Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 149 з 461 ПершаПерша ... 4999139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159199249 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9214, показано з 2 961 по 2 980.

Тема: Приусадебный участок (делимся опытом и задаем вопросы)

Дописів
    56 461

Типово

Цитата Допис від Sheba Переглянути допис
    фітолампою підсвічуєте?
    нет. Немного диодной лентой.Мне сын в прошлом году соорудил.

Звідки Ви
    Караван
    Дописів
    4 147

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    нет. Немного диодной лентой.Мне сын в прошлом году соорудил.
    Ой, а покажите какая лента? Думала светодиодный свет растениям особо роли не играет. Все не осилю купить подходящую подсветку

Дописів
    56 461

Типово

Цитата Допис від anazdeziya Переглянути допис
    Ой, а покажите какая лента? Думала светодиодный свет растениям особо роли не играет. Все не осилю купить подходящую подсветку
    Завтра сынприедет, попрошу сфотать и выложу. Он и характеристики скажет и мощность трансформатора.Есть холодный тон и есть с тёплым. Заметила по прошлому году,что под тёплым(жёлтым)светом ,растюхам хуже. Под холодным( белым) лучше.

Звідки Ви
    Вільногірськ
    Дописів
    5 038

Типово

найкраще розсада росте при співвідношенні: 3(4) червоні світлодіоди до 1 синього. Всі фітолампи і фітоленти за цим принципом.
    http://led-expert.in.ua/p68077817-sv...enta-dlya.html
    http://smart-light.com.ua/p103322181...15w-dlina.html
    http://mikolasad.com/product_info.php?products_id=3046
    Востаннє редагував Sheba: 08.01.2016 о 10:13

Звідки Ви
    г. Днепропетровск, Лев.- 3
    Дописів
    9 489

Типово

Подскажите сорта низкорослых - урожайных томатов.

Звідки Ви
    Новомосковск-транзит-Днепр
    Дописів
    17 863

Типово

найкраще розсада росте при співвідношенні: 3(4) червоні світлодіоди до 1 синього. Всі фітолампи і фітоленти за цим принципом.
    Sheba, у вас есть что-то подобное из led ленты? можете поделиться опытом? какой участок освещает, допустим 1п.м. такой ленты? через какое расстояние надо крепить параллельно ленту?
    я как раз ищу вариант сооружения освещения над хотя бы одной полкой стеллажа. но рассматривала светильники с использованием люминесцентных ламп\фитоламп

Звідки Ви
    Вільногірськ
    Дописів
    5 038

Типово

Цитата Допис від diveroni Переглянути допис
    Sheba, у вас есть что-то подобное из led ленты? можете поделиться опытом? какой участок освещает, допустим 1п.м. такой ленты? через какое расстояние надо крепить параллельно ленту?
    я как раз ищу вариант сооружения освещения над хотя бы одной полкой стеллажа. но рассматривала светильники с использованием люминесцентных ламп\фитоламп
    ХЗ, уже рік дивлюсь, ніяк не наважусь. Потрібно 3 метри червоної і метр синьої стрічки. Думаю розташувати в 4 ряди на алюмінієму профілі. Проблема підібрати блок живлення і спаяти схему. Хочу зробити з алюм. профілю підставку на підвіконня.

Звідки Ви
    Тополь-3
    Дописів
    12 483

Типово

Цитата Допис від Антонина1 Переглянути допис
    Подскажите сорта низкорослых - урожайных томатов.
    Мне очень понравился Полбиг F1, это не совсем низкорослый сорт, скорее среднерослый, я подвязывала на колья кусты высотой 50-70 см. Несколько кустов были просто по земле, урожайность такая же. В этом году посажу больше прошлогоднего.

Звідки Ви
    Левобережный 3
    Дописів
    14 985

Типово

Ребята, а кто обрабатывает газон от клещей?
    переживаю за собакена своего. чтоб не нацеплялись

Звідки Ви
    Новомосковск-транзит-Днепр
    Дописів
    17 863

Типово

ХЗ, уже рік дивлюсь, ніяк не наважусь. Потрібно 3 метри червоної і метр синьої стрічки. Думаю розташувати в 4 ряди на алюмінієму профілі. Проблема підібрати блок живлення і спаяти схему. Хочу зробити з алюм. профілю підставку на підвіконня.
    а, . вроде бы подобрать не проблема. т.е. у нас есть магазинчик, я туда пришла, сказала, что хочу собрать. слово-за-слово, купила всё, что необходимо, и... по-моему, гривен за двадцать (но это было пару лет назад), сам продавец это всё мне и собрал-спаял. я только на следующий день забрала готовую светодиодную ленту с блоком и вилкой)

но вот лично я в светодиодах сомневаюсь пока...
    у нас есть просто лампы дома светодиодные (не фито). самые древние уже пришли в негодность, потускнели, горят, но далеко не так ярко, как это было в начале. более поздние еще нормально. просто цена на фитолампы-светодиоды уже выше моего понимания)
    эх, раньше бы подумать над этим, а то всё откладывала и думала, что мне не понадобится. а сейчас хочется выращивать салаты-зелень, места полно и тепло за просто так в комнатке. вот и решила использовать полезную площадь, т.к. зашла перед НГ в магазин, взяла пучок салата, а на весах вышел ценник что-то за 80грн)))))))

Дописів
    1 663

Типово

Мені це також цікаво. Планую цьогоріч виростити розсаду сама (овочі, квіти). Є стелаж на лоджії на 4 полиці. Я так зрозуміла, що в фіто лампах вже зкомпоновані оптимальна кількість червоних і синіх світильних точок. ТАк?
    Не так. Співвідношення червоного до синього = 3:1.
    В мене для блока живлення є старий акумулятор з авто. Мабуть підходить.
    Тепер би знайти, де в місті вони продаються. Як варіанти: Епіцентр, садово-городні магазини. Загляну в епіцентр - відпишусь, якщо цікаво.

Дописів
    56 461

Типово

Ой.девочки,у меня нет ни красных ни синих. Делали 2 года назад на кухне освещение рабочих поверхностей - пооставалось по кусочку белой и жёлтой. Вот из них подстветку и соорудили. Сын сам все спаял ,правда в один ряд на пластиковый уголок . Но мне не так много светить и надо. А вообще метра ленты вполне хватает для хорошего освещения рабочего стола кухни. Диодный свет намного ярче эконом ламп - даже то,что никогда на кафеле не замечала ,сразу стало в глаза бросаться.пришлось драить.))) Так что моей рассаде одного метра ленты вполне хватило ,но я не сильно баловала, и в первых числах апреля уже вынесла на лоджию с солнечной стороны.

Звідки Ви
    Вільногірськ
    Дописів
    5 038

Типово

Цитата Допис від diveroni Переглянути допис
    а, . вроде бы подобрать не проблема. т.е. у нас есть магазинчик, я туда пришла, сказала, что хочу собрать. слово-за-слово, купила всё, что необходимо, и... по-моему, гривен за двадцать (но это было пару лет назад), сам продавец это всё мне и собрал-спаял. я только на следующий день забрала готовую светодиодную ленту с блоком и вилкой)
    В нашому магазинчику синьої стрічки немає і з паяльником не все просто. Але на цей рік потрібно таки зробити фітосвітильник.
    Шукаю комплектуючі в інтернеті...

Звідки Ви
    г. Днепропетровск, Лев.- 3
    Дописів
    9 489

Типово

Цитата Допис від Света52 Переглянути допис
    Мне очень понравился Полбиг F1, это не совсем низкорослый сорт, скорее среднерослый, я подвязывала на колья кусты высотой 50-70 см. Несколько кустов были просто по земле, урожайность такая же. В этом году посажу больше прошлогоднего.
    А где покупали семена?

Звідки Ви
    Тополь-3
    Дописів
    12 483

Типово

Цитата Допис від Антонина1 Переглянути допис
    А где покупали семена?
    В прошлом году купила голландские на выставке в Шиннике в марте, всхожесть 99%. Этой осенью в октябре купила пакетики в магазине Сад-огород на квартале, голландские по уценке. Уценка была сезонная, а не по срокам реализации.
    Очень, очень довольна сортом!!! Я летом показывала фото урожая именно Полбига. И помидоры вкусные, калиброванные, и кусты не болели, и урожайные, и плодоносили до середины сентября (но уже мало, правда).

Звідки Ви
    Караван
    Дописів
    4 147

Типово

Цитата Допис від kowenja Переглянути допис
    Ребята, а кто обрабатывает газон от клещей?
    переживаю за собакена своего. чтоб не нацеплялись
    Никто не обрабатывает. Обрабатываем собак системно.
    Востаннє редагував anazdeziya: 09.01.2016 о 12:05

Звідки Ви
    Караван
    Дописів
    4 147

Типово

По лампам ничего не поняла. Светодиодные ленты дешёвые чем отличаются от фито?

Дописів
    1 663

Типово

Фітолампи вже укомплектовані кольоровим світлом, яке найкраще підходить для вирощування рослин без сонця. Там є певне співвідношення синіх/червоних корьорів світла. Однак, мені здається, що для розсади достатньо буде будь-якого економного підсвічування. Адже - це обмежене для рослин підсвічування - далі вони будуть на волі купатись в променях сонечка. Дорогі системи, фітолампи, вони скоріш за все призначені для промислового вирощування рослин в теплицях протягом року, коли треба огірки вирощувати і в січні...
    Для себе визначилась - дорогі фітолампи мені ні до чого. Або будемо щось митикувати із світлодіодних стрічок, або банальні люмінісцентні трубки над кожною поличкою. Маю час, то моніторю тему.

До речі, сьогодні замочила насіння примули. Збила оскомину. Насіння привіз кілька років тому чоловік з далекої подорожі. Такий собі "цвєточек алєнькай". Замочивши - перевірю на схожіть, бо воно прострочене. Може хтось вирощував примулу через насіння - поділіться, будь ласка, досвідом.

Звідки Ви
    Вільногірськ
    Дописів
    5 038

Типово

фіто - це ті самі світлодіодні лампи, але укомплектовані синіми і червоними світлодіодами у співвідношенні, при якому рослини краще розвиваються.

Звідки Ви
    Вільногірськ
    Дописів
    5 038

Типово

Тобто або треба брати готову фітострічку, де натикані червоні і сині світлодіоди,
    або купувати окремо червоні та сині стрічки і з них ліпити (перемішувати світлодіоди у) фітострічку

Сторінка 149 з 461 ПершаПерша ... 4999139140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159199249 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті