| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Звичайно сама) Женю ж теж, я так розумію, не в рабство взяли)
Нашо пити несмачний гліцин щодня, якщо можна пити смачненьке пару разів на тиждень? Задоволення більше - відповідно і ефект більший
Частіше й не треба, цілком доста!
Тю, це по кухні в платтячках не походиш, а тобі по місту до клієнток - сам бог велів))))
Женя, это взрослая жизнь такая)
нам просто родители врали про светлое будущее)
я не к тому чтоб впадать и дальше в депрессию, просто надо саму себя нянчить.
лучше меньше по хозяйству побегать - если влом - пошла и легла рядом с пылью))))
Добро утро!![]()
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
а я вот не знаю как на кухне можно релаксировать.
готовить терпеть не могу)
ото реклама так реклама))))))
Don't say I'm evil inside
You just reflect in my eyes ♫
Ну, вы просто так написали непонятно про ритмы и все такое... будто точно в рабство взяли.
Я просто люблю выпить, если вкусненькое. Но абсолютно никакого успокоительного эффекта алкоголя не уловила. Тем более, если у человека депрессняк, он обычно как раз развивается на фоне гиповитаминоза весной, по крайней мере, у 90% населения недостаток витамина Д - 100%. Питанием и прогулками нереально восполнить дефицит витаминов быстро. А прием витаминов и алкоголь как бы несовместимы.... хотя многим это пофиг, витамины запивают коньяком.
А навіщо потрібне заспокійливе? Смачний алкоголь - це для задоволення і, можливо, для певного легкого розслаблення.
Шалений ритм - не обов"язково депресняк, і не обов"язково необхідне заспокійливе. От Жені явно не заспокійливе потрібне.
І що я написала незрозуміле? Я просто уявляю, як це - коли купа всього, що треба встигати, іноді хочеться мати можливість зупинитись, але процеси запущені і зупинка неможлива)) І це не погано - просто твк є.
Не ремствую - боже збав! Я от чекаю пенсії і складаю плани)))
я сама їжджу до своєї майстрині, тому не знаю, скільки зараз кг за собою носять))) Але колись приїздила в офіс до нас дівчинка, то на підборах і з чумаданчиком. Але то було давно! Мабуть на твою галузь нанотехнології не розповсюджуються))))
мабуть з того гліцину, яий Ви радили.
Вибачте, не в ритм сьогодні пости цитувати
Ви праві. Кожному своє. Вам - гліцин, мені віскіГоловне, що не поб"ємося)))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks