Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 355 з 665 ПершаПерша ... 255305345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364365405455 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 13288, показано з 7 081 по 7 100.

Тема: Поступление в Украине. Новости, изменения, нюансы и, конечно, волнения. Сезон-2017

Дописів
    245

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Що значить рекомендований?
    это значит, что ты попадаешь в число абитуриентов, которых ВУЗ хочет видеть в качестве своих студентов , которые будут учиться на бюджете. ТОлько зачем это Вам Шурик если Вы уже учитесь?

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

Цитата Допис від Светик64 Переглянути допис
    это значит, что ты попадаешь в число абитуриентов, которых ВУЗ хочет видеть в качестве своих студентов , которые будут учиться на бюджете. ТОлько зачем это Вам Шурик если Вы уже учитесь?
    та да... первый курс успешно закончен.. малый уже подрабатывает...
    ЗЫ да просто интересно... как я понял раньше это называлось первой волной...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    119

Типово

Правда что отменили поступление на 3 курс после техникума?

Дописів
    11 665

Типово

В этом году еще возможно. В следующем-все,нельзя. Только при условии сдачи ЗНО
    Цитата Допис від mila58 Переглянути допис

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 306

Типово

а ткните в меня ссіль про вес оте приоритеті, а то тоже чета запутался ...

Дописів
    119

Типово

Цитата Допис від _nata_ Переглянути допис
    В этом году еще возможно. В следующем-все,нельзя. Только при условии сдачи ЗНО
    Если зно сдал, то можно на 3 курс по специальности или на первый?

Дописів
    10 237

Типово

Цветочник, ну вот же
    Цитата Допис від Ksushik Переглянути допис
    в этом году максимум 200 по 3-м зно и аттестаут - с учетом коэфиициентов.

Конкурсний бал складається з балів сертифікатів, помножених на вагові коефіцієнти + середній бал атестата (ваговий коефіцієнт 0,1) + творчий конкурс (якщо він проводиться).

Наприклад, на напрям підготовки «системний аналіз» ДНУ ім. О. Гончара Ви подаєте сертифікат з математики (профільний, базовий рівень) – 183 бали, з фізики (непрофільний) – 176 балів, з української мови (непрофільний) – 150 балів. Атестат – середній бал 10.

Конкурсний бал буде обчислюватися з урахуванням вагових коефіцієнтів за наступною формулою: 183 х 0,4 + 176 х 0,3 + 150 х 0,2 + 181 х 0,1 = 174,1

Таблиця відповідності середнього бала атестата, обрахованого за 12-бальною шкалою, за значенням 200-бальної шкали наводиться в Умовах прийому на навчання до ВНЗ України.

Вагові коефіцієнти зазначені у Переліку конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти (табл.).

http://www.dnu.dp.ua/view/dostupno_pro_vstup

Дописів
    68

Типово

Где посмотреть коэффициенты в Горном?

Дописів
    10 237

Типово

Цитата Допис від mummimama Переглянути допис
    читайте Правила приема

Дописів
    2 411

Типово

[****

Дописів
    2 390

Типово

Цитата Допис від Olly Переглянути допис
    Составляется рейтинговый список на момент начала конкурса - конца подачи заявлений. Отрезается сверху по количеству бюджетных мест - и вот вам рекомендованные люди...
    В этом году все не так просто. Вам дадут одно единственное место на которое вы попадаете на бюджет(если попадаете) с учетом приоритета заявлений, который Вы укажите сами. Для абитуриентов это лучше, мне кажется. но думаю тут есть подводные камни. Программа компьютерная будет работать первый раз. Задача оптимизационная, многое зависит от программистов.
    Востаннє редагував tanyavv: 07.07.2015 о 20:40

Дописів
    11 665

Типово

Если зно сдал, то можно на 3 курс по специальности или на первый?
    Ой,давайте я Вам завтра уточню,хорошо?
    Вам в следующем году поступать?

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Отак силдиш весь день - жодних питань, а тут насипалося...

Цитата Допис від Ksushik Переглянути допис
    Ірчик - не совем поняла этот момент - можно на примере - например китайская филология - 18 бюдж. мест, английская - 60, приоритет № 1 у нас китайская, нам что для подстраховки указать приоритет " 1 английскую? так ведь тогда накитайскую мы точно не пройдем.... (
    Як мені пояснювали (сама розбираюся разом з вами):
    - якщо вказати 1 пріоритетом ту, де менше місць, то в разі НЕпроходження на неї Ви опиняєтесь у списку спеціальності де більше місць ПІСЛЯ людей, у яких стільки ж балів, але пріоритет ЦІЄЇ (другої) спеціальності 1. Якщо (гіпотетично) мова йде про 10 і 11 пріоритет, то на спеціальності, де у вас 11 пріоритет попереду Вас будуть всі з рівними балами, у кого ця (друга, ваша 11) має пріоритет 1, 2...10...

Хоча чим далі я сиджу над цим питанням, тим більше мені здається, що так ректорат намагається заповнити спеціальності з великим бюджетом

и сумма 570 - у вас - это имеется в виду 3 зно ?
    Так!
    Цитата Допис від Ledy_O Переглянути допис
    в прошлые года можно было посмотреть онлайн на какой позиции находится абитур-т на конкретную специальность в процессе приема заявлений.
    в этом году также будет. или толко 2 агуста все увидят кто и где?
    Обіцяють, що буде он-лайн з відставанням не більше 12 годин

Цитата Допис від Алиска Переглянути допис
    570 - это по результатам 3-х ЗНО или + аттестат еще?
    Без атестату. У нас атестат множиться на 0,1, а підготовчі курси на 0,05

наверное трех ЗНО, хотелось бы то же уточнить.....
    Так ще раз!
    Конечно - только ЗНО
    Да, я знала, хто здогадається першим

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

да Ирчик озадачили! как может быть до с 5 до 8 донабор если это время дается на подачу документов, тем, кто рекомендован 4 числа?
    Читаємо уважно неодноразово цитований Вами документ
    Вступники, які отримають рекомендації, повинні виконати вимоги до зарахування та подати особисто оригінали необхідних документів на місця державного замовлення до 18.00 години 08 серпня; на місця за кошти фізичних та юридичних осіб не пізніше 15 серпня.

Відповідно, зарахування вступників на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти за держзамовленням відбудеться не пізніше 12.00 години 10 серпня
    ЯКЩО до зарахування рекомендували 30 осіб за рейтингом, а з них хтось до кінця дня 08.08 НЕ ПРИНІС оригінали, то ПК здійснює ДОБІР (аби не втрачати бюджетні місця). І тут важливо: добиратимуть не з наступних за рейтингом у загальному списку - бо вони в цей самий час будуть рекомендовані В ІНШОМУ МІСЦІ, а з тих, хто писав заяву на контракт на цю ж спеціальність, відмовився від вступу там, де рекомендований і принесе до кінця дня 09.08 оригінали документів.

Власне це, як на мене і є корупційна складова чи лазейка для "потрібних людей".. але то глибоке ІМХО

Цитата Допис від Ledy_O Переглянути допис
    я чайник . видимо

т.е я увижу список абитуры на конкретную специальность только 4 агуста?
    или 4 августа я увижу список рекомендованых к зачислению? а полный список будет виден до 4 августа
    что на этом сайте было в пролые года? http://vstup.info/
    еще вот такое нашла http://abit-poisk.org.ua/score/resul.../0-0/0/1/1/80/
    Ще раз - повільно
    ні, ви будетет бачити себе весь час, із запізненням не більше 12 годин.
    При цьому зможете відкликати свої заяви і подавати додаткові (в 1 вуз - не більше 3, відкликанні не скидають лічильник), тим самим підвищуючи себе у певних конкурсах і випадаючи з інших

Що значить рекомендований?
    Значить, що комп'ютер МОН вибрав спеціальність відповідно до пріоритетів абітурієнта і його сумарного балу
    Составляется рейтинговый список на момент начала конкурса - конца подачи заявлений. Отрезается сверху по количеству бюджетных мест - и вот вам рекомендованные люди...
    Так точно, але відрізається з обох боків - згори відрізаються люди, які пройшли в конкурс з вищим пріритетом

та да... первый курс успешно закончен.. малый уже подрабатывает...
    ЗЫ да просто интересно... как я понял раньше это называлось первой волной...
    Вона тепер одна-єдина.. як у старі-добрі часи )))
    Поки ще ні, але умови драконівські - повне співпадіння шифру спеціальності і здача ЗНО
    Цитата Допис від mummimama Переглянути допис
    еммм на яку спеціальність?
    Цитата Допис від Конфетка Переглянути допис
    ДЯКУЮ!

Дописів
    119

Типово

Цитата Допис від _nata_ Переглянути допис
    Ой,давайте я Вам завтра уточню,хорошо?
    Вам в следующем году поступать?
    Да. Спасибо .

Дописів
    576

Типово

Доброй ночи. Ирчик подскажите, какие шансы на бюджет у середнечка с такими баллами: Укр. - 164, матем.-167, англ. - 152,5, ну и физику сдавали, но там 118, поэтому наверное рассчитывать на нее нельзя. Рассматривали такие специальности как компьютерные науки, управление информац.безопасностью, на системный анализ она очень хотела, но баллы математики совершено не те, что нужно, как я понимаю. Могли бы Вы подсказать как действовать? Что-то я в этой игре на бирже подрастерялась, да и ночью после работы мне очень трудно переключить себя на то, чтоб сообразить как правильно расставить эти самые приоритеты... Спасибо. Хотим прийти в субботу или воскресенье в горный подать документы в бумажном виде, нужно ли перед этим регистрироваться на сайте для электронной подачи заявлений или это нам помогут сделать в приемной комиссии горного?
    Мы сами создаем свою реальность

Звідки Ви
    Подгородное - Правда - Центр
    Дописів
    7 824

Типово

Відповідно, зарахування вступників на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти за держзамовленням відбудеться не пізніше 12.00 години 10 серпня
    Т.е здесь тоже изменились условия - не 8 августа, а 10-го будет издан приказ о зачислении на бюджет???

и еще , интересно - на вступе будут видны приоритеты всех абитуриентов?
    Если да, то реально можно подождать, не торопиться с подачей документов и посмотреть рейтинги с учетом и баллов и приоритетов и если, например я уже вижу, что бюджетных мест 15 и подано заявлений с приоритетом 1 и высочайшими баллами 15, то нет смысла подавать сюда заявление, так?
    Востаннє редагував Ksushik: 08.07.2015 о 16:21

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Tanyasan Переглянути допис
    Доброй ночи. Ирчик подскажите, какие шансы на бюджет у середнечка с такими баллами: Укр. - 164, матем.-167, англ. - 152,5, ну и физику сдавали, но там 118, поэтому наверное рассчитывать на нее нельзя. Рассматривали такие специальности как компьютерные науки, управление информац.безопасностью, на системный анализ она очень хотела, но баллы математики совершено не те, что нужно, как я понимаю. Могли бы Вы подсказать как действовать? Что-то я в этой игре на бирже подрастерялась, да и ночью после работы мне очень трудно переключить себя на то, чтоб сообразить как правильно расставить эти самые приоритеты... Спасибо. Хотим прийти в субботу или воскресенье в горный подать документы в бумажном виде, нужно ли перед этим регистрироваться на сайте для электронной подачи заявлений или это нам помогут сделать в приемной комиссии горного?
    Отак впевнено - нічого не можу сказати
    Подивилася минулорічні бали по спеціальностям - ніби на КН і УБ напівпрохідні.. Але ж це НЕ ТЕ ЗНО, що було минулого року - там починалося від 124, тепер від 100
    Що б я робила?
    1) перші заяви подавала б туди, куди дійсно проситься душа. Менеджмент інформації - теж корисна спеціальність...
    2) не подавала б одразу 15 заяв, а почала з 5-6, аби мати можливість варіювати
    3) залишила б у "виші мрії" одну незаповнену заяву для походу на контракт (якщо стане вибір: або зовісм "ні про що" вчитись, або контракт там, де дитина мріє)
    4) після 20-21 числа, оцінивши реальні можливості і конкурси, дозаповнила б решту заяв - туди, де шанси вищі.

Всім, хто прийде в Гірничий 10, 11 та 12 числа - там в дворі Приймальної чергуватиме мій чоловік. Він порадить і порахує...
    контакти - особистим повідомленням

Дописів
    2 779

Типово

Ира, подскажите. Если мы не проходим на бюджет в НГУ и ДГУ на специальности, которые хотим (балы у дочки средние), но идти в эти ВУЗы на контракт не будем, а на контракт только в Нобеля, то как тогда лучше указывать приоритеты на специальности, которые в Нобеля?
    Востаннє редагував @Oksanchik@: 08.07.2015 о 09:55

Дописів
    423

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Отак впевнено - нічого не можу сказати
    Подивилася минулорічні бали по спеціальностям - ніби на КН і УБ напівпрохідні.. Але ж це НЕ ТЕ ЗНО, що було минулого року - там починалося від 124, тепер від 100
    Що б я робила?
    1) перші заяви подавала б туди, куди дійсно проситься душа. Менеджмент інформації - теж корисна спеціальність...
    2) не подавала б одразу 15 заяв, а почала з 5-6, аби мати можливість варіювати
    3) залишила б у "виші мрії" одну незаповнену заяву для походу на контракт (якщо стане вибір: або зовісм "ні про що" вчитись, або контракт там, де дитина мріє)
    4) після 20-21 числа, оцінивши реальні можливості і конкурси, дозаповнила б решту заяв - туди, де шанси вищі.

Всім, хто прийде в Гірничий 10, 11 та 12 числа - там в дворі Приймальної чергуватиме мій чоловік. Він порадить і порахує...
    контакти - особистим повідомленням
    Поясните пожалуйста, заявления подаются отдельно на бюджет и на контракт, т.е. на одну специальность будет считаться 2 заявления из 3 возможных?
    Ирчик и можно контакты вашего мужа для консультации в лс. А вход в приемную НГУ со стороны К.Маркса?

Сторінка 355 з 665 ПершаПерша ... 255305345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364365405455 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті