Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 286 з 300 ПершаПерша ... 186236276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5988, показано з 5 701 по 5 720.

Тема: Кто как экономит деньги? (единая тема)

Дописів
    10 650

Типово

Цитата Допис від Водила Переглянути допис
    Тот тариф, в который было заложено все что положено, не приняли тогда. Оставили только ГСМ...
    Но ГСМ с тех пор значительно подешевели. куда идет разница? Ну и загрузка салона считается ж по сидячм местам на тариф....а где оно так?

-Боже, дай мне сил, терпения. и на всякий случай 1 млн долларов

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 807

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Загалом, колись я сформулювала для себе визначення, коли людина перетворюється з "маси" на громадянина: коли їй соромно не заплатити за проїзд в трамваї (тролейбусі).
    Бидло з радістю їде "зайцями" і ще ї хвалиться цим.
    Я для себя это обозначила отношением к счетчикам: эл-во, вода, газ. Когда человек откручивает счетчик и гордиться этим ... фу-фу-фу ((

Звідки Ви
    Днепр, Тополь
    Дописів
    27 272

Типово

Мда. Я, конечно, тоже не понимаю, когда не оплачивают проезд и тыды. Но двойные стандарты - они такие двойные. Не оплачивают проезд - быдло. А если не оплачивают вывоз мусора? Или "то було давно й неправда?" (с).

Типово

багатенько, да. Хоча 10 млн, мабуть, то загалом на програму? якщо один коштує 6 тисяч (фактично 3 місячних зарплати кондуктора "грязними") - то навряд чи на 17 вагонів виратили 10 млн.
    ага. 17х3х6тыс = 306 тыс

10 млн только на установку и обслуживание 51 валидатора ох и слово выделено...

Утром троллейбусы, например по Гагарина, идут набитые, кондуктор не успевает всех обилетить, поэтому зайцы экономят) Читала. что почти на 30% увеличилось количество пассажиров в городском электротранспорте после подорожания маршруток
    Востаннє редагував море: 07.05.2015 о 10:08
    Почему мамы не играют в куклы? Покупала на подарок, но мы так и не подарили... http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post31019766

Дописів
    11 434

Типово

А я склоняюсь к тому, чтоб перестать платить квартплату. ну реально - куда она идет? в жеке сидят борзо-наглые тетки, которые отмораживаются и ответить не могут. за 15 лет ремонт в подъезде не делался ни разу. из услуг только дворничка подметает, на тяп-ляп, за это 70 грн многгввато считаю

Дописів
    26 427

Типово

Кааакие глубокофилисофские темы затронуты)))

Романтик года 2009
    Меломан года 2010, 2011
    Загадка года 2013
    Пара года 2013 (Nenya + Nervnaya12)
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    108 070

Типово

Цитата Допис від Мишутк@ Переглянути допис
    А я склоняюсь к тому, чтоб перестать платить квартплату. ну реально - куда она идет? в жеке сидят борзо-наглые тетки, которые отмораживаются и ответить не могут. за 15 лет ремонт в подъезде не делался ни разу. из услуг только дворничка подметает, на тяп-ляп, за это 70 грн многгввато считаю
    Скоро перестанем и за еду платить)))
    взял помидор и драпака)))
    Don't say I'm evil inside
    You just reflect in my eyes

Звідки Ви
    Та я вже сам ХЗ:))
    Дописів
    29 802

Типово

Цитата Допис від Nervnaya12 Переглянути допис
    Скоро перестанем и за еду платить)))
    взял помидор и драпака)))
    ті шо по 70? і картопля по 40? і клубничку по 150? Ой не знаю.. з якою суми там кримінальна відповідальність настає?
    з 26.01.2012 живу новим життям...

Романтик года 2009
    Меломан года 2010, 2011
    Загадка года 2013
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    108 070

Типово

Цитата Допис від NortonCommander Переглянути допис
    ті шо по 70? і картопля по 40? і клубничку по 150? Ой не знаю.. з якою суми там кримінальна відповідальність настає?
    клубнику я не люблю славбэ)))

Дописів
    26 427

Типово

Клубничка вчера по семсят на Озёрке

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Типово

клубнику я не люблю славбэ)))
    та з одним помідором драпати якось... брати то вже і "Під помідори"

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Clivia Переглянути допис
    Мда. Я, конечно, тоже не понимаю, когда не оплачивают проезд и тыды. Но двойные стандарты - они такие двойные. Не оплачивают проезд - быдло. А если не оплачивают вывоз мусора? Или "то було давно й неправда?" (с).
    А я й досі не оплачую Зате раз на пару місяців пропоную їм укласти договір Вони не хочуть Чомусь
    Я не люблю хитровжарених комерсів, Клівіє!

Якщо Ви не розумієте різниці - не маю що сказати

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Типово

А я й досі не оплачую Зате раз на пару місяців пропоную їм укласти договір Вони не хочуть Чомусь
    Я не люблю хитровжарених комерсів, Клівіє!

Якщо Ви не розумієте різниці - не маю що сказати
    а чого не хочуть? шо за контора?
    я переоформляв хату підписав з дніпрокомунтранс... в місяць 9 з копійками. вивозять тьфу тьфу як часи

Романтик года 2009
    Меломан года 2010, 2011
    Загадка года 2013
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    108 070

Типово

та з одним помідором драпати якось... брати то вже і "Під помідори"
    та я и помидоры не люблю)))
    сыр и творог выносить буду))))
    и бананчики

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

а чого не хочуть? шо за контора?
    я переоформляв хату підписав з дніпрокомунтранс... в місяць 9 з копійками. вивозять тьфу тьфу як часи
    а я знаю?)) у нас з Грінко любоФФ
    Підозрюю, що вони, як і я, пішли на принцип
    Ти ж розумієш, що не в 9 грн питання. В друй хаті у мене інші сміттярі - договір приносили додому))) Підписали, платимо)

Скоро новий тендер, наскільки я розумію, сподіваюсь новий перевізник буде більш серйозним)

Ліфтовик от теж прийшов на днях нагадати про борг - кажу, принесіть договір, я підпишу за 30 секунд, будемо мати з вами офіційні стосунки. Як пішов - так і нема досі, вже тижнів три. І телефон не лишив

Звідки Ви
    Дописів
    29 802

Типово

та я и помидоры не люблю)))
    сыр и творог выносить буду))))
    и бананчики
    отримаєш ляща замість бананчиків
    а я знаю?)) у нас з Грінко любоФФ
    Підозрюю, що вони, як і я, пішли на принцип
    Ти ж розумієш, що не в 9 грн питання. В друй хаті у мене інші сміттярі - договір приносили додому))) Підписали, платимо)

Ліфтовик от теж прийшов на днях нагадати про борг - кажу, принесіть договір, я підпишу за 30 секунд, будемо мати з вами офіційні стосунки. Як пішов - так і нема досі, вже тижнів три. І телефон не лишив
    ну в мене з домофоном така шняга була. відключили.. ну та й хер з ним думаю.. набігло шось чи 150 грн.. також думаю договір я з ними не підписував то хай йдуть лісом.. та й в принципі було норм. поки не народилась мала.. а потім воно дуже не зручно стало. приходить то лікар треба йти відкривати то ще хто, а дружина вдома сама з малою. подумав подумав судитись? Та ну нах. оплатив 150 та й забули на тому

потім у сусідів попитав чи підписував хто? Кажуть що ні..мовляв від під'їзду підписав хтось, як уповноважена особа під'їзду... короче забив. не став задрачуватись )))

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

отримаєш ляща замість бананчиків

ну в мене з домофоном така шняга була. відключили.. ну та й хер з ним думаю.. набігло шось чи 150 грн.. також думаю договір я з ними не підписував то хай йдуть лісом.. та й в принципі було норм. поки не народилась мала.. а потім воно дуже не зручно стало. приходить то лікар треба йти відкривати то ще хто, а дружина вдома сама з малою. подумав подумав судитись? Та ну нах. оплатив 150 та й забули на тому

потім у сусідів попитав чи підписував хто? Кажуть що ні..мовляв від під'їзду підписав хтось, як уповноважена особа під'їзду... короче забив. не став задрачуватись )))
    У нас домофоном працює дитина якраз
    теж була така фігня, вони кілька мсяців подіставали "боргом", та й зникли.

Звідки Ви
    Лев-3
    Дописів
    9 961

Типово

За салфетки отчитываюсь -- нашла в магазине "все по 5" упаковка 500 шт за 28 грн. Уже опробовала, вполне хорошее качество, показались лучше атбешных сани.

Дописів
    510

Типово

А кто-то пробовал тягаться с Днепрогазом по поводу их дополнительных начислений якобы за использования газа для подогрева воды? А то и за электричество платим и за газ, хотя греем воду только электрическим водонагревателем.

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від stakan Переглянути допис
    А кто-то пробовал тягаться с Днепрогазом по поводу их дополнительных начислений якобы за использования газа для подогрева воды? А то и за электричество платим и за газ, хотя греем воду только электрическим водонагревателем.
    А Вы можете предоставить безоговорочные доказательства, что не греете воду в тазике на газу, тем самым экономя электричество для бойлера ?

Сторінка 286 з 300 ПершаПерша ... 186236276277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті