Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 44 з 394 ПершаПерша ... 34353637383940414243444546474849505152535494144 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7864, показано з 861 по 880.

Тема: Экономический форум.

Moderator
    Кулинар года 2013
    Звідки Ви
    ж/м Покровский (Коммунар)
    Дописів
    41 929

Типово

Цитата Допис від Clivia Переглянути допис
    Заспокийлыве разное бывает, да. Я - за глицин, но его , канеш, курсами по месяцу пить.
    А по остальному - вы сами выбрали такой ритм, ну правда же? Значит, все полностью устраивает? Тогда, видимо, и природа не нужна
    ритм - так, самі. Але особисто мені було б легше, якби відбиток один не накладувався... ну то таке... просто три роки вже ось-ось чекаю, що воно закінчиться, а кінця й краю не видно.
    Пішла збиратися. Муркотіти буду через півтори години на масажі )))

Звідки Ви
    Днепр, Тополь
    Дописів
    27 272

Типово

Цитата Допис від Jane_R Переглянути допис
    ритм - так, самі. Але особисто мені було б легше, якби відбиток один не накладувався... ну то таке... просто три роки вже ось-ось чекаю, що воно закінчиться, а кінця й краю не видно.
    Пішла збиратися. Муркотіти буду через півтори години на масажі )))
    Ты про ремонт? ))))) Ну, это просто надо пережить)))). Главное, чтобы он, как у моих соседей снизу , на годы не растянулся

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Заспокийлыве разное бывает, да. Я - за глицин, но его , канеш, курсами по месяцу пить.
    А по остальному - вы сами выбрали такой ритм, ну правда же? Значит, все полностью устраивает? Тогда, видимо, и природа не нужна
    Звичайно сама) Женю ж теж, я так розумію, не в рабство взяли)

Нашо пити несмачний гліцин щодня, якщо можна пити смачненьке пару разів на тиждень? Задоволення більше - відповідно і ефект більший

та якби час був по гостях ходити...
    треба щось робити зі своїм графіком робочим.. не можна так себе заганяти...

Алкоголь зараз на свята або под футбол (а він зараз двічі на тиждень). Якщо частіше - зовсім зіп"юся ))))
    Платтячко - гиги! В мене висить декілька суконь - деякі з них одягнуті по одному разу. І не тому, що не подобаються, а тому, що нікуди.
    Джинси конкретного фасону хочу, але не можу знайти (за адекватною ціною). Ну то таке...
    Частіше й не треба, цілком доста!

Тю, це по кухні в платтячках не походиш, а тобі по місту до клієнток - сам бог велів))))

Романтик года 2009
    Меломан года 2010, 2011
    Загадка года 2013
    Пара года 2013 (Nenya + Nervnaya12)
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    108 133

Типово

Женя, это взрослая жизнь такая)
    нам просто родители врали про светлое будущее)

я не к тому чтоб впадать и дальше в депрессию, просто надо саму себя нянчить.
    лучше меньше по хозяйству побегать - если влом - пошла и легла рядом с пылью))))

Добро утро!
    Don't say I'm evil inside
    You just reflect in my eyes

Дописів
    26 427

Типово

Цитата Допис від підступне стерво Переглянути допис
    А давай. І Бог з нею з тією ковбасою
    По-моему, ты уже не в меню зыкаешь, а уже блюда начинаешь заказывать

Moderator
    Кулинар года 2013
    Звідки Ви
    Дописів
    41 929

Типово

Ты про ремонт? ))))) Ну, это просто надо пережить)))). Главное, чтобы он, как у моих соседей снизу , на годы не растянулся
    так в тім-то й річ, що затягнувся. Якби ремонт - то х** би з ним. А то це стройка! В мене немає кухні. Взагалі. В мене!!! Це місце, де я релаксую і отримую задоволення від процесу - і його в мене немає. Три роки з гаком.
    Все. Бо зараз заведусь з самого ранку. Чую, вже бурлить

Романтик года 2009
    Меломан года 2010, 2011
    Загадка года 2013
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    108 133

Типово

а я вот не знаю как на кухне можно релаксировать.
    готовить терпеть не могу)

ото реклама так реклама))))))

Звідки Ви
    Днепр, Тополь
    Дописів
    27 272

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Звичайно сама) Женю ж теж, я так розумію, не в рабство взяли)

Нашо пити несмачний гліцин щодня, якщо можна пити смачненьке пару разів на тиждень? Задоволення більше - відповідно і ефект більший
    Ну, вы просто так написали непонятно про ритмы и все такое... будто точно в рабство взяли .
    Я просто люблю выпить, если вкусненькое . Но абсолютно никакого успокоительного эффекта алкоголя не уловила. Тем более, если у человека депрессняк, он обычно как раз развивается на фоне гиповитаминоза весной, по крайней мере, у 90% населения недостаток витамина Д - 100%. Питанием и прогулками нереально восполнить дефицит витаминов быстро. А прием витаминов и алкоголь как бы несовместимы.... хотя многим это пофиг, витамины запивают коньяком.

Типово

Цитата Допис від Speedinfo Переглянути допис
    По-моему, ты уже не в меню зыкаешь, а уже блюда начинаешь заказывать
    ну то ж твоє імхо таке собі 'вроде'

Moderator
    Кулинар года 2013
    Звідки Ви
    Дописів
    41 929

Типово

Тю, це по кухні в платтячках не походиш, а тобі по місту до клієнток - сам бог велів))))
    ИИИИИИИ!!!!!!
    По клієнтках... у платтячку.... пробач, але ржу!
    Щоб ти зврозуміла, мій рюкзак робочій укомплектований має вагу приблизно 6 кг, обсяг написано 25л. Яке, пля, платтячко під таке?
    Ой, дякую! Хоч посміхнулась!

Типово

Цитата Допис від Nervnaya12 Переглянути допис
    а я вот не знаю как на кухне можно релаксировать.
    готовить терпеть не могу)

ото реклама так реклама))))))
    Чую вечір у когось учора був ще той

Moderator
    Кулинар года 2013
    Звідки Ви
    Дописів
    41 929

Типово

Ну, вы просто так написали непонятно про ритмы и все такое... будто точно в рабство взяли .
    Я просто люблю выпить, если вкусненькое . Но абсолютно никакого успокоительного эффекта алкоголя не уловила. Тем более, если у человека депрессняк, он обычно как раз развивается на фоне гиповитаминоза весной, по крайней мере, у 90% населения недостаток витамина Д - 100%. Питанием и прогулками нереально восполнить дефицит витаминов быстро. А прием витаминов и алкоголь как бы несовместимы.... хотя многим это пофиг, витамины запивают коньяком.
    +100

Романтик года 2009
    Меломан года 2010, 2011
    Загадка года 2013
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    108 133

Типово

Чую вечір у когось учора був ще той
    та нормально все)
    я вчера не готовила)))

утром весело было.
    чувак удивился что стоя на проезжей части близко к нему подъехала машина и начал угрожать межгалактическим судом
    мужики в кепочках это нечто)))

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

А навіщо потрібне заспокійливе? Смачний алкоголь - це для задоволення і, можливо, для певного легкого розслаблення.
    Шалений ритм - не обов"язково депресняк, і не обов"язково необхідне заспокійливе. От Жені явно не заспокійливе потрібне.

І що я написала незрозуміле? Я просто уявляю, як це - коли купа всього, що треба встигати, іноді хочеться мати можливість зупинитись, але процеси запущені і зупинка неможлива)) І це не погано - просто твк є.

Не ремствую - боже збав! Я от чекаю пенсії і складаю плани)))

Типово

А навіщо потрібне заспокійливе? Смачний алкоголь - це для задоволення і, можливо, для певного легкого розслаблення.
    Шалений ритм - не обов"язково депресняк, і не обов"язково необхідне заспокійливе. От Жені явно не заспокійливе потрібне.

І що я написала незрозуміле? Я просто уявляю, як це - коли купа всього, що треба встигати, іноді хочеться мати можливість зупинитись, але процеси запущені і зупинка неможлива)) І це не погано - просто твк є.

І шо? Будеш на пенсії сидіти на веранді вязати сімейству носки на зиму? Йди не мороч мені голову. Горбатого могила виправить

Звідки Ви
    Днепр, Тополь
    Дописів
    27 272

Типово

Это хорошо, когда вы лично не нервничаете и поводов для этого у вас нет. Правда хорошо. И я где-то написала, что бешеный ритм - обязательно депрессия? Ирчик, покажите этот мой пост, пожалуйста. Я за вами до этого додумывания не замечала.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

І шо? Будеш на пенсії сидіти на веранді вязати сімейству носки на зиму? Йди не мороч мені голову. Горбатого могила виправить
    у мене будуть курочки і кролі
    і квіточки.

...і 30 соток городу.

....і під огірочки!

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

ИИИИИИИ!!!!!!
    По клієнтках... у платтячку.... пробач, але ржу!
    Щоб ти зврозуміла, мій рюкзак робочій укомплектований має вагу приблизно 6 кг, обсяг написано 25л. Яке, пля, платтячко під таке?
    Ой, дякую! Хоч посміхнулась!
    я сама їжджу до своєї майстрині, тому не знаю, скільки зараз кг за собою носять))) Але колись приїздила в офіс до нас дівчинка, то на підборах і з чумаданчиком. Але то було давно! Мабуть на твою галузь нанотехнології не розповсюджуються))))

Это хорошо, когда вы лично не нервничаете и поводов для этого у вас нет. Правда хорошо. И я где-то написала, что бешеный ритм - обязательно депрессия? Ирчик, покажите этот мой пост, пожалуйста. Я за вами до этого додумывания не замечала.
    мабуть з того гліцину, яий Ви радили.
    Вибачте, не в ритм сьогодні пости цитувати

Ви праві. Кожному своє. Вам - гліцин, мені віскі Головне, що не поб"ємося)))

Звідки Ви
    Днепр, Тополь
    Дописів
    27 272

Типово

мабуть з того гліцину, яий Ви радили.
    Вибачте, не в ритм сьогодні пости цитувати

Ви праві. Кожному своє. Вам - гліцин, мені віскі Головне, що не поб"ємося)))
    Ирчик, просто не надо выдумывать то, чего нет. Я понимаю, что вы читаете типа "в ритме", но тогда уж не надо комментировать то, чего не было. Тогда и не поб"ємося

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Ирчик, просто не надо выдумывать то, чего нет. Я понимаю, что вы читаете типа "в ритме", но тогда уж не надо комментировать то, чего не было. Тогда и не поб"ємося
    146%, як Ви любите говорити
    Роздаючи поради))))

Наядо, особисті переповнені)
    коли вибігати?)

Сторінка 44 з 394 ПершаПерша ... 34353637383940414243444546474849505152535494144 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті