Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: На що витрати гроші з брухту від істукана Петровського

Голосували
208. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • На пам'ятник жертвам голодомору який вчинив Петровський

26 12,50%
  • На озеленення/приберання площі біля вокзалу

99 47,60%
  • На допомогу пораненим в АТО

59 28,37%
  • Віддати бідним

6 2,88%
  • Віддати Кулічєнко І.І. щоб він не ставав знову мером

18 8,65%
Сторінка 33 з 92 ПершаПерша ... 23242526272829303132333435363738394041424383 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1830, показано з 641 по 660.

Тема: А чи не час Петровському пензлювати з міста?

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    От вчепилися в того Петровського як воша в кожуха! Памятник йому кічевий, цілковитий несмак. Як на мене - пречудово без нього обійдемося, тим більше, що ніякої доброї пам'яті він по собі не лишив. Пам'ятник катові - нонсенс.
    Абориген, ви мене здивували.
    Річ не в пам*ятнику петровському. Річ в процесі, його причинах, сенсі, своєчасності, наслідках...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Абориген, ви мене здивували.
    Річ не в пам*ятнику петровському. Річ в процесі, його причинах, сенсі, своєчасності, наслідках...

А які саме страшні наслідки можуть бути? Купка пенсіонерів буде скиглити під червоними ганчірками?
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    А які саме страшні наслідки можуть бути? Купка пенсіонерів буде скиглити під червоними ганчірками?
    З приводу сенсу та своєчасністі питань нема?
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Крым...Донецк....Луганск.....Да ничего СТРАШНОГО....Всё беседер.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від NdeN Переглянути допис
    Ряд левых движений ЕС рассматривают возможность выкупить у официального Киева памятники и символы эпохи СССР, подлежащих демонтажу.

Об этом в комментарии корреспонденту ГолосUA сообщила одна из активистов так называемой «Программы защиты», представительница Евролевых Анна Кёльманн из Германии

По ее словам, организаторы акции уже приступили к сбору соответствующих средств.

Таким образом, сторонники коммунистической и социалистической идей в ЕС планируют защитить часть истории ХХ века от полного уничтожения со стороны действующей украинской власти.

«Если новой власти в Украине не нужно ее прошлое – каким бы оно ни было в Советском Союзе, значит, ей не нужно будущее в союзе европейском, - сказала А.Кельманн. – Мы добьемся своего и обязательно спасем хотя бы часть мирового наследия, попавшего в руки вандалов».
    Источник: http://ru.golos.ua/suspilstvo/mejdun...pamyatniki_sov
    Хм. А где в Европе можно посмотреть памятники Гитлеру, Муссолини?

Дописів
    4 532

Типово

хотя бы часть мирового наследия
    БУ-ГА-ГА

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

З приводу сенсу та своєчасністі питань нема?
    Ну час дуже гарний для змін, а сенс прибирання сміття з вулиць пояснювати ніби не треба...
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Крым...Донецк....Луганск.....Да ничего СТРАШНОГО....Всё беседер.
    Блін мозок як у вишні...

Дописів
    13 721

Типово

О, кстати, у нас во дворе сегодня мусор не вывезли. Вонидла!!! И сегодня же платежку за вывоз принесли. Сейчас позвоню, привет передам, хотя им на такие звонки н----ть...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

О, кстати, у нас во дворе сегодня мусор не вывезли. Вонидла!!! И сегодня же платежку за вывоз принесли. Сейчас позвоню, привет передам, хотя им на такие звонки н----ть...
    Письмово треба звертатися, через імейл з фото. Ну або можна поскаржитися на форумі...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Ну час дуже гарний для змін, а сенс прибирання сміття з вулиць пояснювати ніби не треба...
    Так и начните со двора Самары11. Заодно и вишни посадите.....Детям радости будет.

Дописів
    13 721

Типово

Ага, була надія. Згасла...

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

Цитата Допис від oleg orenda Переглянути допис
    И не надо ля-ля про "нормальных" врачей и учителей.
    Нормальные уедут в "нормальные " страны.
    И я им в этом помогу.
    Чім ти їм допоможеш - холуй шукаючий хозяйського чобота?
    Ти собі не здатен допомогти, тя спромігся втекти тільки в рашу... і то невдало ))

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Знову совкофіли загиджують тему...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    2 208

Типово

О Боги, я думала уже его снесли и забыли. А тут вон оно че

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    От вчепилися в того Петровського як воша в кожуха! Памятник йому кічевий, цілковитий несмак. Як на мене - пречудово без нього обійдемося, тим більше, що ніякої доброї пам'яті він по собі не лишив. Пам'ятник катові - нонсенс.
    Справа в тому, що місто наповнене бувшими комуняками (нині змаразматілими пердунами), ватноголовими бовдурами, та іншими паразитами, які "чувствовалі сєбя уважаємимі людьмі при савацкам рєжимє"...
    тепер, коли їх світогляд не дозволяє сприймати реальність (бо в реальності вони лайно), прибирати символи їх важдєй - то те саме, що скаженілій собаці наступити на хвоста ))

Тож доки дикість полишить голови бовдурів (або бовдури цей світ ) мжливо наприклад не прибирати ті споруди, а просто вдало їх оформити: підписати коротко виклавши ху із ху, обплести декоративним плющем - щоб виглядав, як занедбана споруда під демонтаж... руки єстєствєнна обагрєни кровью нєвінних жертв... коротше їх же методами ї по їхньому місці... доречі, головне не перестаратися, аби опуститися до рівня варварів-кацапів.

слово прєдаставляєца самім рассєянам:

В 1917 году случилась беда, которая оборвала тысячелетнюю традицию. К власти в результате кровавого октябрьского переворота пришли преступники, заклятые враги всего того, что составляло дух и плоть России. Не сразу, а в течение долгих лет приходилось русскому народу осознавать, что же случилось с Родиной и каково теперь будет их место на своей земле.

Одновременно с истреблением лучших носителей генофонда и исторической памяти, стирали новые хозяева и все вещественные символы Старой России. О том, какое значение придавали коммунисты перевороту в области культуры, говорит тот факт, что всего через несколько месяцев после прихода к власти, 12 апреля 1918 г. они выпускают Декрет о памятниках Республики. Подписали его: Председатель СНК В. Ульянов (Ленин), Народные комиссары: А.Луначарский, И.Сталин, Секретарь Совета Горбунов.

Согласно этому декрету, подлежали немедленному разрушению «памятники, воздвигнутые в честь царей и их слуг». В список слуг теоретически попадали все лица, не бывшие откровенными предателями России, изменниками или разбойниками-бунтовщиками, но таким до 1917 года никогда и не ставили памятников на Руси. СНК выразил желание, чтобы к 1 мая были уже сняты «некоторые наиболее уродливые истуканы».

Здесь мы приводим только полностью разрушенные памятники, хотя многие уцелевшие долгое время пребывали в плачевом состоянии, превращались в туалеты, как например памятник героям Плевны в Москве, или осквернялись каким-либо иным образом.
    http://apologet.spb.ru/ru/1449.html
    Востаннє редагував Mr.Personality: 19.05.2015 о 16:17

Звідки Ви
    Dnepropetroffsk
    Дописів
    1 991

Типово

Цитата Допис від Mr.Personality Переглянути допис
    Справа в тому, що місто наповнене бувшими комуняками (нині змаразматілими пердунами), ватноголовими бовдурами, та іншими паразитами, які "чувствовалі сєбя уважаємимі людьмі при савацкам рєжимє"...
    тепер, коли їх світогляд не дозволяє сприймати реальність (бо в реальності вони лайно), прибирати символи їх важдєй - то те саме, що скаженілій собаці наступити на хвоста ))

Тож доки дикість полишить голови бовдурів (або бовдури цей світ ) мжливо наприклад не прибирати ті споруди, а просто вдало їх оформити: підписати коротко виклавши ху із ху, обплести декоративним плющем - щоб виглядав, як занедбана споруда під демонтаж... руки єстєствєнна обагрєни кровью нєвінних жертв... коротше їх же методами ї по їхньому місці... доречі, головне не перестаратися, аби опуститися до рівня варварів-кацапів.

слово прєдаставляєца самім рассєянам:

http://apologet.spb.ru/ru/1449.html
    Вы если бы внимательно читали всю тему, заметили бы, что я уже предлагал прицепить табличку,инф. лист, как угодно назовите, с описанием деятельности данного песонажа. Для того, что бы ПОМНИЛИ и НЕ ПОВТОРЯЛИ ОШИБОК...
    Если преступником становится государство – право быть судьей принадлежит каждому гражданину

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від blend Переглянути допис
    Вы если бы внимательно читали всю тему, заметили бы, что я уже предлагал прицепить табличку,инф. лист, как угодно назовите, с описанием деятельности данного песонажа. Для того, что бы ПОМНИЛИ и НЕ ПОВТОРЯЛИ ОШИБОК...
    Совершенно верно. И я подобное предлагал. Но больно уж хочется отдельным "персоналям" и Ко кувалдой самоуправнеческой помахать. Хотя для законного сноса существуют коммунальные службы. А вот вишни во дворе Самары11 садить - не хочется! И мусор убирать- тоже.

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Совершенно верно. И я подобное предлагал. Но больно уж хочется отдельным "персоналям" и Ко кувалдой самоуправнеческой помахать. Хотя для законного сноса существуют коммунальные службы. А вот вишни во дворе Самары11 садить - не хочется! И мусор убирать- тоже.
    Татароголовий сраннік, де ти бачиш мої пости про кувалду?
    Я навпаки хочу зберегти "реліквію" для калєнопрєкланєнія таким як ти ))

Доречі, прбудинкова територія місць мого проживання - досить впорядкована (в першу чергу моїми зусиллями)
    По одному з адресів, я навіть можу казати, що то є кращій двір у місті... і з деревами там теж все гаразд.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Mr.Personality Переглянути допис
    Татароголовий сраннік, де ти бачиш мої пости про кувалду?
    Я навпаки хочу зберегти "реліквію" для калєнопрєкланєнія таким як ти ))
    Ой дякую, вельможний пане.....Красно дякую... Бо кому би мені тоді, сіромасі, "калєнопрєкланятця"?

А что с этим делать?
    місто наповнене бувшими комуняками (нині змаразматілими пердунами), ватноголовими бовдурами, та іншими паразитами, які "чувствовалі сєбя уважаємимі людьмі при савацкам рєжимє"...
    Как же ты в такую компашку затесался? Из какого яйца вылупился? По почте в посылке прислали? "Друззя" ??? А кувалду прячь не прячь за спиной, а таки видно издалека.

Сторінка 33 з 92 ПершаПерша ... 23242526272829303132333435363738394041424383 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті