| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Микела. Ты не понял. Тебя все здесь считают дебилом. Согласен?
лідер націі- Надія Савченко. нація, на що , потрібне Путіну, ти готова виміняти Надію Савченко?
Савченко для киевской властной камарильи - опасней гремучей змеи. Потому порох только на словах "за звiльнення", а на деле...
Да и йуля перед выборами как только не раскланивалась перед ней, а выборы прошли - и все. До следующих выборов никто про нее и не вспомнит. Я уверен, что не потому она в тюрьме, что очень нужна пуйлу, а потому, что очень не нужна здесь этим глистам.
Для мене, коли українських патріотів порівнюють з німецькими нацистами, це набагато менш боляче, ніж коли вони теревенять про «братський народ», який типа потрібно спасати від… ну далі варіанти, там америки чи хунти тощо.
І в чому профіт російської влади я так і не зрозумів. Хотіли звичайне судилище над «карателем», а вийшло над «Жанною д’Арк», яку самі і зробили.
І так, хоч населення України і 0,5% населення світу, це одна з найбільш геополітично найважливіших точок світу. Потрібно у 55 років вже про це знати.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
ви переконані?
https://www.youtube.com/watch?v=rcH6oB-PNXE
Набагато гірше. Мосфільм хоч у москві.
А це ватники, що втекли у Прибалтику чи далі, і звідти ненавидять захід, але нізащо не повернуться у кацапляндію. Це еліта серед ватників. Най-най по усьому.
Давайте я не буду тут характеризувати аудиторію, що дивиться його.
Якщо хочете щось сказати - пишіть самі.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
можу вигадати.
- порох чимось поступиться за для визволення. тобто, виправдовування поступки, зараз розігрівають Савченко до "великої ставки"
- гра Суркова вдовгу, Савченко використовують для того, хто іі "врятує" від пуіна, за для протестів та перевиборів через нікчемність влади, яка навіть героя націі невизволила. кгбешники знали кого беруть і що зліпити з ціього матеріалу совість націі буде нескладно.
2009 рік
http://fakty.ua/21406-mogu-pyat-dnej...em-dnej-ne-est
— Как отнеслись родители к желанию пойти служить в армию?
- Сколько себя помню, я всегда была очень упрямая. И мои родители знают об этом. Поэтому предпочитают не спорить. Когда я ехала в Ирак, то нужно было предоставить письменное разрешение от ближайших родственников. Кстати, для многих солдат это проблема, и ради ее решения они ищут первую попавшуюся девушку, оформляют за 500 долларов фиктивный брак, и она как законная жена дает разрешение на службу в Ираке. Я же сначала подготовила все документы, привела маму к нотариусу и сказала: «Подписывай». Мама расплакалась: «Чтобы я своими руками отправила ребенка на смерть… «Но я ответила: «Мама, нас в семье двое с сестрой, в случае чего тебе есть ради кого жить. Ты же знаешь, какая я упрямая, так что не реви и подписывай». Она согласилась.
Яка журналістка плюсов? Які і кого фото?
Тільки не відео когось, а нормальний журналістський текстовий матеріал. Поважайте інших. Швидкість читання в 20-50 разів більше за швидкість речі у дикторів у відеофайлів, і завжди є можливість зупинитися на важких пунктах та моментально перевірити що було до цього.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks