| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Точно....но понастроили безвкусных коробок-бараков для рабов?
вот поэтому и надо все сносить к чертовой матери и переименовывать - чтобы следа от рабской и колхозной идеологии не осталось...
Всё к чертям снести, всё-всё, чтобы и следа не осталось и переименовать...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
А к первой части предложенного у вас вопроса нет?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
А если, как тут предлагают, самим всё-всё по быстрому снести - вопросов не появится?
Или подождем окончания ресурса? Или начнем чего-либо доступного для большинства строить, пока ресурс не вышел?
Та я Вас умоляю (с)
Кто что сносить будет? Снести здание это не памятник, за вечер под пивко не справишься! Там работы не меньше чем при строительстве нового, а работать - это не про их честь.
А что мы делаем уже 24 года? В промышленности уже практически дождались.
Не плохо бы.
Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)
Спитай тих, хто сьгодні не має де жити та знімає тіж самі хрущовкі. Й мріє щоб та сама хрущовка була його власна, для початку.
Чекати підняття рівня життя в нашій краіні, щоб придбати власне житло - не в кожного того життя вистачить.
В ті часи хрущовки - це було своєчасне та правильне рішення. Думаю що і сьогодні таке житло мало би попит
1.Ті, хто пащекують про буцімто невиправдані зайві витрати, - хай звернуть свою увагу насамперед на дії, скажімо, нашої міської влади та інших дерслужбовців - скрізь! Отам - непорівнювано грандіозніші витрати, розкрадання, грабунок і шахрайство!
2.Ті, хто не баче зв'язку між пам'ятниками й назвами на честь виродків - та моральним й матеріальним станом суспільства - вчіться в успішних народів!
Це - скрін кадру з документального фільму "Stunde Null in Hamburg - 3. Mai 1945", можна глянуть на Ютубі.
Там, де на вивісках зостаються імена виродків, - там розбиті дороги, обдерті лікарні, злиденні пенсіонери, нахабні олігархи...
А обтяжені вантажем Совка люди тупо не помічають отого зв'язку, на жаль.
От вчепилися в того Петровського як воша в кожуха! Памятник йому кічевий, цілковитий несмак. Як на мене - пречудово без нього обійдемося, тим більше, що ніякої доброї пам'яті він по собі не лишив. Пам'ятник катові - нонсенс.
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks