Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 12 з 55 ПершаПерша ... 2345678910111213141516171819202122 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1084, показано з 221 по 240.

Тема: Второй извечный русский вопрос:

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від RedFox Переглянути допис
    Хорошая статья. В ней есть одна ключевая фраза, которую, уверена, Вы не заметили:
    будь СССР жизненно в этом заинтересован, нет сомнения, что финская независимость была бы уничтожена.
    Проще говоря, Финляндия не стала частью Союза исключительно потому, что это НЕ БЫЛО жизненно необходимо для руководства СССР, а не благодаря дипломатии руководства Финляндии. А лишить Украину независимости для паРашки ЖИЗНЕННО НЕОБХОДИМО. Но вате бесполезно это доказывать.
    Я уж молчу про ту цену, которую Финляндия заплатила за свою независимость: Союз её просто доил все годы своего существования. Проще говоря, отношения этих двух стран - это банальный шантаж. Который вата ожидаемо поддерживает и оправдывает. Еще и нам навязывает.
    Востаннє редагував Дейнерис: 13.04.2016 о 13:38
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 019

Типово

. Россия .... считает её зоной своих интересов.
    Власне, чергове підтвердження тези, про яку відкритим текстом ( що досить таки рідкісне явище) говорили представники розвинених країн, а саме - що Росія в 21 столітті намагається нав'язувати спосіб життя початку 20-го, якщо не 19 століття.

На тих же підставах - раз ми не можемо жити нормально, то нехай і інші сповзають до нашого рівня.

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Думаю, що ви цього не помічаєте, але кожною фразою тільки підтверджуєте сказане раніше. Країна з посереднім рівнем розвитку і архаїчною політичною системою, яка патологічно бажає бути в центрі уваги і вважатись видатним гравцем світового рівня - що може бути більш комічним і сумним водночас. Щодо того переліку (" а также в области балета мы впереди планеты всей "), розказуйте ці анекдоти іншій аудиторії, бо як мінімум за пізнього Брєжнєва це вже не було смішно.
    это Вам так хочется

Єдине і неповторне, що справді вміє робити Росія - це більш-менш прийнятного рівня зброю, та і то, на щастя, з доброю перспективою і в цьому питанні відстати від передових країн. Проаналізуйте всі виступи їхнього керівництва, і в залишку залишиться єдиний аргумент: у нас ядерна зброя, і ми всім покажемо. Аж до самогубства . Якщо ми не можемо нормально жити, нехай ніхто не живе. Якщо це не шизофренія в масштабах країни, то що?
    Если бы Вы проанализировали выступления не только российского руководства, но и западных специалистов, то увидели, что отставание у России по вооружениям в настоящее время не качественное, а количественное. И да ядерное оружие используется как гарант невозможности большой войны вот уже более полувека и другого эффективного инструмента сдерживания просто нет.

Повертаючись до теми референдума; звісно, відповідь "так" була б більш приємною, але якщо навіть всі країни ЄС висловляться проти, все-рівно єдино прийнятним шляхом буде будівництво економіки, правової системи, культури і іншого за зразком розвинутих цивілізованих європейських країн. Приєднуватись із-за деяких проблем до маленької групки країн-ізгоїв - сподіваюсь, навіть при всіх наших негараздах до такого не дійде.
    да плевать на планокуров. Самим надо свое государство строить и не ждать чьего-то одобрения.
    Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
    Об управленческом учете человечьим языком

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 019

Типово

В питані фінляндизації, яку тут пропонують, є один прекрасний і повчальний нюанс: країна почала з того, що рішуче послала могутнього сусіда , як кажуть, в ... і на ... Не сумніваючись і не гундосячи про спільну історію, чиїсь глобальні інтереси, обмежені можливості, геополітику і прочая. Удобривши сотнями тисяч трупів бідний фінський грунт, Союз ( читай - Росія ) відтоді вже точно знав, що на цьому кордоні йому ловити нічого. Так що приклад Фінляндії гарний, я б його пропагував, як зразок.

Звідки Ви
    звірорадгосп "Привид комунізму"
    Дописів
    3 730

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Кому что, а курице просо.

Это я к тому, что известная группка любые проблемы переводит на Россию, вне зависимости от предмета.
    Чого це RedFox "групка"? Це принизливо для колектива)
    З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 019

Типово

это Вам так хочется

.
    Будь-який рейтинг країн за рівнем розвитку. Можете опротестувати дані фахівців ООН і інших міжнародних організацій.

Звідки Ви
    звірорадгосп "Привид комунізму"
    Дописів
    3 730

Типово

Бу-бу-бу. Не надо так ругаться От этого некрасивые морщинки появляются. Сударыня у всего мира может и есть десятки способов усмирения медведя, вот только они не работают. Пока по крайней мере И что будет первым: усмирение медведя или медведь просто договорится с усмирителями об очередном разделении сфер влияния - это остается большим вопросом Понимаете, медведь рядышком и даже в "усмиренном" состоянии он будет способен крепко попортить кровь. Вот поэтому я все время пытаюсь обратить внимание наших умных и бесстрашных свидомых воителей диванного полка на пример финнов и на такую штуку в мировой дипломатии как финляндизация
    Два роки вже продаєте. Хтось купує?
    З життя перукарів. Де купити якісну іранську хню?

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Хорошая статья. В ней есть одна ключевая фраза, которую, уверена, Вы не заметили:

Проще говоря, Финляндия не стала частью Союза исключительно потому, что это НЕ БЫЛО жизненно необходимо для руководства СССР, а не благодаря дипломатии руководства Финляндии. А лишить Украину независимости для паРашки ЖИЗНЕННО НЕОБХОДИМО.
    Глупость какая Украина вполне себе жила со своей независимостью оставаясь под российской крышей, а вот когда Украина решила крышу сменить, вот тогда у Украины начались проблемы и уменьшение территории. То есть лишение независимости совершенно не есть необходимость. Как и в случае с Финляндией.

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Будь-який рейтинг країн за рівнем розвитку. Можете опротестувати дані фахівців ООН і інших міжнародних організацій.
    Дааааа, рейтинги штуки серьезные. Кстати результат рейтингов сильно зависит от того, кто их составляет.

Звідки Ви
    Откуда? С Донбасса
    Дописів
    9 209

Типово

Глупость какая Украина вполне себе жила со своей независимостью оставаясь под российской крышей, а вот когда Украина решила крышу сменить, вот тогда у Украины начались проблемы и уменьшение территории. То есть лишение независимости совершенно не есть необходимость. Как и в случае с Финляндией.
    россия -- кусок дерьма может только убивать и разрушать. Все страны отколовшиеся от рашки-говняшки стали жить! Жить луше и самое важное -- стали жить цивилизованно по человечески, а не как русский говнонарод -- в дерьме.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 019

Типово

Дааааа, рейтинги штуки серьезные. Кстати результат рейтингов сильно зависит от того, кто их составляет.
    На одному з форумів зустрів ентузіаста, який десь відкопав , що Росія на 6 місці в світі. Щоправда, за такими критеріями, які він сам не зміг толком пояснити.
    Спробуйте ви, можливо, поб'єте рекорд.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

У тебя даже сленг гопника Хуйла.
    Я ж тебе там написала, чья это политика. Нынешняя рашка фашистское государство с ядерной бомбой.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    ТАМ, ГДЕ НАС НЕТ!!!
    Дописів
    8 266

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Я ж тебе там написала, чья это политика. Нынешняя рашка фашистское государство с ядерной бомбой.
    ога, мы такое же, только без бомбы!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Vivera Переглянути допис
    ога, мы такое же, только без бомбы!
    Я не знаю, кто это вы.

Звідки Ви
    ТАМ, ГДЕ НАС НЕТ!!!
    Дописів
    8 266

Типово

Я не знаю, кто это вы.
    А вы кто? Я тоже межпрочим не в курсе)))))))))

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Я просто люблю называть вещи своими именами

Ведьма, на меня внезапный гитлер не действует

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Я просто люблю называть вещи своими именами

Ведьма, на меня внезапный гитлер не действует
    Я тоже. И если это сленг гопника, то так оно и есть.
    Это не внезапный. Рашка всю свою историю была агрессором, захватчиком и человеконенавистником. При чем как к свои человекам, так и к остальным.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Ну, и нафига было тему резать?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Рашка всю свою историю была агрессором, захватчиком и человеконенавистником. При чем как к свои человекам, так и к остальным.
    Великая, Могучая и Прекрасная Россия всю свою историю была таким же государством, как и все прочие. Не лучше, не хуже.

Дописів
    12 402

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Ну, и нафига было тему резать?
    А никто не говорил шо будет легко.

Привыкайте к демократии

Сторінка 12 з 55 ПершаПерша ... 2345678910111213141516171819202122 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті