| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Та я очень сомневаюсь шо это повторится еще раз)))
Именно так! У меня детки погодки и по этому куплены 2 кресла. 0-15кг (с возможностью лежать) и 9-36кг (универсальное разборное на бустер и спинку. только сидячее) Могу покатать по городу. Тарифы оговариваются отдельно (предпочтение отдаю постоянным клиентам, но и разовыми перевозками не брезгую)
И не хотят люди понимать, что как минимум, надежно закрепить два кресла в машине занимает 15-20 минут. не говоря уже о прочем сервисе (внимательном отношении, салфетках, чистоте, кондере и пр.) Так проще за этот час (потраченный на заказ) "нарубить" 3-4 минималки по 25-30 грн. без лишних головных проблем. Серис ДОЛЖЕН стоить дополнительных денег!
Я вот не понимаю людей,ну позвони ты,сними заказ и сиди дальше со своей диареей...Нет блеа надо тратить чужое время.
На счет отказа,мне в Капризе раз 5 выносили,в 10ке тоже пару раз,но там люди далекие от такси,просили,чтоб их в черный список не занесли![]()
ну в мене такий список клієнтів є)))
один знайомий (при чому спілкувались досить довго) якось хотів купити телевізор. знайшов десь за 7000. я йому найшов за 6000. привіз під замовлення. він через три дні звонить я хочу повернути (наголошую везлось під замовлення). я он побачив на сайті алло за 5700. кажу ну я ж під заказ віз. його в мене не приймуть (своя специфіка)..ну бла бла бла. по ітогу я йому вернув 300 грн з своєї кишені і додав до списку. коли звонить не беру слухавку)) нах нах нах)))
з 26.01.2012 живу новим життям...
закріпити 1-2 хвилини. менше навіть часу на очікування поки замовник вийде з дому.
кондер-чистота мають бути всюди в нормальному таксі сервісі.
серветки та воду кожні нормальні батьки мають з собою
а за сервіс то я вже давно знаю, що більшість таксистів на сервіс просто "кладуть" або роблять усе з власної точки зору, їх не цікавить що саме конкретний клієнт вважає сервісом. ну то рубайте, хлопці, далі без головних проблем та скаржтесь на поганий контингент клієнтів (бо нормальних ви ж самі і відлякуєте) та певне відношення людей до більшості таксистів.
В таксі яким я користуюсь, як постійний клієнт, той сервіс який мене більш-менш влаштовує я принаймні маю, і служба "пам"ятає" найважливіше. Поїздка спальний район-центр або навпаки без простоїв нині обходиться мені в районі 100 грн враховуючи чайові. це ті тарифи, які ви маєте на увазі? щось здавалось мені, що для вашої відсутності сервісу ви називали інші цифри.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks