случайно попал.. не ту кнопу нажал... зачитался и порадовался что у меня это все уже в прошлом..современное поступление в ВУЗ больше похоже на рулетку, чем на обучение...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
случайно попал.. не ту кнопу нажал... зачитался и порадовался что у меня это все уже в прошлом..современное поступление в ВУЗ больше похоже на рулетку, чем на обучение...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
что то мне подсказывает, что так же как и в прошлом... все кто хотел поступили.. а вот те кто бегал с доками в надежде на лучшую жизнь не факт... у меня на глазах в одном из ВУЗов одного такого отослали... лично мне жаль было мальчишку, хотя я прекрасно понимаю, что он сам виноват...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Ірчик - а приемные комиссии работают в субботу-воскресенье? на сайте ДНУ пишут, что нет, но может это необновленная инфа... вроде в прошлые годы работали, или может я что-то путаю...
♥ СКАЗОЧНЫЕ ТОРТИКИ, маффины, пироженки, веррины ♥ ♥ Тортики ♥ ♥ Чашечки ♥ 067 611 14 88, 095 224 78 79 Оксана
@it.will.be.sweet
Цього року буде ще жорсткіше: рекомендований - давай оригінал - не приніс - не пройдеш навіть на контракт
Вкрай важливо для себе знати, куди ХОЧЕШ поступити
а місць звичайно вистачить усім
Принаймні ми чергуємо 10,11 і 12 - тому припускаю, що працюють. Про жодні зміни цього року не чула
Сьогодні було навчання в Приймальній НГУ.
Короткі підсумки:
- ліцензії продовжені автоматично (кількість місць загальна і бюджету ЗБЕРЕГЛАСЯ) - див. посилання на затверджений перелік спеціальностей, які наводила Светик64 кілька сторінок тому;
- норма про 80% бюджету закріплених і 20% - для вишів з вищим рейтингом поки що ВІДМІНЕНА. Всі 100% місць розігруються в 1 тур;
- ДОБІР з 5 по 8 число на ті бюджетні місця, на які рекомендовані студенти не принесли оригінали документів, буде здіснюватись СЕРЕД КОНТРАКТНИКІВ - тих людей, які написали заяву на дану спеціальність на контракт. Висновок - якщо ви дійсно хочете на якусь спеціальність - пишіть заяву і на контракт. Може пощастити;
- пріоритети, вказані в заявах, будуть грати ключову роль. Поміняти їх в процесі неможливо, але можливо відкликати певні заяви і на їх місця подати інші;
- вкрай важливо, як ви розставляєте пріоритети ВСЕРЕДИНІ одного вишу. Аби збільшити шанси першою вказуйте спеціальність з більшою кількістю бюджетних місць, інакше, можете залишитись взагалі без спеціальності - ваше місце посядуть діти з таким самим балом, які вказали ту спеціальність більш пріоритетною, ніж ви;
- електронний супровід (принаймні так обіцяно) на vstup.info буде відставати не більше ніж на 12 годин від реальної картини, тому можна буде оперативно "грати" заявами
- контракти майже не подорожчали (на денному відділенні 10-12 тисяч, на вечірнбому 5-7), тому (ІМХО) якщо навіть не проходиш по конкурсу, легше взяти контаркт і вчитись де хотілося, ніж іти, куди визначить система пріоритетів
Все вище сказане - для людей з "середніми" балами ЗНО
Людям, чія сума 570 все набагато простіше - пишіть невелику кількість заяв і чекайте запрошення.
Для себе зрозуміла. як воно - вчити людей. для яких твоя спеціальність опинилася на 14 місці в переліку бажаних... думаю, таким навіть дзвонити і запрошувати не будуть
Ірчик - не совем поняла этот момент - можно на примере - например китайская филология - 18 бюдж. мест, английская - 60, приоритет № 1 у нас китайская, нам что для подстраховки указать приоритет " 1 английскую? так ведь тогда накитайскую мы точно не пройдем.... что-то я запуталась(
и сумма 570 - у вас - это имеется в виду 3 зно без школьного аттестата?) как вообще в этом году с учетом удельного веса по профильным/непрофильным - максимум будет 200 баллов (40% профильный + 25%+25%+10% шк.аттестат)?
или как в прошлом году?
♥ СКАЗОЧНЫЕ ТОРТИКИ, маффины, пироженки, веррины ♥ ♥ Тортики ♥ ♥ Чашечки ♥ 067 611 14 88, 095 224 78 79 Оксана
@it.will.be.sweet
в прошлые года можно было посмотреть онлайн на какой позиции находится абитур-т на конкретную специальность в процессе приема заявлений.
в этом году также будет. или толко 2 агуста все увидят кто и где?
почему 570?
в этом году используют коэфф. к баллам, к атестату и по каждому предмету свой
тут можно посчитать свой конкурсный балл если знаете коэф.
http://osvita.ua/vnz/guide/konkurs-ball.html
в этом году максимум 200 по 3-м зно и аттестаут - с учетом коэфиициентов.
Конкурсний бал складається з балів сертифікатів, помножених на вагові коефіцієнти + середній бал атестата (ваговий коефіцієнт 0,1) + творчий конкурс (якщо він проводиться).
Наприклад, на напрям підготовки «системний аналіз» ДНУ ім. О. Гончара Ви подаєте сертифікат з математики (профільний, базовий рівень) – 183 бали, з фізики (непрофільний) – 176 балів, з української мови (непрофільний) – 150 балів. Атестат – середній бал 10.
Конкурсний бал буде обчислюватися з урахуванням вагових коефіцієнтів за наступною формулою: 183 х 0,4 + 176 х 0,3 + 150 х 0,2 + 181 х 0,1 = 174,1
Таблиця відповідності середнього бала атестата, обрахованого за 12-бальною шкалою, за значенням 200-бальної шкали наводиться в Умовах прийому на навчання до ВНЗ України.
Вагові коефіцієнти зазначені у Переліку конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти (табл.).
http://www.dnu.dp.ua/view/dostupno_pro_vstup
@it.will.be.sweet
я чайник . видимо
т.е я увижу список абитуры на конкретную специальность только 4 агуста?
или 4 августа я увижу список рекомендованых к зачислению? а полный список будет виден до 4 августа
что на этом сайте было в пролые года? http://vstup.info/
еще вот такое нашла http://abit-poisk.org.ua/score/resul.../0-0/0/1/1/80/
Востаннє редагував Ledy_O: 07.07.2015 о 17:23
@it.will.be.sweet
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks