| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
смотрел вчера пресс-конференцию Михо по поводу видео, где он про гель рассказывал и на Шария ссылался.
Михо конечно офигел от такой тупой подставы со стороны украинского правительства.
Мое мнение по видео, пересматривал внимательно, на видео был наверное Янукович, телосложение его, к которому приставили голову Михо, монтаж виден, особенно при повороте в одном моменте.
Так нелепо, министр МВД публикует на губернатора фейк.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
вижу народ требует от президента активных действий...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
так он и действует
Анатолій Гриценко
14 грудня о 22:26 ·
Для народного споживання і для власного.
Відбулося засідання Національної ради реформ.
Перше повідомлення - для народного споживання: жбурляння Аваковим у Саакашвілі склянки з водою, жорстка перепалка і взаємні звинувачення за участю Яценюка, Авакова і Саакашвілі.
Друге повідомлення - для власного споживання владою: Порошенко оголосив твердий курс на прискорену приватизацію тисяч державних підприємств.
Свої власні підприємства Президент-олігарх продавати не хоче - йому це невигідно, бо в умовах кризи ціна продажу низька. Зате державні підприємства він хоче розпродати швиденько, з тієї ж самої причини - йому і придворним олігархам вигідно скупити їх саме в умовах кризи, в кілька разів дешевше, ніж довелося б заплатити в стабільних умовах.
Моралі - нуль, цинізм і жадібність - зашкалюють!
Перше повідомлення виплеснеться на всі канали - нехай народ споживає це видовисько. Друге повідомлення на цьому галасливому фоні загубиться і не приверне уваги людей, що, власне, злодійкуватій владі і потрібно.
Хто це може зупинити? Парламент. Як? Не голосує за приватизаційний проект Уряду Порошенка-Яценюка. Чи це реально? Дотепер вдавалося, десять разів уже голосували, але 226 "за" не було. Порошенко нервує і вимагає прискорити. Поспішає, раптом не встигне...
Роман Шрайк
10 год ·
эта забавная "Спільна заява Президента України, Прем’єр-міністра України та Голови Верховної Ради України"
1) "Ми засуджуємо істеричну антивладну, антиурядову та антидержавну кампанію, організовану корумпованими олігархами"
это про кононенко и мартыненко, как я понимаю. потому что быть коррумпированным олигархом вдали от власти как-то сложновато. а эти вроде ближе всех.
2) "спільними зусиллями Президента, Верховної Ради та Уряду вдалося зупинити наступ агресора"
тут вопросов нет. это про саакашвили. но, хотя агрессор и загнан в одесский котел, об окончательной победе пока говорить рановато.
3) "Ми пройшли складний шлях до виконання Україною всіх вимог для скасування безвізового режиму з державами ЄС"
ну блин. я конечно читал сегодня в одной статье, что принятие закона о конфискации в левой редакции и махинации с выборами в назк могут осложнить введение безвизового режима, но чтоб прям скасування - это новость.
в общем, спасибо за заяву. #пешитеестчо
А собственно что вменяется в вину Михо? ) Даже если допустить, что видео не монтированное, то о чем оно? Где преступление то? ) Даже диалог не вставили. Кустари.
У меня даже фотик снимает видео лучшего качество, чем это оборудование. ) На мобилку снимали? )
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks