Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 243 з 354 ПершаПерша ... 143193233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253293343 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7064, показано з 4 841 по 4 860.

Тема: Военное вторжение РФ в Украину

Дописів
    6 841

Типово

Цитата Допис від Korrrsar!!! Переглянути допис
    раньше железобетонным аргументом в пользу совка считалась колбаса по 2,20 - ею здесь размахивали налево и направо) а майонезег это даже как-то мелко и неловко, щитаю
    Майонез то такое, просто вспомнилось.

Еще надо понимать, что за половину того, что есть у меня в холодильнике (и что доступно в любом супермаркете) 90% совков в те времена продали бы в душу сатане

Дописів
    10 138

Типово

раньше железобетонным аргументом в пользу совка считалась колбаса по 2,20 - ею здесь размахивали налево и направо) а майонезег это даже как-то мелко и неловко, щитаю
    Мелко и неловко - это про зеленый горошек

Дописів
    21 929

Типово

Цитата Допис від _Jane_ Переглянути допис
    не знаю хто ту ковбасу по 2.20 їв мені ковбаса діставалась раз на рік коли з села гостинці привозили... і вона ж не така була.
    а маянезіг пам"ятається в баночках
    а как же оливье без колбасы по 2.20?, сельская как бы не очень подходит на эту роль)) , простите, от ячейки(7я) к ячейке бывают различные внутрисемейные традиции на рецепты блюд, ... стало интересно, с чем вы ели майонез в советские годы?)

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

Цитата Допис від Яплис Переглянути допис
    Наоборот
    ... точно! наоборот...

Дописів
    80 948

Типово

не знаю хто ту ковбасу по 2.20 їв мені ковбаса діставалась раз на рік коли з села гостинці привозили... і вона ж не така була.
    а маянезіг пам"ятається в баночках
    Из села это домашняя?))
    тоже помню баночки и еще бесконечные очереди за всем на свете

Цитата Допис від GBB Переглянути допис
    Майонез то такое, просто вспомнилось.

Еще надо понимать, что за половину того, что есть у меня в холодильнике (и что доступно в любом супермаркете) 90% совков в те времена продали бы в душу сатане
    наверное, так было удобно манипулировать людьми - лишив их мало-мальски нормального выбора, чтобы "достать" что либо становилось перманентным жизненным смыслом )

on-off
    Guest

Типово

Тема презервативов в тальке еще не раскрыта

on-off
    Guest

Типово

наверное, так было удобно манипулировать людьми - лишив их мало-мальски нормального выбора, чтобы "достать" что либо становилось перманентным жизненным смыслом )
    Куда проще лишить денег, при обилии всего. )

Звідки Ви
    Дніпро - Tallinn
    Дописів
    15 068

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    а как же оливье без колбасы по 2.20?, сельская как бы не очень подходит на эту роль)) , простите, от ячейки(7я) к ячейке бывают различные внутрисемейные традиции на рецепты блюд, ... стало интересно, с чем вы ели майонез в советские годы?)
    ми більше вінегрет їли (ну, цей без маянезіка) і шубу. ну мож пару разів то олів"є було.

тематичні читачі, пробачте за оф топік. але все одно немає що обговорювати...

Из села это домашняя?))
    тоже помню баночки и еще бесконечные очереди за всем на свете

домашня...

Дописів
    6 105

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    а как же оливье без колбасы по 2.20?
    Салат столичный отличается от оливье одним ингредиентом: вместо колбасы используется отварная говядина.
    Он все видит. Поэтому надо жить так, чтоб Ему было интересно за нами наблюдать

Дописів
    39 400

Типово

дорогой русскій корм

Дописів
    80 948

Типово

Цитата Допис від on-off Переглянути допис
    Вас уже лишили? Тогда раскрывайте, чоужтам ))

Тема презервативов в тальке еще не раскрыта

Дописів
    6 105

Типово

При обилии всего, деньги можно заработать и приобрести что-то из обилия. А вот когда денег много, а обилия нет...

Дописів
    39 400

Типово

При обилии всего денег можно заработать и приобрести что-то из обилия. А вот когда денег много, а обилия нет...
    тоді

"олени, храните деньги в сберегательной кассе.
    Ягель."
    Востаннє редагував Rоlа: 07.12.2014 о 13:15

Дописів
    6 105

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    тоді

"Храните деньги в сберегательной кассе.
    Ягель."
    Отож. А потом: с царского плеча Ю. Тимошенко - "Вот вам тысченка - все, что могу"; и Янукович не отставал - "И от меня вам тысченка - ни в чем себе не отказывайте"

Звідки Ви
    Тополь-1
    Дописів
    2 561

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Совковый таким и был - юанальным и невкусным. Вы его просто ели редко - несколько раз в год.
    Он был просто ужасный на вкус. Помню когда делали оливье всегда майонез разбавляли сметаной. Так что истории про вкусный советский майонез просто сказка.

Дописів
    29 157

Типово

Меркель: Агресія Росії не мине для неї без наслідків

Неділя, 07 грудня 2014, 10:47

Росія підписала Будапешстський меморандум і зобовязалася гарантувати територіальну цілісність України, тож порушення суверенітету України "не може залишитися без наслідків".
    Про це канцлер ФРН Анґела Меркель заявила в інтерв’ю німецькій газеті Welt am Sonntag.
    При цьому Меркель звинуватила президента РФ Володимира Путін у тому, що Росія перешкоджає зближенню східноєвропейських держав з ЄС.
    За словами Меркель, Молдова, Грузія та Україна, виходячи з "власного суверенного рішення, підписали угоди про асоціацію". І саме цим трьом країнам Москва створює труднощі.
    Росія навіть порушує територіальну цілісність зазначених країн, "заморожені конфлікти" не розв'язуються протягом тривалого часу, зауважила Меркель і навела приклад Придністров'я.
    "Ми доклали великих зусиль у політичній площині, щоб якось допомогти, але поки, на жаль, безрезультатно", - зазначила Меркель.
    Вона нагадала, що конфлікти в Абхазії та Південній Осетії також затягнулися на багато років.
    Тепер Росія приєднала Крим, що належав до України, а на Донбасі точаться бойові дії.
    "Крім того, ми бачимо, що Росія намагається зробити окремі країни Західних Балкан залежними економічно і політично", - зазначила канцлер ФРН.
    "Я переконана, що спільна європейська відповідь на дії Росії - правильна", - зазначила вона. Також Меркель згадала про військовий захист Естонії, Литві та Латвії, які відчувають загрозу з боку Росії.
    "Не може бути й мови про війну в країнах Балтії. У будь-якому разі діє стаття 5 Північноатлантичного договору про взаємозахист всіх членів НАТО", - зазначила Меркель
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Дописів
    21 929

Типово

ми більше вінегрет їли (ну, цей без маянезіка) і шубу. ну мож пару разів то олів"є було.
    а мы тот майонез в оливье и шубу, еще мясо по францюзськи с ним ... а я еще почему то в борьщ вместо сметаны люблю майонез )

Салат столичный отличается от оливье одним ингредиентом: вместо колбасы используется отварная говядина.
    не знаю теперь столичным салатом блюдо назвать или нет, мы иногда, вместо колбасы, в оливье курятину вареную рубленную замешивали )

Звідки Ви
    Украина
    Дописів
    12 222

Типово

Отож. А потом: с царского плеча Ю. Тимошенко - "Вот вам тысченка - все, что могу"; и Янукович не отставал - "И от меня вам тысченка - ни в чем себе не отказывайте"
    ... интересно, что предложит нам Порошенко?

Дописів
    29 157

Типово

Цитата Допис від Karos Переглянути допис
    ... интересно, что предложит нам Порошенко?
    Первый закон глупости
    Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©

Дописів
    6 105

Типово

Каждому воздается по вере его.

Сторінка 243 з 354 ПершаПерша ... 143193233234235236237238239240241242243244245246247248249250251252253293343 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті