| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вот что Вы такое говорите.
Скажем нужно бюджету покрасить 50 подъездов.
И тут нарисовывается бригада ребят 20 лет, которые готовы пахать по 14 часов, а не 8 часов с обедом для того чтоб заработать денег. Лицензию себе получили. Ну какая им вера будет?
А с другой стороны кум брата жены начальника ЖЭКа. Хороший человек. Тосты отличные говорит. Ну да, дороже на 20%.
И вот это прозорро говорит "Молодежь дешевле - давайте им." А начальник ЖЭКа имеет стойкое убеждение, что кум сделает лучше. Ну и зачем ему это прозорро?
Без корупції: Борис Філатов особисто перевірятиме звернення підприємців про здирництво і побори
"Помічникам" в отриманні документів на кіоски та "людям, які можуть допомогти" з сезонним бізнесом, буде непереливки. Депутати, чиновники або просто дрібні шахраї, які обіцяють "вирішити" питання, тепер під пильним контролем міської влади та самих підприємців. Повідомлення про їхнє свавілля можна відправити на електронну адресу: [email protected]. Про це міський голова Борис Філатов написав на своїй сторінці у соцмережі.
"Якщо у вас, шановні колеги, є будь-які відомості про те, що співробітник будь-якої з міських служб; представник тої чи іншої міської установи; депутат міськради; просто громадянин, пропонували вам своє сприяння у "вирішенні" вищевказаних питань, вимагали побори і хабарі, намагалися "обілетити", представлялися від мого імені, імені пана Мороза і інших чиновників, а також якщо у вас є підтвердження цих дій (фото, відео, розписки, будь-які інші докази), а так само бажання звернутися із заявою до правоохоронних органів - звертайтеся до мене особисто", - йдеться в повідомленні.
За інформацією міського голови, за останні два з половиною місяці жоден із співробітників департаменту споживчого ринку і сфери послуг, управління торгівлі чи КП "Благоустрій" не отримали жодної копійки поборів за надання можливостей узаконити кіоск, місце сезонної торгівлі або організацію літніх торговельних майданчиків.
Борис Філатов підкреслив, що на підтримку мерії може розраховувати кожен, хто хоче працювати і заробляти, не порушуючи правил.
Підприємцям, які готові заявити про спроби корупції серед чиновників і депутатів, очільник міста на Дніпрі обіцяє захист і конфіденційність.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Я еще Пашу процитирую - мимими просто
Не вы поняли? Нас отменой тендеров от Путина защищают. Короче тот кто за тендеры - ждет прихода русского мира.Павло Головаха Я поясню. Агенти Кремля не отримають від мене ніяких преференцій, навіть якщо я знатиму, що бюджетні гроші будуть розкрадені. Але принаймні я точно знатиму, що їх не витратять на "рускій мір".
как можно серьезно воспринимать Головаху...или ты его тупо троллишь в Фейсбуке, или где там
![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Borys Filatov добавил 2 новых фото.
1 ч ·
Выжжем каленым железом.
...
Зоологический антисемит Вилкул назвал меня в день памяти жертв Холокоста - "Борухом".
Меня. По папе - Филатова, по маме - Федорова.
Запомни, православная сука, "еврей" - звучит гордо.
...
Береги пукан, очкарик
я один вижу здесь пьяный бред? хотя, не суть важно. один другого стОит.Меня. По папе - Филатова, по маме - Федорова.
Запомни, православная сука, "еврей" - звучит гордо.
печалька в том, что это официальные лица, одно из которых - руководитель города-миллионика. и скатываясь в откровенную гопосятину они становятся проекцией Днепра для всех, кто этим будет пользоваться. как внутри Украины, так и за её пределами. и Бориска здесь проигрывает сильнее Вилкина - который на данный момент с официальной точки зрения лишь бывший что-то там.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks