Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: На що витрати гроші з брухту від істукана Петровського

Голосували
208. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • На пам'ятник жертвам голодомору який вчинив Петровський

26 12,50%
  • На озеленення/приберання площі біля вокзалу

99 47,60%
  • На допомогу пораненим в АТО

59 28,37%
  • Віддати бідним

6 2,88%
  • Віддати Кулічєнко І.І. щоб він не ставав знову мером

18 8,65%
Сторінка 32 з 92 ПершаПерша ... 22232425262728293031323334353637383940414282 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1830, показано з 621 по 640.

Тема: А чи не час Петровському пензлювати з міста?

Дописів
    4 532

Типово

Цитата Допис від blend Переглянути допис
    А я почём знаю?...На ваш конкретный вопрос о потомках и внуках я дал конкретный ответ...
    токо того общества, что строили деды, уже нет. вы не заметили?

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Opium Переглянути допис
    Каждому по способностям. Для воспитателей ведь есть панельное жилье, построенное коммунистами.
    Феерично!(с)
    И нафик этих восптателей! Кому они нужны!
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від degen Переглянути допис
    построены 5 атомных электростанций + города спутники возле них
    Ад... Чорнобильську АЕС встановлену в заповіднику маєте на увазі? І файне місто Прип'ять? Збирайте клонів і дуйте туди.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Lisbet_Salander Переглянути допис
    Да уж, судя по теме, во всех несчатьях ТС виноват истукан петровский. И его обязательно нужно снести, тогда все наладиться. Ну и бла бла бла.
    Неадекватний висновок. Це совконуті вважають, що після прибирання сміття в них зарплата виросте і ще купа ніштяків.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Andrew Переглянути допис
    Как же прожили все в Днепропетровске столько лет со стоящим Петровским? И молчали же столько времени, держали всё это в себе! Нервы поди ни к черту износились?
    Повторю фото. Як же бідні радянські люди виживали до 1976 року без істукана? Як вони помнілігорділісь? Як будували будинки і народжували дітей без нього???
    Мініатюри долучень Мініатюри долучень Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  ploshPe1975.jpg
Переглядів: 46
Розмір:  120,2 КБ
ID:	1759643  

Дописів
    24

Типово

Цитата Допис від zufall Переглянути допис
    большевики в церквях устраивали коровники а мы их бережно в музей? за что? за то что покрошили миллионы людей, но понастроили безвкусных коробок-бараков для рабов?
    вот поэтому и надо все сносить к чертовой матери и переименовывать - чтобы следа от рабской и колхозной идеологии не осталось
    потому что люди, которым памятники мудакам не мешают, так и будут сидеть до смерти в позе птенца с открытым клювом и ждать пока за них все сделают

Дописів
    13 721

Типово

...но понастроили безвкусных коробок-бараков для рабов?
    вот поэтому и надо все сносить к чертовой матери и переименовывать - чтобы следа от рабской и колхозной идеологии не осталось...
    Точно.
    Всё к чертям снести, всё-всё, чтобы и следа не осталось и переименовать...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 036

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Точно.
    Всё к чертям снести, всё-всё, чтобы и следа не осталось и переименовать...
    А что ж тогда переименовывать?
    Автономная ливневка в песчанном грунте достаточно эффективна(с) Робокоп (Шашки)

Дописів
    13 721

Типово

А к первой части предложенного у вас вопроса нет?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 036

Типово

А к первой части предложенного у вас вопроса нет?
    Вопросы будут, когда ото все-все само от времени развалится. Ресурс он же не вечный.

Дописів
    13 721

Типово

А если, как тут предлагают, самим всё-всё по быстрому снести - вопросов не появится?
    Или подождем окончания ресурса? Или начнем чего-либо доступного для большинства строить, пока ресурс не вышел?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    37 036

Типово

А если, как тут предлагают, самим всё-всё по быстрому снести - вопросов не появится?
    Та я Вас умоляю (с)
    Кто что сносить будет? Снести здание это не памятник, за вечер под пивко не справишься! Там работы не меньше чем при строительстве нового, а работать - это не про их честь.
    Или подождем окончания ресурса?
    А что мы делаем уже 24 года? В промышленности уже практически дождались.
    Или начнем чего-либо доступного для большинства строить, пока ресурс не вышел?
    Не плохо бы.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Или начнем чего-либо доступного для большинства строить, пока ресурс не вышел?
    Це як? Може краще підіймати рівень життя ніж будувати непотріб типу "хрущовок" зато дешево для більшості?

Дописів
    13 721

Типово

Спитай тих, хто сьгодні не має де жити та знімає тіж самі хрущовкі. Й мріє щоб та сама хрущовка була його власна, для початку.
    Чекати підняття рівня життя в нашій краіні, щоб придбати власне житло - не в кожного того життя вистачить.
    В ті часи хрущовки - це було своєчасне та правильне рішення. Думаю що і сьогодні таке житло мало би попит

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Спитай тих, хто сьгодні не має де жити та знімає тіж самі хрущовкі. Й мріє щоб та сама хрущовка була його власна, для початку.
    Чекати підняття рівня життя в нашій краіні, щоб придбати власне житло - не в кожного того життя вистачить.
    В ті часи хрущовки - це було своєчасне та правильне рішення. Думаю що і сьогодні таке житло мало би попит
    Якби таке житло мало б попит, його б будували. Ідея дати всім знедоленим нормальне житло чудово показала себе в США погугліть Прюит-Игоу в Сент-Луїсі.

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Якби таке житло мало б попит, його б будували. Ідея дати всім знедоленим нормальне житло чудово показала себе в США погугліть Прюит-Игоу в Сент-Луїсі.
    Яка дурня. Таке житло "задорого" не продаси. Того й не будують.

Звідки Ви
    Sicheslav
    Дописів
    18

Типово

1.Ті, хто пащекують про буцімто невиправдані зайві витрати, - хай звернуть свою увагу насамперед на дії, скажімо, нашої міської влади та інших дерслужбовців - скрізь! Отам - непорівнювано грандіозніші витрати, розкрадання, грабунок і шахрайство!
    2.Ті, хто не баче зв'язку між пам'ятниками й назвами на честь виродків - та моральним й матеріальним станом суспільства - вчіться в успішних народів!
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Stunde Null in Hamburg - 3. Mai 1945.jpg
Переглядів: 79
Розмір:  25,4 КБ
ID:	1762024
    Це - скрін кадру з документального фільму "Stunde Null in Hamburg - 3. Mai 1945", можна глянуть на Ютубі.
    Там, де на вивісках зостаються імена виродків, - там розбиті дороги, обдерті лікарні, злиденні пенсіонери, нахабні олігархи...
    А обтяжені вантажем Совка люди тупо не помічають отого зв'язку, на жаль.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

От вчепилися в того Петровського як воша в кожуха! Памятник йому кічевий, цілковитий несмак. Як на мене - пречудово без нього обійдемося, тим більше, що ніякої доброї пам'яті він по собі не лишив. Пам'ятник катові - нонсенс.
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    73

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Збився режим сну, дружина жартує- "може ти собі окоп викопаєш біля під'їзду і спатимеш там?"
    как у такого ......., такая умная жена ???

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від J_A_W_A Переглянути допис
    как у такого ......., такая умная жена ???
    Клоноводство гірше педерастії...

Сторінка 32 з 92 ПершаПерша ... 22232425262728293031323334353637383940414282 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті