Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 469 з 2220 ПершаПерша ... 3694194594604614624634644654664674684694704714724734744754764774784795195699691469 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 44385, показано з 9 361 по 9 380.

Тема: Петр Порошенко

Дописів
    25 961

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Ты прикалываешься или издеваешься? Т.е. в том, что война всё еще идёт, ЕСТЬ его вина. А вот в том, что тогда она чуть было не закончилась, его заслуги НЕТ?
    тебе знакомо это слово?
    если есть его вина в том, что война еще идет - то как может быть заслуга в том что могла закончиться?

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

Цитата Допис від Веталь Переглянути допис
    кстати пицца Ветерано тоже сгорела после открытия гарантом
    Остальным обьектам,открытым шокобароном ,напрячься
    Но когда по-настоящему шокирует новость о жертвах при пожаре в детском лагере в Одесе. Который сам Порошенко еще в мае открывал после реставрации. И трагедию в котором он полностью проигнорировал, не удосужившись как глава государства, сказать хоть слово.
    ...не знаю кто сделал эту подлость, но это, наверное. хоть и мерзкий, но намёк пороху за его "жить по-новому"...

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 277

Типово

Серьёзно? Может, Вам очки купить? Раз не видите очевидного.
    конечно серьезно.
    купить такие очки вы не сможете - это стоит дорого
    вам порошенки - такой суммы даже за год не заплатят

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 018

Типово

А чому Ви вирішили, що він НЕ ЗНАЄ і НЕ ВМІЄ? Більш того, чому Ви вирішили, що він робить НЕ ТЕ, що ПОТРІБНО? Якщо Ви чи я, чи ще хтось не розуміємо і, найголовніше, не підтримуємо його (чи будь-кого іншого) дії - це ще не значить, що вони ХИБНІ. Ви про це не думали? Ви не думали про те, що ми з Вами не знаємо і одного відсотку з того, що і, головне, як повинен робити Президент? А значить, ми не можемо АДЕКВАТНО оцінювати його дії. Я не кажу, що все, що він робить, правильно, - я кажу лише те, що ми дилетанти в таких питаннях.
    Це був комент до повідомлення іншого автора, а ви сприйняли його фрагмент по-своєму, надто буквально.

Щодо адекватності в оцінках діяльності посадової особи - перепрошую, але тут ви занадто міфологізуєте чиновництво, як суспільну групу, і окремих діячів теж. Кожен з нас ( окрім альтернативно обдарованих ) зовсім не дилетант, коли оцінює вміст свого гаманця і тенденцію по зміні його наповнення, як і зміни в рівні життя взагалі. І за результатами таких спостережень і робиться висновок і наступний вибір - підтримувати чи міняти. Принаймі, там, де є вибори, вирішується так; хіба ні?

Типово

Порошенко делает все возможное, чтобы война длилась как можно дольше. Потому что, когда она закончится, то народ возьмется за него - поэтому война должна длиться вечно, и все у Пороха и его кумовей будет хорошо, и скоро перед их богатством померкнет Билл Гейтс.
    Наша сила - в єдності!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    тебе знакомо это слово?
    если есть его вина в том, что война еще идет - то как может быть заслуга в том что могла закончиться?
    Да, в том, что тогда - летом 2014-го - у нашей армии были ТАКИЕ успехи, есть в том числе и заслуга ГЛАВНОКОМАНДУЮЩЕГО! Я не знаю, что нужно иметь в башке, чтобы считать, что он тут ни при чём. Разумеется, не только его заслуга, но и сотен тысяч других людей, но И ЕГО ТОЖЕ! Причём, немалая! И да, в том, что война всё еще идёт, тоже есть И ЕГО вина. Опять же, не только его, но и многих других людей, но И ЕГО ТОЖЕ!
    Цитата Допис від ЛЫСЫЙ ГНОМ Переглянути допис
    конечно серьезно.
    купить такие очки вы не сможете - это стоит дорого
    вам порошенки - такой суммы даже за год не заплатят
    Более того, даже за 100 лет не заплатят. Потому что "порошенки" мне НЕ ПЛАТЯТ. А вот Вам, похоже, платят, поэтому купите себе сами.
    И последнее. Научитесь не только читать, но и ПОНИМАТЬ сообщения оппонентов: фраза "может, Вам купить" НЕ означает, что Я ВАМ хочу купить очки, а является предложением, чтобы ВЫ СЕБЕ купили их.
    Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Щодо адекватності в оцінках діяльності посадової особи - перепрошую, але тут ви занадто міфологізуєте чиновництво, як суспільну групу, і окремих діячів теж.
    А, ну, да, я ж забула, що деякі особи вважають, що знають краще за інших, що і як їм потрібно робити.
    Кожен з нас ( окрім альтернативно обдарованих ) зовсім не дилетант, коли оцінює вміст свого гаманця і тенденцію по зміні його наповнення, як і зміни в рівні життя взагалі.
    Вибачте, я не знала, що діяльність президента Ви оцінюєте виключно кількістю бабла у своєму гаманці. Я оцінюю за дещо іншими критеріями.
    Цитата Допис від Кетцалькоатль Переглянути допис
    Порошенко делает все возможное, чтобы война длилась как можно дольше. Потому что, когда она закончится, то народ возьмется за него - поэтому война должна длиться вечно, и все у Пороха и его кумовей будет хорошо, и скоро перед их богатством померкнет Билл Гейтс.
    Еще один любитель рашик проснулся.

Дописів
    25 961

Типово

Цитата Допис від Тилимилитрямка Переглянути допис
    Какое 6лядство

"Согласно результатов служебной проверки Валерий Гелетей сообщил, что сотрудник УГО зацепился за склон и падая схватился за оператора. В действиях сотрудников служебная проверка нарушений не нашла", - сообщил журналист.
    "Военнослужащий упал. Там какой горб! В темноте, песок. Споткнулся, упал и зацепился за оператора", - отметил Гелетей, комментируя нападение на съемочную группу программы.
    Источник: https://censor.net.ua/v456026

Аватар для Школа устного счета "Соробан"
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 689

Типово

"Согласно результатов служебной проверки Валерий Гелетей сообщил, что сотрудник УГО зацепился за склон и падая схватился за оператора. В действиях сотрудников служебная проверка нарушений не нашла", - сообщил журналист.
    "Военнослужащий упал. Там какой горб! В темноте, песок. Споткнулся, упал и зацепился за оператора", - отметил Гелетей, комментируя нападение на съемочную группу программы.
    А я ему верю. Порошенко по магазинам почти без охраны ходит. С народом селфится. Марина в маленком эмбраере у туалета места занимает в экономе. Сама на заправках бак заливает. С чего охране кого-то бить. Нет мотива.

Дописів
    25 961

Типово

Цитата Допис від Школа устного счета "Соробан" Переглянути допис
    А я ему верю. Порошенко по магазинам почти без охраны ходит. С народом селфится. Марина в маленком эмбраере у туалета места занимает в экономе. Сама на заправках бак заливает. С чего охране кого-то бить. Нет мотива.
    вот так по коппеечке и набегает миллиард на содержание президента - к одному на свадьбу съездил, потом к другому - а бензин для кортежа, зарплата охранникам/водителям за внеурочное время. так что может и маловато в бюджет заложили

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    5 776

Типово

Интересно,а что подразумевается под военными успехами 2014 ?Массовое истребление добровольцев в Иловайске и Д****ьцево?Или предательски сбитый самолет с днепровскими десантниками и генералом-патриотом?Возможно для Порошенко и его торгового партнера-это успех,для Украины- нет.
    Ремонт аудио,видео,бытовой техники-это к нам !
    Продам или обменяю приватизированный участок 10 соток ул Гиляровского.Под застройку.Дешево ! Пишите в ЛС

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

ну хоть на курок случайно в падении как Пашинский не нажал
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Дописів
    4 523

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    ну хоть на курок случайно в падении как Пашинский не нажал
    ......
    Начальник УДО Валерій Гелетей зустрівся з журналістами видання "Схеми", яким його підлеглі заважали виконувати їхнє завдання, але на зустріч запросив обрані ЗМІ і не дав змоги пояснити версію журналістів.

Про це написав журналіст Михайло Ткач у своєму Facebook.
    "Коли у суботу я розмовляв телефоном з начальником УДО Валерієм Гелетеєм, він вибачився і запросив на зустріч. Сьогодні, коли на вході в УДО до нас вийшов прес-секретар служби, я поцікавився, чи може зайти мій колега Максим Савчук, бо у нього є питання до начальника, які стосуються його матеріалу", - повідомив Ткач.
    "Прес-секретар служби Олег Остапець повідомив, що у Гелетея маленький кабінет і ми усі можемо не поміститися", - додав він.
    "Коли ми усі зайшли до кабінету журналісти представились: УНН, Главком, телеканал Прямий. Я подумав, чому немає також "Української правди", Цензора, Ліги, Громадського і т.д, але зайняв місце за столом попри те, що питання, які ми хотіли поставити Гелетею - це питання по наших матеріалах і вони мають ексклюзивний характер", - зазначив він.
    "Також зустріч фіксувалась з боку УДО маленькою камерою", - повідомив Ткач.
    Він зауважив, що Гелетей не запитав "що сталося", а наче на брифінгу почав з результатів службової перевірки, яку провели за три дні.
    Він говорив про те, що порушували журналісти, а не співробітники УДО.

"Коли я намагався донести нашу позицію, Валерій Вікторович починав перебивати, тому повністю ситуацію я так і не розповів. Хоча керівник служби кілька разів повторив, що не підписує результати службової перевірки, бо хоче почути нас. Але по факту чомусь вирішив спиратись тільки на свідчення своїх підлеглих і розслідування служби, яку очолює", - зазначив Ткач.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 018

Типово

А, ну, да, я ж забула, що деякі особи вважають, що знають краще за інших, що і як їм потрібно робити.

Вибачте, я не знала, що діяльність президента Ви оцінюєте виключно кількістю бабла у своєму гаманці. Я оцінюю за дещо іншими критеріями.

.
    Деякі особи не вважають, що знають краще. Деякі особи проте вважають , що інші особи, які зобов'язались виконувати свою роботу, мають виконувати її належним чином, а для цього знати і вміти. Або не брати на себе непосильний тягар.

Щодо гаманця: а чим не критерій? В кінцевому підсумку пристойний стан гаманця є основою для інших здобутків. Важкувато, прислухавшись до слів Президента, з'їздити на каву до Відня, коли проблемою є доїхати автобусом до Полтави, нє? Уявляєте, які моральні страждання відчувають багато громадян із-за того, що не в змозі реалізувати пораду Президента? Він так старався для нас, а ми...

Звідки Ви
    из неведомой страны
    Дописів
    2 417

Типово

Уже от одного упоминания этого фарфорового унитаза Дальше можно не читать. А тот горб, про который он бредит, на спину ему желаю.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Деякі особи не вважають, що знають краще. Деякі особи проте вважають , що інші особи, які зобов'язались виконувати свою роботу, мають виконувати її належним чином, а для цього знати і вміти. Або не брати на себе непосильний тягар.

Щодо гаманця: а чим не критерій? В кінцевому підсумку пристойний стан гаманця є основою для інших здобутків. Важкувато, прислухавшись до слів Президента, з'їздити на каву до Відня, коли проблемою є доїхати автобусом до Полтави, нє? Уявляєте, які моральні страждання відчувають багато громадян із-за того, що не в змозі реалізувати пораду Президента? Він так старався для нас, а ми...
    )))
    а тут президент не причем, это все правительство и ВР виновато
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 018

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    )))
    а тут президент не причем, это все правительство и ВР виновато
    Оп-па! А й справді.
    Який я нетямущий. Це все Парасюк винен!!!

Звідки Ви
    из неведомой страны
    Дописів
    2 417

Типово

Цитата Допис від Веталь Переглянути допис
    Интересно,а что подразумевается под военными успехами 2014 ?Массовое истребление добровольцев в Иловайске и Д****ьцево?Или предательски сбитый самолет с днепровскими десантниками и генералом-патриотом?Возможно для Порошенко и его торгового партнера-это успех,для Украины- нет.
    Забыли, как Гиркину слили Донецк.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 399

Типово

Оп-па! А й справді.
    Який я нетямущий. Це все Парасюк винен!!!
    к классическим винуватцям - Парасюку, Садовому, Коломойскому, тимошенко теперь следует прибавить Саакашвили)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    5 776

Типово

Цитата Допис від Тилимилитрямка Переглянути допис
    Забыли, как Гиркину слили Донецк.
    Ах,да.Кровавый спектакль,расписанный двумя торговыми партнерами.
    Ремонт аудио,видео,бытовой техники-это к нам !
    Продам или обменяю приватизированный участок 10 соток ул Гиляровского.Под застройку.Дешево ! Пишите в ЛС

Дописів
    25 961

Типово

Тебя возмущают только траты Порошенко? То, что практически такую же сумму тратил Овощ, тебя не возмущало?
    овоща уже три года как нет
    и то что он воровал - оправдывает воровство порошенка?

Сторінка 469 з 2220 ПершаПерша ... 3694194594604614624634644654664674684694704714724734744754764774784795195699691469 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті