| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ага. 17х3х6тыс = 306 тыс
10 млн только на установку и обслуживание 51 валидатора ох и слово выделено...
Утром троллейбусы, например по Гагарина, идут набитые, кондуктор не успевает всех обилетить, поэтому зайцы экономят) Читала. что почти на 30% увеличилось количество пассажиров в городском электротранспорте после подорожания маршруток
Востаннє редагував море: 07.05.2015 о 10:08
Почему мамы не играют в куклы? Покупала на подарок, но мы так и не подарили... http://forum.gorod.dp.ua/showthread....1#post31019766
А я склоняюсь к тому, чтоб перестать платить квартплату. ну реально - куда она идет? в жеке сидят борзо-наглые тетки, которые отмораживаются и ответить не могут. за 15 лет ремонт в подъезде не делался ни разу. из услуг только дворничка подметает, на тяп-ляп, за это 70 грн многгввато считаю
а я знаю?)) у нас з Грінко любоФФ
Підозрюю, що вони, як і я, пішли на принцип
Ти ж розумієш, що не в 9 грн питання. В друй хаті у мене інші сміттярі - договір приносили додому))) Підписали, платимо)
Скоро новий тендер, наскільки я розумію, сподіваюсь новий перевізник буде більш серйозним)
Ліфтовик от теж прийшов на днях нагадати про борг - кажу, принесіть договір, я підпишу за 30 секунд, будемо мати з вами офіційні стосунки. Як пішов - так і нема досі, вже тижнів три. І телефон не лишив![]()
отримаєш ляща замість бананчиків
ну в мене з домофоном така шняга була. відключили.. ну та й хер з ним думаю.. набігло шось чи 150 грн.. також думаю договір я з ними не підписував то хай йдуть лісом.. та й в принципі було норм. поки не народилась мала.. а потім воно дуже не зручно стало. приходить то лікар треба йти відкривати то ще хто, а дружина вдома сама з малою. подумав подумав судитись? Та ну нах. оплатив 150 та й забули на тому
потім у сусідів попитав чи підписував хто? Кажуть що ні..мовляв від під'їзду підписав хтось, як уповноважена особа під'їзду... короче забив. не став задрачуватись )))
з 26.01.2012 живу новим життям...
За салфетки отчитываюсь -- нашла в магазине "все по 5" упаковка 500 шт за 28 грн. Уже опробовала, вполне хорошее качество, показались лучше атбешных сани.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks