За сутки стены прогрелись, такая благодать теперь в комнате. Я аж на 5 минут окошко приоткрыл, чтобы свежий, морозный, северный ветерок с Днепра запустить
Пойду мороженку себе куплю, пока угловой магазин не закрылся![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
нет
да
За сутки стены прогрелись, такая благодать теперь в комнате. Я аж на 5 минут окошко приоткрыл, чтобы свежий, морозный, северный ветерок с Днепра запустить
Пойду мороженку себе куплю, пока угловой магазин не закрылся![]()
Левобережный, пр.Мира, батареи холодные все. 18 градусов (после небольшого подогрева кондером, правда).
14-го что-то булькало (это верхние этажи спускали воду, да?)
Затопили у всіх районах, в усіх котельнях, але не в усіх домах. Мозаїчно в деяких будинках проблеми, в т.ч. і в моєму.
Ну в кого один стояк теплий, а інші ні – то сусіди на верхніх поверхах ледачі.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
В Новостях сообщили, что почти весь город в тепле и удовлетворении. Часть Паруса и Тополя - траблы. Какие-то поломки в оборудовании
Не уверен что прям таки все затопили
Я Кот. Я не по правилам проверенным живу, и не по легкому пути иду.
У меня хорошо горячие батареи в кухне и спальне, кот перебрался в коробку под батарею. В зале +17.
Більше 60% Лівого-3 опалюється з Придніпровки. За увесь масив не пишіть, тим паче що про вже початок опалення Лівого-3 писали до вас. Опалення вмикають не масивами. Техніки ходять і вмикають той чи інший будинок окремо. Ну а там вже потім люди з верхніх поверхів одночасно чи по черзі спускають повітря з системи з того та іншого стояку.
І так, в нас тут в Індустріальному будинки підключенні до опалення до Придніпровки та до місцевих котелень абсолютно незрозумілим чинним. Логістика там відпочиває.
PS Якщо ви не оплюєтеся Коменергосервіс, а місцевою, то так і пишіть. Але не пишіть що увесь Лівий-3 не опалюється.
Звісно, місцевих багато.
Востаннє редагував L_Pt: 16.10.2016 о 21:13
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
КАЛиновая стрит,шось забулькало в радиаторах,и они стали еле еле теплыми
Я Кот. Я не по правилам проверенным живу, и не по легкому пути иду.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks