| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сьогодні спостерігаємо всесвітній резонанс. Навіть західна судова система виправдала Георгія Дімітрова, на що не здатна сучасна російська система.
Цей дефект вони не можуть виправдати ні перед ким на Заході, тому Хуйло і його оточення заганяють звичайну судову справу в глухий кут, з якого на іхній погляд немає виходу. А для нас вихід з цієї ситуації є, він навіть очевидний.
население планеты - чуть более 7.2 миллиарда.
население Украины (после спланированной потери Крыма и Лугандона) - чуть более 0.5% от населения мира.
неужели кто-либо в здравом уме будет верить в то, что кому-то это интересно? какая-то украина, какая-то надя. лол
вот кто сходу, без интернета, знает о трагических судьбах политических страдальцев в Мадагаскаре? то-то же.
не повторюйтесь, цю фразу у вашому виконні я вже читала. якщо не зрозуміли в попередні рази, повторюю ще раз - немає значення якою мовою хтось пише.
саме тому запитую на що порох повинен її виміняти, за умов "не на грушників". не треба перекладати з маркетингової про що саме запитую?я не верю в то, что Вы не видите маркетинг и рекламу в Надежде Савченко. кроме маркетинга и рекламы (ну ок, 4 размера сисек) там больше ничего нет.
крім реклами і маркетингу є ще продукт і його складові. так буває, що газ стає політичним продуктом, хоча при цьому він залишається тим самим газом з тими самими характеристиками складу.
Разве Савченко что-то говорила про обмен?
И про "дипломатию":Я не считаю нужным ждать какого-то обмена. Если вы хотите политически решить это дело и взять своих двух виновных ГРУшников за одного невиновного, это слишком много. Надо было Сенцова-Кольченко менять на ГРУшников. Я не предмет торга, я невиновный человек, моя вина не доказана и доказана быть не может. Поэтому никаких обменов, никаких торгов и никакого затягивания времени, я ждать не стану.
А вот так начинаются Майданы! А оно вам нужно?! Вы же этого боитесь как огня! Поэтому Кремлю лучше вернуть меня в Украину чем скорее и живой!!!
в вашій цитатє відмова від обміну на грушників. саме про це і пишу
про дипломатію це:" Я чула про досить непогані здібності Петра Олексійовича Порошенка в дипломатії. Ну що ж, я сподіваюсь, що його дипломатичних здібностей вистачить на те, щоб в Росії домовитись з одним ідіотом... Адже він обіцяв моїй матері, що ще на травневі свята 2015 року я буду вдома."]И про "дипломатию":
так в який спосіб за дипломатією пороху треба визволити Савченко, в обмін на що?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks