| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
кажется, теперь снова отдельно 18 и 19 трамвай... съезд с моста сделали. Видела сегодня лично.
Я так понял по очередине, сумасшедшему интервалу, недоумевающих людей, которые брели под дождем по Воронежской до проспекта из-за забитых уже на конечной и не останавливающихся маршрутки, что:
- первые уже не вышли
- вторые ещё не вышли
+ подслушал разговор диспетчера, что много не выехали сегодня...
![]()
хехех)) сьогодні дивлюсь вже на 62гій прямо на вхідній двері висіла малява "5,50")) по 6 мабуть наїздились)))
доречі сьогодні в отому єдиному богдані, ща забирає о 8мій ранку з 29го маршруту народ, протестив вайфайний інет. 2 мегабіта.. що досить не погано в порівнянні з жпрс. та й шара ж душу гріє. хоч і не так як холодне пиво![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
Мне с нетом в маршрутках никогда не везло, как правило, коннектится но нета нет, либо уже сильно много студентов повисло на том нещасном модеме, либо не бычит изначально.
та у мене по дорозі він ото один нещасний)) Більше ніде не бачив. там у них на сайті перелік висить на яких маршрутах він є.. на моєму шляху жодного маршруту
і на тому тижні конектився. але інету не було.. "Поповніть баланс"а сьогодні вже був. тобто не все так занедбано. хтось таки керує тим інетом
з 26.01.2012 живу новим життям...
Да, сегодня очередина на 105 была зачотная. Пришлось стоя лезть...
Интересно, а отой дороге аппендикс для выезда на Донецкое не пришьют, случайно? Было бы нефигово...
З.Ы. Воронежскую бы еще подлатали, там же мрак просто ближе к жилмассиву.
Огонь в сердце, бабочки в животе и шило в заднице...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks