| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Государственная пограничная служба Украины 30 октября подписала протокол с погранслужбой Российской Федерации о совместном контроле проблемных пунктов пропуска на общей границе. Об этом сегодня доложил Президенту Украины Петру Порошенко глава Госпогранслужбы Виктор Назаренко, передает пресс-служба Порошенко.
«Председатель Государственной пограничной службы Виктор Назаренко доложил Президенту о том, что пограничники начинают восстанавливать контроль над проблемными участками на украинско-российской границе», — говорится в сообщении.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
депутат:
Про зарплату. Друзі! Ви зря наїхали масово на Мустафу… І справа не в сумі грошей. Так починала Грузія боротьбу з корупцією. Я абсолютно розумію, що про це писати не етично,- краще мовчати. Але більшість так і не зрозуміла, що Мустафа поставив питання не про рівень заробітної плати, а про чесність… Якщо зараз ми допускаємо, що депутати живуть на свою зарплату (хоча насправді це зовсім не так) то ми їх (нас) індульгуємо на корупцію.
Можна скільки завгодно писати про те, що от, мовляв лікарі живуть на дві з половиною тисячі гривень, а вчителі – даже за менше… Гнилий популізм! Справедливий і чесний, – але популізм. Я був депутатом двічі і з усією відповідальністю заявляю: Н І Х Т О і Н І К О Л И з депутатів НЕ ЖИВ НА ЗАРПЛАТУ!!!!!!!!… Більше того: ніхто і ніколи з депутатів самих чесних європейських парламентів на зарплату не жив і не живе. Корупція – рулить! Абсолютно переважна більшість депутатів ВР на свою зарплату не зважає, це таке – расходи на зубочистки… Майже половина депкорпусу взагалі про свою зарплату не знає, вона їм не потрібна, як абсолютно сміхотворна вешч на рівні статитистичної похибки. Її отримують помічники, які тратять її не понятно на шо (на якісь представницькі витрати)… Я особисто знаю багатьох депутатів, які ЖОДНОГО РАЗУ не отримували зарплату за ДЕСЯТЬ РОКІВ… Якщо на те пішло – я б взагалі не платив депутатам ні копійки, вони й так зароблять. Але ж, якось треба це “устаканить” і “согласувать” з вимогами й принципами громадянського суспільства…
Головна проблема України (ну, не головна, а просто проблема) у страшній, величезній, непоборній прірві між уявленнями народу про життя еліти і про їх справжнє життя. Це “небо і земля”, “сонце і місяць”, “біле і чорне”… Один пересічний депутат може просто так потратить за день БІЛЬШЕ ніж його місячна зарплата (охорона, уборщиці, водії, дом, баби (мужики), ресторани)… Запитайте у любого мажоритарщика, який сьогодні викинув “п’ятьорку” на округ, що для нього значить зарплата… Запитайте у деяких списочників (тарифи на ці вибори складали приблизно вісім мільйонів долларів за місце), чи важливо це для нього це взагалі? – Та їх навіть “відбити” неможливо…
Саме головне, чи можна це якось вирішити? Я певен, що коли платити депутатам сьогодні по сто тисяч долларів щомісяця, – навіть це нічого не вирішить…. Крали-крадуть-будуть красти…
В цьому і є завдання нового парламенту. Якось змінити психологію, якось змінити правила гри, якось щось змінити… Я не знаю як… Ну все одно – треба… Іншого виходу немає…
--------------------------------
якщо йдеться про те, що ми хочемо мати депутатів на зарплатні то існуючимпапєрєднікам папєрєднікав що 5 тис що 15.
а новим депутатам, тому ж Лєщенко, з його слів, 15 тис - нормально. ще було б непогано впровадити норму структура накшталт ФБР, яка приглядає, чи вистачає обранцю 15 тис)
крім того, тимчасове зменьшення зарплатні закінчиться з 2014 роком. Сєня вкинув піплу тимчасову жуйку, шоб не гавкалє)
Востаннє редагував Rоlа: 31.10.2014 о 23:12
нейрохирург добирає з хворих. всі мої знайомі лікарі живуть не на зарплатню.
я згодна з позицією Мустафи. така ж сама думка про пенсіі - прибрати всі пільги і додати їх до розміру пенсіі.
Mustafa Nayyem
По поводу депутатской зарплаты. Отвечаю последний раз. Я об этом заговорил не сейчас, а честно написал в первый же день выдвижения. Достойно жить в Киеве на 6,5 тыс. грн., арендуя жилье, невозможно. Я не требую платить депутатам коммерческую зарплату, а предлагаю вернуть прежнюю норму, но без льгот. Взяток брать не собираюсь. Жить на содержании у "спонсора" или фракционных доплат, не вижу смысла - слишком долго был свободен, чтобы вязать ярмо на шее. Не нравится такой депутат, живите с депутатами-олигархами и ворами - они вообще могут без зарплаты, а некоторые, как показывает практика, за мандат готовы даже доплачивать. Врать о состоянии своих доходов не собираюсь - не люблю, когда прячут глаза другие, не буду прятать и сам. Мандат - не самоцель, если не смогу найти другие способы легального заработка, не вижу никаких проблем вернуться в профессию.
Так и депутат не на зарплату живет, и че? Вопрос в том, почему у депутата зарплата должна быть выше, чем у врача.
Во Франции зарплата депутата в долях ВВП на душу населения составляет 2,72, в Великобритании – 2,60, за ней следует Португалия, где этот показатель равен 2,52.
Несмотря на то, что шведские парламентарии зарабатывают примерно в два раза больше испанских политиков, если считать их доход в долях на душу населения, он будет примерно таким же. В Швеции по этому показателю зарплата депутата вообще самая низкая из всех семи вышеупомянутых стран и составляет 1,90, тогда как в Испании – 1,96.
А тут проскакивала зарплата в 20000. На каком основании ее платить? Ни одна цивилизованная страна не платит так много своим народным избранникам.
На первых же местах по разрыву между зарплатами депутатов и средним уровнем ВВП на душу населения - Нигерия (больше чем в 116 раз), Кения (в 76 раз), Гана (почти в 30), Индонезия (более чем в 1, Южная Африка (14) и Бразилия (13).
Ну вот там место Украины по мнению "давайте зарплату 20000!". Африканский союз ftw.
ребе, це циклічне посилання. у лікаря теж повинна бути більша зарплатня, для цього потрібні реформи, реформи повинен хтось впроваджувати, контролюючі структури повинні впливати на корупційні бажання. у нас .опа по колу.
Мустафа запропонував цілком справедливій підхід - зніміть пільги, поверніть попередню зарплатню.
порівнювати треба не тільки зарплатню, а і всі няшки.Несмотря на то, что шведские парламентарии зарабатывают примерно в два раза больше испанских политиков, если считать их доход в долях на душу населения, он будет примерно таким же. В Швеции по этому показателю зарплата депутата вообще самая низкая из всех семи вышеупомянутых стран и составляет 1,90, тогда как в Испании – 1,96. [/I]
dom.ria.com/ru/search/?state_id=10&city_id=10&realty_type=0&category=1&a dvert_type=3&characteristic%5B209%5D%5Bfrom%5D=1&c haracteristic%5B209%5D%5Bto%5D=2&characteristic%5B 214%5D%5Bfrom%5D=&characteristic%5B214%5D%5Bto%5D= &characteristic%5B235%5D%5Bfrom%5D=1000&characteri stic%5B235%5D%5Bto%5D=3000&characteristic%5B246%5D =244
כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל
Норму относительно обеспечения народных депутатов жильем заменено нормой, определяющей право на получение ежемесячной компенсации для аренды жилья или гостиничного номера в размере, установленном смете Верховной Рады Украины.
Законопроектом определено, что право на такую компенсацию имеют народные депутаты Украины, место регистрации, жительства которых находится на расстоянии более 30 км от территориальных границ Киева.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks