все это прекрасно, но ее ж вроде в раисю не возят теперь)
кому она нужна кроме нас. а на Украину хватает с головой)))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
все это прекрасно, но ее ж вроде в раисю не возят теперь)
кому она нужна кроме нас. а на Украину хватает с головой)))
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
це ота мабуть сама крайня біля забору що сидить? бо в неї тільки огірки.. навіть не питав))
взяв черешню біля привату. сидить тьотя з дитиною торгує. черешня класна. по 40.. кажу дайте пів кіла.. дала. на вагах рівно 500)) прийшов додому..не піду. дитину шкода. сиділа ревіла.. якась бомжиха там в конвульсіях падала на зупинці.. перелякала
де у нас на пятачку не обвішують ?))
кста. шовковицю біля привату тихенько хтось майже зібрав.. Cate?![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
NortonCommander а почему не ходите со своим электронным кантером?
купите типа брелка на ключи и всегда будет под рукой
в ле сильпо кукуруза по 17 грн/шт
Приват не мой район!!))) Не я то была!
Я седня сгоняла на Озерку - тама черешня оочень красивая по 25-30 , та, шо с садов. А капец какая красивая и огромная по 40. (Но я у хачей наших купила недавно с червями и все , походу у меня сезон черешни закончен.)
шелковица - 7 грн стакан литровый - большая сладкая. Малина 40-50 кг. Черника пошла - 70 грн кг. - надо брать - морозить срочно.
А у нас возле Фантазии такая не худая женщина с короткой стрижкой шелковицу вкусную продает, но пока я приезжаю ее разбирают.
а от може порадиш який, щоб не з пів цеглини? ти ж там по інетиках мотаєшся)) бо я все вже який рік збираюсь
я там розумію коли там в когось щось зіпсувалось з вагами)) але якщо плять тебе на кг черешні обвішують на 120 грам, додай малину, абрикоси тощо.. так так можна і без зарплати торгувати
я тепер стою колупаю пару штук. через тебеправда з відмазкою ж залізною. "мені ж дитині"
![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
инфо от инсайдера в магазинчиках-лоточках кондитерских зарплата не более 2-3 тыс. , но прод который на весах еще имеет +8 тыс сверху, если мастак. и работают по сменно, то есть не весь месяц за прилавкам.
инфо уже приносила в 2013 году при старом курсе http://forum.gorod.dp.ua/showthread....B#post23266860
На Тополе сегодня кукуруза по 10 грн/шт.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks