я намагався донести нашу позицію, Валерій Вікторович починав перебивати, тому повністю ситуацію я так і не розповів. Хоча керівник служби кілька разів повторив, що не підписує результати службової перевірки, бо хоче почути нас. Але по факту чомусь вирішив спиратись тільки на свідчення своїх підлеглих і розслідування служби, яку очолює", - зазначив Ткач.
Деякі особи не вважають, що знають краще. Деякі особи проте вважають , що інші особи, які зобов'язались виконувати свою роботу, мають виконувати її належним чином, а для цього знати і вміти. Або не брати на себе непосильний тягар.
Щодо гаманця: а чим не критерій? В кінцевому підсумку пристойний стан гаманця є основою для інших здобутків. Важкувато, прислухавшись до слів Президента, з'їздити на каву до Відня, коли проблемою є доїхати автобусом до Полтави, нє? Уявляєте, які моральні страждання відчувають багато громадян із-за того, що не в змозі реалізувати пораду Президента? Він так старався для нас, а ми...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks