Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 225 з 461 ПершаПерша ... 125175215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235275325 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9214, показано з 4 481 по 4 500.

Тема: Приусадебный участок (делимся опытом и задаем вопросы)

Дописів
    1 080

Типово

Цитата Допис від bocheeva Переглянути допис
    Замечательно. Осталось примерно 5-6 кг раздербанить.
    Здравствуйте, я возьму фацелии 2 кг если осталась.

Дописів
    7 520

Типово

Цитата Допис від Lili140666 Переглянути допис
    Здравствуйте, я возьму фацелии 2 кг если осталась.
    Дабавила. Народ, дабы не засорять тему пишите в ЛС. Спасибо за понимание.
    Продажа растюшек (ирисы, маки,клематис и др. )http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=375730
    Бездрожжевая закваскаhttp://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=404839

Дописів
    1 663

Типово

Цитата Допис від bocheeva Переглянути допис
    Замечательно. Осталось примерно 5-6 кг раздербанить.
    Пишіть і на мене 1кг. Така ціна!!!

Звідки Ви
    Караван
    Дописів
    4 147

Типово

Цитата Допис від Помощница Переглянути допис
    С фото, конечно, напутали) Надеюсь, что с саженцами такого не будет. Хочу взять землянику и смородину.
    Вита, когда сформируете заказ сообщите мне, я один саженец закажу тоже. спасибо)))

Звідки Ви
    Караван
    Дописів
    4 147

Типово

Цитата Допис від sashku Переглянути допис
    Спс за совет.
    Это получается после обрезки останутся пеньки по 5см от земли с одним отростком?
    Долучення 1927398Долучення 1927399
    да! ну и что. это не пенки. это стволик коротенький плюс эта веточка дают в целом одно дерево. А срез со временем затянется, только замажте его.
    у меня две вишенки, которые скосили см по 6 от земли остались пеньки ( на зиму укрыла) жду прироста и плодов.

Дописів
    1 663

Типово

Цитата Допис від sashku Переглянути допис
    Спс за совет.
    Это получается после обрезки останутся пеньки по 5см от земли с одним отростком?
    Долучення 1927398Долучення 1927399
    Було таке саме диво.
    Зробила так, як радять шановні колеги: обрізала на пеньок і залишила одну гілочку. Садовим варом замазала пеньок. Нову гілочку білила, деревце підгодовувала азотними до серпня, щоб добре наросла деревина, а з серпня - калійно-фосфатними добривами.
    Тепер на другий рік - подивлюсь, як перезимували мої черешня і яблунька - буду формувати крону.

Головне, щоб гілочка була з прививки, а не з "дички".

Звідки Ви
    Обуховка (Кировское)
    Дописів
    3 498

Типово

А если от пенька выросло много веточек а не одна, что делать?

Дописів
    1 663

Типово

Цитата Допис від Анка-пулеметчица Переглянути допис
    Вибрати саму міцну гілку і лишити її. Інші вирізати, замазати садовим варом. Там ще є нюанс щодо того, як зрізАти, щоб пеньок повністю зміг рівненько зарости. Я в черешні вибрала найвищу від землі. В яблуні вона взагалі була одна найміцніша...

Деревця були маленькі, тому я ще прораховували варіант повної заміни. Однак, порадившись із знавцями, прийшла до висновку, що краще поборотись за деревце - коренева ж прийнялась!, а новий саджанець - це 1. додаткові (40+ грн); 2. прийметься/не прийметься; 3. сорт/пересорт; 4. нові зусилля при пересадці.

Дописів
    7 520

Типово

Девочки фацелию больше не заказываем. Собрали.
    Востаннє редагував bocheeva: 25.02.2016 о 15:41
    Продажа растюшек (ирисы, маки,клематис и др. )http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=375730

Дописів
    56 471

Типово

У нас в ураган яблоню большую ветром сломало . Ну пенек остался. Отросли 4 веточки. Я решила оставить все 4,так они за прошлое лето почти полтора метра прироста дали. Осенью выбрали самую сильную,остальные срезали.

Звідки Ви
    Обуховка (Кировское)
    Дописів
    3 498

Типово

Цитата Допис від malisap Переглянути допис
    Вибрати саму міцну гілку і лишити її. Інші вирізати, замазати садовим варом. Там ще є нюанс щодо того, як зрізАти, щоб пеньок повністю зміг рівненько зарости. Я в черешні вибрала найвищу від землі. В яблуні вона взагалі була одна найміцніша...

Деревця були маленькі, тому я ще прораховували варіант повної заміни. Однак, порадившись із знавцями, прийшла до висновку, що краще поборотись за деревце - коренева ж прийнялась!, а новий саджанець - це 1. додаткові (40+ грн); 2. прийметься/не прийметься; 3. сорт/пересорт; 4. нові зусилля при пересадці.
    Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    У нас в ураган яблоню большую ветром сломало . Ну пенек остался. Отросли 4 веточки. Я решила оставить все 4,так они за прошлое лето почти полтора метра прироста дали. Осенью выбрали самую сильную,остальные срезали.
    Спасибо большое за ответы

Звідки Ви
    Обуховка (Кировское)
    Дописів
    3 498

Типово

и еще одно, с лишайниками надо бороться? на крыжовнике полно, я про него (крыжовник) начиталась, старые ветки уже пора срезать, но и на молодых тоже есть... как быть?
    На взрослых деревьях счесывают, а на тонких веточках я замучаюсь, и повредить же можно кору

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    5 812

Типово

Оказывается , есть препарат 30В и 30Д. Я не обращала внимания или он недавно появился? Кто-нибудь обрабатывал 30Д?

Звідки Ви
    Караван
    Дописів
    4 147

Типово

Оказывается , есть препарат 30В и 30Д. Я не обращала внимания или он недавно появился? Кто-нибудь обрабатывал 30Д?
    ответ Генная Аркадьевича по сему вопросу. В30 вполне хватит. 30Д забаганки моими словами

Дописів
    7 520

Типово

и еще одно, с лишайниками надо бороться? на крыжовнике полно, я про него (крыжовник) начиталась, старые ветки уже пора срезать, но и на молодых тоже есть... как быть?
    На взрослых деревьях счесывают, а на тонких веточках я замучаюсь, и повредить же можно кору
    А опрыскивание медным, или железным купаросом не помогает? У меня на сливе был, счистила шеткой и белила с добавлением медного. Пропал.
    Востаннє редагував bocheeva: 25.02.2016 о 22:05

Дописів
    39 400

Типово

Кто знает Агропитомник ФХ»Джерело» у нас в Подгороднем? Интересны отзывы
    суто один приклад, може бути суб'єктивним. знайомі загітували взяти саджанці полуниці та малини в складчину. полуницю собі не брала, тільки бачила стан листя - бурі плями, а от моя малина була з опрілостями на коріннях. думаю, якщо приїхати в пітомник і бачити саджанці вживу, а не замовляти через інтернет -магазин, є сенс.
    і, якщо не помиляюся, було СП на цей пітомник, наче в розділі флора і фауна.
    natali_78 дякую за відповідь
    sashku
    Так как правильно обрезать? Как понять где живое?
    форумчанки вже дали вам корисні поради. в моєму випадку прийшлося зрізати по живу гілку. зараз ці берези в один зріст з тими, що не обрізалися.

Дописів
    39 400

Типово

планую в квітні прищепить до горобини боряшник, грушу. на аронію і барбарисну смородину прищепити іргу ( почкою, окуліровка) також хочу спилити яблоню і до стволу вживити під кору кілька живців (черенок) іншого сорту ( співпадають за періодом плодоношення).

поділіться досвідом та застереженнями, будь ласка.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    167

Типово

Буду садити картоплю вперше, хто може сказати чи варто купувати на посадку на базарі у сітках? Хотілося б спочатку скуштувати, щоб знати що садити.Дякую.

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    5 812

Типово

Цитата Допис від anazdeziya Переглянути допис
    ответ Генная Аркадьевича по сему вопросу. В30 вполне хватит. 30Д забаганки моими словами
    Раз ГА сказал, значит так и есть, я ему доверяю. Спасибо.
    Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    суто один приклад, може бути суб'єктивним. знайомі загітували взяти саджанці полуниці та малини в складчину. полуницю собі не брала, тільки бачила стан листя - бурі плями, а от моя малина була з опрілостями на коріннях. думаю, якщо приїхати в пітомник і бачити саджанці вживу, а не замовляти через інтернет -магазин, є сенс.
    і, якщо не помиляюся, було СП на цей пітомник, наче в розділі флора і фауна.
    Rоlа, спасибо, хочу сама подъехать, чтобы видеть. Пойду еще поищу отзывы

Дописів
    402

Типово

Всем спасибо за советы! Попытаюсь спасти саженцы...

Сторінка 225 з 461 ПершаПерша ... 125175215216217218219220221222223224225226227228229230231232233234235275325 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті