Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 354 з 665 ПершаПерша ... 254304344345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364404454 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 13288, показано з 7 061 по 7 080.

Тема: Поступление в Украине. Новости, изменения, нюансы и, конечно, волнения. Сезон-2017

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

случайно попал.. не ту кнопу нажал... зачитался и порадовался что у меня это все уже в прошлом.. современное поступление в ВУЗ больше похоже на рулетку, чем на обучение...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    11 665

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    случайно попал.. не ту кнопу нажал... зачитался и порадовался что у меня это все уже в прошлом.. современное поступление в ВУЗ больше похоже на рулетку, чем на обучение...
    Для тех,кто прошел это нет необходимости вникать в тонкости приема. Одним словом-в этом году должно быть многое по другому, вопрос-как сработает...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

Цитата Допис від _nata_ Переглянути допис
    Для тех,кто прошел это нет необходимости вникать в тонкости приема. Одним словом-в этом году должно быть многое по другому, вопрос-как сработает...
    что то мне подсказывает, что так же как и в прошлом... все кто хотел поступили.. а вот те кто бегал с доками в надежде на лучшую жизнь не факт... у меня на глазах в одном из ВУЗов одного такого отослали... лично мне жаль было мальчишку, хотя я прекрасно понимаю, что он сам виноват...

Звідки Ви
    Подгородное - Правда - Центр
    Дописів
    7 824

Типово

Ірчик - а приемные комиссии работают в субботу-воскресенье? на сайте ДНУ пишут, что нет, но может это необновленная инфа... вроде в прошлые годы работали, или может я что-то путаю...

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    что то мне подсказывает, что так же как и в прошлом... все кто хотел поступили.. а вот те кто бегал с доками в надежде на лучшую жизнь не факт... у меня на глазах в одном из ВУЗов одного такого отослали... лично мне жаль было мальчишку, хотя я прекрасно понимаю, что он сам виноват...
    Цього року буде ще жорсткіше: рекомендований - давай оригінал - не приніс - не пройдеш навіть на контракт
    Вкрай важливо для себе знати, куди ХОЧЕШ поступити

а місць звичайно вистачить усім

Цитата Допис від Ksushik Переглянути допис
    Ірчик - а приемные комиссии работают в субботу-воскресенье? на сайте ДНУ пишут, что нет, но может это необновленная инфа... вроде в прошлые годы работали, или может я что-то путаю...
    Принаймні ми чергуємо 10,11 і 12 - тому припускаю, що працюють. Про жодні зміни цього року не чула

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово ВАЖЛИВО! Остання інформація

Сьогодні було навчання в Приймальній НГУ.
    Короткі підсумки:
    - ліцензії продовжені автоматично (кількість місць загальна і бюджету ЗБЕРЕГЛАСЯ) - див. посилання на затверджений перелік спеціальностей, які наводила Светик64 кілька сторінок тому;
    - норма про 80% бюджету закріплених і 20% - для вишів з вищим рейтингом поки що ВІДМІНЕНА. Всі 100% місць розігруються в 1 тур;
    - ДОБІР з 5 по 8 число на ті бюджетні місця, на які рекомендовані студенти не принесли оригінали документів, буде здіснюватись СЕРЕД КОНТРАКТНИКІВ - тих людей, які написали заяву на дану спеціальність на контракт. Висновок - якщо ви дійсно хочете на якусь спеціальність - пишіть заяву і на контракт. Може пощастити;
    - пріоритети, вказані в заявах, будуть грати ключову роль. Поміняти їх в процесі неможливо, але можливо відкликати певні заяви і на їх місця подати інші;
    - вкрай важливо, як ви розставляєте пріоритети ВСЕРЕДИНІ одного вишу. Аби збільшити шанси першою вказуйте спеціальність з більшою кількістю бюджетних місць, інакше, можете залишитись взагалі без спеціальності - ваше місце посядуть діти з таким самим балом, які вказали ту спеціальність більш пріоритетною, ніж ви;
    - електронний супровід (принаймні так обіцяно) на vstup.info буде відставати не більше ніж на 12 годин від реальної картини, тому можна буде оперативно "грати" заявами
    - контракти майже не подорожчали (на денному відділенні 10-12 тисяч, на вечірнбому 5-7), тому (ІМХО ) якщо навіть не проходиш по конкурсу, легше взяти контаркт і вчитись де хотілося, ніж іти, куди визначить система пріоритетів

Все вище сказане - для людей з "середніми" балами ЗНО
    Людям, чія сума 570 все набагато простіше - пишіть невелику кількість заяв і чекайте запрошення.

Для себе зрозуміла. як воно - вчити людей. для яких твоя спеціальність опинилася на 14 місці в переліку бажаних... думаю, таким навіть дзвонити і запрошувати не будуть

Звідки Ви
    Дописів
    7 824

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис

вкрай важливо, як ви розставляєте пріоритети ВСЕРЕДИНІ одного вишу. Аби збільшити шанси першою вказуйте спеціальність з більшою кількістю бюджетних місць, інакше, можете залишитись взагалі без спеціальності - ваше місце посядуть діти з таким самим балом, які вказали ту спеціальність більш пріоритетною, ніж ви;

Людям, чія сума 570 все набагато простіше - пишіть невелику кількість заяв і чекайте запрошення.

Ірчик - не совем поняла этот момент - можно на примере - например китайская филология - 18 бюдж. мест, английская - 60, приоритет № 1 у нас китайская, нам что для подстраховки указать приоритет " 1 английскую? так ведь тогда накитайскую мы точно не пройдем.... что-то я запуталась(

и сумма 570 - у вас - это имеется в виду 3 зно без школьного аттестата?) как вообще в этом году с учетом удельного веса по профильным/непрофильным - максимум будет 200 баллов (40% профильный + 25%+25%+10% шк.аттестат)?
    или как в прошлом году?

Дописів
    2 411

Типово

в прошлые года можно было посмотреть онлайн на какой позиции находится абитур-т на конкретную специальность в процессе приема заявлений.
    в этом году также будет. или толко 2 агуста все увидят кто и где?

почему 570?
    в этом году используют коэфф. к баллам, к атестату и по каждому предмету свой

тут можно посчитать свой конкурсный балл если знаете коэф.
    http://osvita.ua/vnz/guide/konkurs-ball.html

Дописів
    924

Типово

570 - это по результатам 3-х ЗНО или + аттестат еще?

Дописів
    245

Типово

Цитата Допис від Ledy_O Переглянути допис
    в прошлые года можно было посмотреть онлайн на какой позиции находится абитур-т на конкретную специальность в процессе приема заявлений.
    в этом году также будет. или толко 2 агуста все увидят кто и где?

почему 570?

в этом году используют коэфф. к баллам, к атестату и по каждому предмету свой

тут можно посчитать свой конкурсный балл если знаете коэф.
    http://osvita.ua/vnz/guide/konkurs-ball.html

не 2 августа, а 4 августа не познее 14 часов

Дописів
    245

Типово

Цитата Допис від Алиска Переглянути допис
    наверное трех ЗНО, хотелось бы то же уточнить.....

Дописів
    2 526

Типово

Цитата Допис від Алиска Переглянути допис
    Конечно - только ЗНО

Звідки Ви
    Дописів
    7 824

Типово

в этом году максимум 200 по 3-м зно и аттестаут - с учетом коэфиициентов.

Конкурсний бал складається з балів сертифікатів, помножених на вагові коефіцієнти + середній бал атестата (ваговий коефіцієнт 0,1) + творчий конкурс (якщо він проводиться).

Наприклад, на напрям підготовки «системний аналіз» ДНУ ім. О. Гончара Ви подаєте сертифікат з математики (профільний, базовий рівень) – 183 бали, з фізики (непрофільний) – 176 балів, з української мови (непрофільний) – 150 балів. Атестат – середній бал 10.

Конкурсний бал буде обчислюватися з урахуванням вагових коефіцієнтів за наступною формулою: 183 х 0,4 + 176 х 0,3 + 150 х 0,2 + 181 х 0,1 = 174,1

Таблиця відповідності середнього бала атестата, обрахованого за 12-бальною шкалою, за значенням 200-бальної шкали наводиться в Умовах прийому на навчання до ВНЗ України.

Вагові коефіцієнти зазначені у Переліку конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти (табл.).

http://www.dnu.dp.ua/view/dostupno_pro_vstup

Дописів
    245

Типово

Цитата Допис від Ksushik Переглянути допис
    в этом году максимум 200 по 3-м зно и аттестаут - с учетом коэфиициентов.

Конкурсний бал складається з балів сертифікатів, помножених на вагові коефіцієнти + середній бал атестата (ваговий коефіцієнт 0,1) + творчий конкурс (якщо він проводиться).

Наприклад, на напрям підготовки «системний аналіз» ДНУ ім. О. Гончара Ви подаєте сертифікат з математики (профільний, базовий рівень) – 183 бали, з фізики (непрофільний) – 176 балів, з української мови (непрофільний) – 150 балів. Атестат – середній бал 10.

Конкурсний бал буде обчислюватися з урахуванням вагових коефіцієнтів за наступною формулою: 183 х 0,4 + 176 х 0,3 + 150 х 0,2 + 181 х 0,1 = 174,1

Таблиця відповідності середнього бала атестата, обрахованого за 12-бальною шкалою, за значенням 200-бальної шкали наводиться в Умовах прийому на навчання до ВНЗ України.

Вагові коефіцієнти зазначені у Переліку конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти (табл.).

http://www.dnu.dp.ua/view/dostupno_pro_vstup
    максимум 210 баллов с учетом курсов или доп. баллов за победу в мане или олимпиаде

Дописів
    245

Типово

Сьогодні було навчання в Приймальній НГУ.
    Короткі підсумки:
    - ліцензії продовжені автоматично (кількість місць загальна і бюджету ЗБЕРЕГЛАСЯ) - див. посилання на затверджений перелік спеціальностей, які наводила Светик64 кілька сторінок тому;
    - норма про 80% бюджету закріплених і 20% - для вишів з вищим рейтингом поки що ВІДМІНЕНА. Всі 100% місць розігруються в 1 тур;
    - ДОБІР з 5 по 8 число на ті бюджетні місця, на які рекомендовані студенти не принесли оригінали документів, буде здіснюватись СЕРЕД КОНТРАКТНИКІВ - тих людей, які написали заяву на дану спеціальність на контракт. Висновок - якщо ви дійсно хочете на якусь спеціальність - пишіть заяву і на контракт. Може пощастити;
    - пріоритети, вказані в заявах, будуть грати ключову роль. Поміняти їх в процесі неможливо, але можливо відкликати певні заяви і на їх місця подати інші;
    - вкрай важливо, як ви розставляєте пріоритети ВСЕРЕДИНІ одного вишу. Аби збільшити шанси першою вказуйте спеціальність з більшою кількістю бюджетних місць, інакше, можете залишитись взагалі без спеціальності - ваше місце посядуть діти з таким самим балом, які вказали ту спеціальність більш пріоритетною, ніж ви;
    - електронний супровід (принаймні так обіцяно) на vstup.info буде відставати не більше ніж на 12 годин від реальної картини, тому можна буде оперативно "грати" заявами
    - контракти майже не подорожчали (на денному відділенні 10-12 тисяч, на вечірнбому 5-7), тому (ІМХО ) якщо навіть не проходиш по конкурсу, легше взяти контаркт і вчитись де хотілося, ніж іти, куди визначить система пріоритетів

Для себе зрозуміла. як воно - вчити людей. для яких твоя спеціальність опинилася на 14 місці в переліку бажаних... думаю, таким навіть дзвонити і запрошувати не будуть
    да Ирчик озадачили! как может быть до с 5 до 8 донабор если это время дается на подачу документов, тем, кто рекомендован 4 числа?

Дописів
    2 411

Типово

Цитата Допис від Светик64 Переглянути допис
    не 2 августа, а 4 августа не познее 14 часов
    я чайник . видимо

т.е я увижу список абитуры на конкретную специальность только 4 агуста?
    или 4 августа я увижу список рекомендованых к зачислению? а полный список будет виден до 4 августа

что на этом сайте было в пролые года? http://vstup.info/

еще вот такое нашла http://abit-poisk.org.ua/score/resul.../0-0/0/1/1/80/
    Востаннє редагував Ledy_O: 07.07.2015 о 17:23

Звідки Ви
    Дописів
    7 824

Типово

я чайник . видимо

или 4 августа я увижу список рекомендованых к зачислению? а полный список будет виден до 4 августа

еще вот такое нашла http://abit-poisk.org.ua/score/resul...81-0/0/1/1/80/
    здесь, я так понимаю, будет то же что и в прошлом году - по мере подачи заявлений каждый день будет движение по рейтинговым спискам

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 241

Типово

Цього року буде ще жорсткіше: рекомендований - давай оригінал - не приніс - не пройдеш навіть на контракт
    Вкрай важливо для себе знати, куди ХОЧЕШ поступити

а місць звичайно вистачить усім

Принаймні ми чергуємо 10,11 і 12 - тому припускаю, що працюють. Про жодні зміни цього року не чула
    Що значить рекомендований?

Дописів
    2 526

Типово

Составляется рейтинговый список на момент начала конкурса - конца подачи заявлений. Отрезается сверху по количеству бюджетных мест - и вот вам рекомендованные люди...

Дописів
    245

Типово

я чайник . видимо

еще вот такое нашла http://abit-poisk.org.ua/score/resul.../0-0/0/1/1/80/
    не могу ответить на этот вопрос, так как в этом году все по новому, будут выложены какие-то списки рейтинговые с 1 по 4 августа или нет, думаю Ирчик может подсказать....

Сторінка 354 з 665 ПершаПерша ... 254304344345346347348349350351352353354355356357358359360361362363364404454 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті