| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я не знаю, у меня нет МАФов))
этим обычно балуются (за исключением сетевых) бывшие правоохранители и депутаты местячкового разлива
забеьали кричит, что таким не хитрым образом кворум на следующую сессию собирают)), но я не анализировал хозяев снесенных мафов))
есть и вторая версия, более прозаичная - сети
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
вот где реальный лютый трэш )
http://www.amn.com.ua/blogy/net-zdes...tskaya-strana/
Здесь ничего хорошего уже не случится …
Филатов
Від завтра у Дніпропетровську запрацює комісія, яка вирішуватиме долю МАФів
Комісію буде створено при департаменті споживчого ринку та сфери послуг міськради. До її складу увійдуть не тільки профільні керівники та чиновники, але й підприємці і представники громадськості. Останні самостійно приймуть рішення, кого делегують у склад даної комісії.
Збираючись не рідше, аніж один раз на тиждень, комісія вирішуватиме подальшу долю тимчасових споруд у місті. По-перше, члени комісії визначать місця локації, де у Дніпропетровську припустиме розміщення кіосків та торгівельних павільйонів. По-друге, на їх розсуд виноситимуться питання укладання із підприємцями договорів.
«У нас є реєстр розміщення усіх торгових точок. Від сьогодні підприємцям дозволено укладати договори на тимчасові споруди. Саме комісія вирішуватиме, укладати договір на 6 місяців чи зносити МАФ. Вони прийматимуть рішення абсолютно по всім тимчасовим спорудам», - зазначив в.о. начальника департаменту споживчого ринку і сфери послуг Дніпропетровської міської ради Дмитро Терент’єв.
Робота із укладанням договорів із підприємцями проходитиме у два етапи. В ході першого в законне поле вводитимуть ті тимчасові споруди, що мають бодай якісь дозвільні документи на роботу і не порушують норм благоустрою. В ході другого етапу, вирішуватимуть подальшу долю тих кіосків і павільйонів, що перешкоджають пересуванню жителів Дніпропетровська, чи розташовуються на «червоній лінії».
Разом з тим демонтаж незаконно встановлених МАФів, власники яких отримали приписи-попередження і ніяк на них не відреагували, продовжується. На сьогодні у Дніпропетровську прибрано близько 50 кіосків, додають у департаменті.
Смысл понятен. Просто заносить надо будет в другой кабинет - и снос киосков прекратится)) А то что сносят сейчас - то просто для устрашения. Кстати интересен вопрос с электричеством - все киоски подключены к сети. И если они и стоят незаконно - то и подключение тоже незаконно. Не слышал ни об одном оштрафованном киоске - а соседскую квартиру за 120 гривен долга на днях отрезали от электросети![]()
классно у вас тут подгорает)))
вам результат с четверга по понедельник нравится?
ху.ле ноете?)))
а по поводу заносить - оформляйте вымогательство и все дела
или ссымся?)))
Олещенко то ладно, он не должностное лицо))
Зы. цепт, вот давай серьезно, ты конечно назовешь меня вестником зрады, ноя дурак за правду))
сколько городу будет стоить демонтаж
- если на пальцах бригада кран(450*, камаз(350*
, тралл (500*
, 4-5 рабочих (200*5), расходники бенз на генератор 350-400 грн - в день
игого выходит 10-11 тыс
в день, примерно 3 киоска демонтировать можно, то есть городу каждый обойдется 3-4 тыс грн (60*3-4 = 180-240 тыс)
но это не так страшно, как если барыги подадут в суд, то как минимум отсудят стоимость киоска (20-50 тыс грн), отсудят товар (яхз, тут фантазия барыг) и самое главное, что оспаривая снос барыги очень просто узаконят/легализуют нахождение своего следующего МАФа, на старом или новом месте
так вот у меня вопрос - сколько это будет стоить городу?
это конечно я совсем апокалипсис нарисовал, но если и половина ущерба будет, то за чей счет?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks