| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
О, кстати, у нас во дворе сегодня мусор не вывезли. Вонидла!!! И сегодня же платежку за вывоз принесли. Сейчас позвоню, привет передам, хотя им на такие звонки н----ть...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Ага, була надія. Згасла...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Знову совкофіли загиджують тему...
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Справа в тому, що місто наповнене бувшими комуняками (нині змаразматілими пердунами), ватноголовими бовдурами, та іншими паразитами, які "чувствовалі сєбя уважаємимі людьмі при савацкам рєжимє"...
тепер, коли їх світогляд не дозволяє сприймати реальність (бо в реальності вони лайно), прибирати символи їх важдєй - то те саме, що скаженілій собаці наступити на хвоста ))
Тож доки дикість полишить голови бовдурів (або бовдури цей світ) мжливо наприклад не прибирати ті споруди, а просто вдало їх оформити: підписати коротко виклавши ху із ху, обплести декоративним плющем - щоб виглядав, як занедбана споруда під демонтаж... руки єстєствєнна обагрєни кровью нєвінних жертв... коротше їх же методами ї по їхньому місці... доречі, головне не перестаратися, аби опуститися до рівня варварів-кацапів.
слово прєдаставляєца самім рассєянам:
http://apologet.spb.ru/ru/1449.htmlВ 1917 году случилась беда, которая оборвала тысячелетнюю традицию. К власти в результате кровавого октябрьского переворота пришли преступники, заклятые враги всего того, что составляло дух и плоть России. Не сразу, а в течение долгих лет приходилось русскому народу осознавать, что же случилось с Родиной и каково теперь будет их место на своей земле.
Одновременно с истреблением лучших носителей генофонда и исторической памяти, стирали новые хозяева и все вещественные символы Старой России. О том, какое значение придавали коммунисты перевороту в области культуры, говорит тот факт, что всего через несколько месяцев после прихода к власти, 12 апреля 1918 г. они выпускают Декрет о памятниках Республики. Подписали его: Председатель СНК В. Ульянов (Ленин), Народные комиссары: А.Луначарский, И.Сталин, Секретарь Совета Горбунов.
Согласно этому декрету, подлежали немедленному разрушению «памятники, воздвигнутые в честь царей и их слуг». В список слуг теоретически попадали все лица, не бывшие откровенными предателями России, изменниками или разбойниками-бунтовщиками, но таким до 1917 года никогда и не ставили памятников на Руси. СНК выразил желание, чтобы к 1 мая были уже сняты «некоторые наиболее уродливые истуканы».
Здесь мы приводим только полностью разрушенные памятники, хотя многие уцелевшие долгое время пребывали в плачевом состоянии, превращались в туалеты, как например памятник героям Плевны в Москве, или осквернялись каким-либо иным образом.
Востаннє редагував Mr.Personality: 19.05.2015 о 16:17
Если преступником становится государство – право быть судьей принадлежит каждому гражданину
Татароголовий сраннік, де ти бачиш мої пости про кувалду?
Я навпаки хочу зберегти "реліквію" для калєнопрєкланєнія таким як ти ))
Доречі, прбудинкова територія місць мого проживання - досить впорядкована (в першу чергу моїми зусиллями)
По одному з адресів, я навіть можу казати, що то є кращій двір у місті... і з деревами там теж все гаразд.
Ой дякую, вельможний пане.....Красно дякую...Бо кому би мені тоді, сіромасі, "калєнопрєкланятця"?
А что с этим делать?
Как же ты в такую компашку затесался? Из какого яйца вылупился? По почте в посылке прислали? "Друззя" ???місто наповнене бувшими комуняками (нині змаразматілими пердунами), ватноголовими бовдурами, та іншими паразитами, які "чувствовалі сєбя уважаємимі людьмі при савацкам рєжимє"...А кувалду прячь не прячь за спиной, а таки видно издалека.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks