| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а ткните в меня ссіль про вес оте приоритеті, а то тоже чета запутался ...
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Где посмотреть коэффициенты в Горном?
читайте Правила приема
В этом году все не так просто. Вам дадут одно единственное место на которое вы попадаете на бюджет(если попадаете) с учетом приоритета заявлений, который Вы укажите сами. Для абитуриентов это лучше, мне кажется. но думаю тут есть подводные камни. Программа компьютерная будет работать первый раз. Задача оптимизационная, многое зависит от программистов.
Востаннє редагував tanyavv: 07.07.2015 о 20:40
Отак силдиш весь день - жодних питань, а тут насипалося...
Як мені пояснювали (сама розбираюся разом з вами):
- якщо вказати 1 пріоритетом ту, де менше місць, то в разі НЕпроходження на неї Ви опиняєтесь у списку спеціальності де більше місць ПІСЛЯ людей, у яких стільки ж балів, але пріоритет ЦІЄЇ (другої) спеціальності 1. Якщо (гіпотетично) мова йде про 10 і 11 пріоритет, то на спеціальності, де у вас 11 пріоритет попереду Вас будуть всі з рівними балами, у кого ця (друга, ваша 11) має пріоритет 1, 2...10...
Хоча чим далі я сиджу над цим питанням, тим більше мені здається, що так ректорат намагається заповнити спеціальності з великим бюджетом
Так!и сумма 570 - у вас - это имеется в виду 3 зно ?
Обіцяють, що буде он-лайн з відставанням не більше 12 годин
Без атестату. У нас атестат множиться на 0,1, а підготовчі курси на 0,05
Так ще раз!
Да, я знала, хто здогадається першим![]()
Читаємо уважно неодноразово цитований Вами документЯКЩОВступники, які отримають рекомендації, повинні виконати вимоги до зарахування та подати особисто оригінали необхідних документів на місця державного замовлення до 18.00 години 08 серпня; на місця за кошти фізичних та юридичних осіб не пізніше 15 серпня.
Відповідно, зарахування вступників на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти за держзамовленням відбудеться не пізніше 12.00 години 10 серпнядо зарахування рекомендували 30 осіб за рейтингом, а з них хтось до кінця дня 08.08 НЕ ПРИНІС оригінали, то ПК здійснює ДОБІР (аби не втрачати бюджетні місця). І тут важливо: добиратимуть не з наступних за рейтингом у загальному списку - бо вони в цей самий час будуть рекомендовані В ІНШОМУ МІСЦІ, а з тих, хто писав заяву на контракт на цю ж спеціальність, відмовився від вступу там, де рекомендований і принесе до кінця дня 09.08 оригінали документів.
Власне це, як на мене і є корупційна складова чи лазейка для "потрібних людей".. але то глибоке ІМХО
Ще раз - повільно![]()
ні, ви будетет бачити себе весь час, із запізненням не більше 12 годин.
При цьому зможете відкликати свої заяви і подавати додаткові (в 1 вуз - не більше 3, відкликанні не скидають лічильник), тим самим підвищуючи себе у певних конкурсах і випадаючи з інших
Значить, що комп'ютер МОН вибрав спеціальність відповідно до пріоритетів абітурієнта і його сумарного балу
Так точно, але відрізається з обох боків - згори відрізаються люди, які пройшли в конкурс з вищим пріритетом
Вона тепер одна-єдина.. як у старі-добрі часи )))
Поки ще ні, але умови драконівські - повне співпадіння шифру спеціальності і здача ЗНО
еммм на яку спеціальність?
ДЯКУЮ!![]()
Доброй ночи. Ирчик подскажите, какие шансы на бюджет у середнечка с такими баллами: Укр. - 164, матем.-167, англ. - 152,5, ну и физику сдавали, но там 118, поэтому наверное рассчитывать на нее нельзя. Рассматривали такие специальности как компьютерные науки, управление информац.безопасностью, на системный анализ она очень хотела, но баллы математики совершено не те, что нужно, как я понимаю. Могли бы Вы подсказать как действовать? Что-то я в этой игре на бирже подрастерялась, да и ночью после работы мне очень трудно переключить себя на то, чтоб сообразить как правильно расставить эти самые приоритеты... Спасибо. Хотим прийти в субботу или воскресенье в горный подать документы в бумажном виде, нужно ли перед этим регистрироваться на сайте для электронной подачи заявлений или это нам помогут сделать в приемной комиссии горного?
Мы сами создаем свою реальность
Т.е здесь тоже изменились условия - не 8 августа, а 10-го будет издан приказ о зачислении на бюджет???Відповідно, зарахування вступників на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти за держзамовленням відбудеться не пізніше 12.00 години 10 серпня
и еще , интересно - на вступе будут видны приоритеты всех абитуриентов?
Если да, то реально можно подождать, не торопиться с подачей документов и посмотреть рейтинги с учетом и баллов и приоритетов и если, например я уже вижу, что бюджетных мест 15 и подано заявлений с приоритетом 1 и высочайшими баллами 15, то нет смысла подавать сюда заявление, так?
Востаннє редагував Ksushik: 08.07.2015 о 16:21
♥ СКАЗОЧНЫЕ ТОРТИКИ, маффины, пироженки, веррины ♥ ♥ Тортики ♥ ♥ Чашечки ♥ 067 611 14 88, 095 224 78 79 Оксана
@it.will.be.sweet
Отак впевнено - нічого не можу сказати
Подивилася минулорічні бали по спеціальностям - ніби на КН і УБ напівпрохідні.. Але ж це НЕ ТЕ ЗНО, що було минулого року - там починалося від 124, тепер від 100
Що б я робила?
1) перші заяви подавала б туди, куди дійсно проситься душа. Менеджмент інформації - теж корисна спеціальність...
2) не подавала б одразу 15 заяв, а почала з 5-6, аби мати можливість варіювати
3) залишила б у "виші мрії" одну незаповнену заяву для походу на контракт (якщо стане вибір: або зовісм "ні про що" вчитись, або контракт там, де дитина мріє)
4) після 20-21 числа, оцінивши реальні можливості і конкурси, дозаповнила б решту заяв - туди, де шанси вищі.
Всім, хто прийде в Гірничий 10, 11 та 12 числа - там в дворі Приймальної чергуватиме мій чоловік. Він порадить і порахує...
контакти - особистим повідомленням
Ира, подскажите. Если мы не проходим на бюджет в НГУ и ДГУ на специальности, которые хотим (балы у дочки средние), но идти в эти ВУЗы на контракт не будем, а на контракт только в Нобеля, то как тогда лучше указывать приоритеты на специальности, которые в Нобеля?
Востаннє редагував @Oksanchik@: 08.07.2015 о 09:55
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks