Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 16 з 314 ПершаПерша ... 6789101112131415161718192021222324252666116 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6276, показано з 301 по 320.

Тема: Надія Савченко

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    Mikela, ти сереш тризубом і олєжкой тягнибоком, прокинься, комуністи вже прийшли все поділили і зробили тобі соціалізм.
    Вже на слова, тебе і твоїх комуністів мочить совок Парашенко, без чергового єврея Тягнибока, в нього Парашенка виходу немає, як і в тебе.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    39 400

Типово

блєск і ніщєта лобної долі.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Вже на слова, тебе і твоїх комуністів мочить совок Парашенко, без чергового єврея Тягнибока, в нього Парашенка виходу немає, як і в тебе.
    генератор ко-ко-ко .

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 966

Типово

Микела. Ты не понял. Тебя все здесь считают дебилом. Согласен?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    Мама, меня фура убила
    ипать ты дибил.
    Тебе не фура добила, тебе мама не таким виховала. Невже не бачиш, який ти
    є сьогодні? Невже можеш стати іншим?

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 966

Типово

таки убила

Дописів
    39 400

Типово

лідер націі- Надія Савченко. нація, на що , потрібне Путіну, ти готова виміняти Надію Савченко?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Микела. Ты не понял. Тебя все здесь считают дебилом. Согласен?
    А ти впевнений в своїй адекватності? Я о той пересічний українець на якому існує держава Україна. Тобі, просто, за будь-яких обставин прийдеться визнати або стати ворогом. Українцем люди визнають себе добровільно, не зважаючи на особисті розбіжності.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Я о той пересічний українець на якому існує держава Україна.
    Одно другому не мешает.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

лідер націі- Надія Савченко. нація, на що , потрібне Путіну, ти готова виміняти Надію Савченко?
    Савченко не є ж лідером нації, а тільки не зламним українським символом для всього світу.ї

Дописів
    1 364

Типово

Савченко не є ж лідером нації, а тільки не зламним українським символом для всього світу.ї
    1.кто лидер нации?
    2.почему Надя не лидер нации?

Дописів
    3 279

Типово

Савченко для киевской властной камарильи - опасней гремучей змеи. Потому порох только на словах "за звiльнення", а на деле...
    Да и йуля перед выборами как только не раскланивалась перед ней, а выборы прошли - и все. До следующих выборов никто про нее и не вспомнит. Я уверен, что не потому она в тюрьме, что очень нужна пуйлу, а потому, что очень не нужна здесь этим глистам.

Дописів
    24 545

Типово

раз, два, три, и так далее. не столько сами топики, сколько каменты. ясен пень, это не опросы, но ЯП достаточно репрезентативен для рюзскаго мира. (чувствительным, тех кого быстро может стошнить и пр. беременных прошу проявить осторожность). что для правителей важно? правильно - рейтинги. ибо на их основании ....ну прописные же истины, даже неудобно об этом толковать таким образованным людям. по эту сторону забора - посмотрите на фейсбучные посты тимошенко и прочих гнид от укр. политики. там каждый пост - савченкосавченкосавченко. а пипл хавает.
    Для мене, коли українських патріотів порівнюють з німецькими нацистами, це набагато менш боляче, ніж коли вони теревенять про «братський народ», який типа потрібно спасати від… ну далі варіанти, там америки чи хунти тощо.

І в чому профіт російської влади я так і не зрозумів. Хотіли звичайне судилище над «карателем», а вийшло над «Жанною д’Арк», яку самі і зробили.

І так, хоч населення України і 0,5% населення світу, це одна з найбільш геополітично найважливіших точок світу. Потрібно у 55 років вже про це знати.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Дописів
    39 400

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Для мене, коли українських патріотів порівнюють з німецькими нацистами, це набагато менш боляче, ніж коли вони теревенять про «братський народ», який типа потрібно спасати від… ну далі варіанти, там америки чи хунти тощо.

І в чому профіт російської влади я так і не зрозумів. Хотіли звичайне судилище над «карателем», а вийшло над «Жанною д’Арк», яку самі і зробили.

І так, хоч населення України і 0,5% населення світу, це одна з найбільш геополітично найважливіших точок світу. Потрібно у 55 років вже про це знати.
    вони стартово для цієї історії вибрали Ж.Д. , а не зробили. Надія не "закрьітий" військовобслужбовець, а медійний.

Дописів
    24 545

Типово

вони стартово для цієї історії вибрали Ж.Д. , а не зробили. Надія не "закрьітий" військовобслужбовець, а медійний.
    Коли вони її відвозили в рашу та розпочинали суд, хіба вони могли подумати, що це піде так?
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Дописів
    39 400

Типово

Коли вони її відвозили в рашу та розпочинали суд, хіба вони могли подумати, що це піде так?
    "Медійним" то вона стала вже після.
    ви переконані?

https://www.youtube.com/watch?v=rcH6oB-PNXE

Дописів
    24 545

Типово

Так який профіт у раши в цьому ділі?

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від Агент Пи Переглянути допис
    Это не только для вас. Я догадываюсь, что Шарий воспринимается вами, как застенки мосфильма
    Набагато гірше. Мосфільм хоч у москві.
    А це ватники, що втекли у Прибалтику чи далі, і звідти ненавидять захід, але нізащо не повернуться у кацапляндію. Це еліта серед ватників. Най-най по усьому.

Давайте я не буду тут характеризувати аудиторію, що дивиться його.

Якщо хочете щось сказати - пишіть самі.

Дописів
    39 400

Типово

Так який профіт у раши в цьому ділі?
    можу вигадати.
    - порох чимось поступиться за для визволення. тобто, виправдовування поступки, зараз розігрівають Савченко до "великої ставки"
    - гра Суркова вдовгу, Савченко використовують для того, хто іі "врятує" від пуіна, за для протестів та перевиборів через нікчемність влади, яка навіть героя націі невизволила. кгбешники знали кого беруть і що зліпити з ціього матеріалу совість націі буде нескладно.

2009 рік
    http://fakty.ua/21406-mogu-pyat-dnej...em-dnej-ne-est
    — Как отнеслись родители к желанию пойти служить в армию?
    - Сколько себя помню, я всегда была очень упрямая. И мои родители знают об этом. Поэтому предпочитают не спорить. Когда я ехала в Ирак, то нужно было предоставить письменное разрешение от ближайших родственников. Кстати, для многих солдат это проблема, и ради ее решения они ищут первую попавшуюся девушку, оформляют за 500 долларов фиктивный брак, и она как законная жена дает разрешение на службу в Ираке. Я же сначала подготовила все документы, привела маму к нотариусу и сказала: «Подписывай». Мама расплакалась: «Чтобы я своими руками отправила ребенка на смерть… «Но я ответила: «Мама, нас в семье двое с сестрой, в случае чего тебе есть ради кого жить. Ты же знаешь, какая я упрямая, так что не реви и подписывай». Она согласилась.

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від Агент Пи Переглянути допис
    Я задал вопрос.
    Для чего журналистка плюсов привезла в Европарламент фотографии с нацистом в свастиках? Неужели других героев не нашлось?
    и как я понял, отвечать на него вам неудобно.
    Яка журналістка плюсов? Які і кого фото?
    Тільки не відео когось, а нормальний журналістський текстовий матеріал. Поважайте інших. Швидкість читання в 20-50 разів більше за швидкість речі у дикторів у відеофайлів, і завжди є можливість зупинитися на важких пунктах та моментально перевірити що було до цього.

Сторінка 16 з 314 ПершаПерша ... 6789101112131415161718192021222324252666116 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті