Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 324 з 3731 ПершаПерша ... 2242743143153163173183193203213223233243253263273283293303313323333343744248241324 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 74616, показано з 6 461 по 6 480.

Тема: ВСЕ о ТАКСИ (и не только...)

Дописів
    27 335

Типово

Цитата Допис від Xfolder Переглянути допис
    А що смішного? Ну занесуть в чорний список. Інший раз відмовляють
    в чёрный список морозящихся никто не заносит. просто снимают заказ.
    а ещё ко всему потом могут ещё и бабло снять как за выполненный...
    уже было.... просто ругаться звонить не хотел... смысл....

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 096

Типово

Цитата Допис від Xfolder Переглянути допис
    А що смішного? Ну занесуть в чорний список. Інший раз відмовляють
    Кокой список...не смешите. Он тело катается и не рассчитывается... куча жалоб...и ниче - принимают заказы...он тупо ржот с такси...
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    7 966

Типово

Цитата Допис від VitЁk Переглянути допис
    ну так сложно сразу посчитать... но раз в три-четыре(бывает и чаще...бывает пару раз в день) дня "мороз" попадается...за полтора года случаев сто наверно минимум...
    я к тому что 1 % выносов денег за отказ это большая удача)

Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 096

Типово

Та я очень сомневаюсь шо это повторится еще раз)))

Дописів
    456

Типово

Именно так! У меня детки погодки и по этому куплены 2 кресла. 0-15кг (с возможностью лежать) и 9-36кг (универсальное разборное на бустер и спинку. только сидячее) Могу покатать по городу. Тарифы оговариваются отдельно (предпочтение отдаю постоянным клиентам, но и разовыми перевозками не брезгую)

Дописів
    27 335

Типово

ШТА?

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  unnamed.png
Переглядів: 69
Розмір:  78,9 КБ
ID:	1608216

Дописів
    456

Типово

Цитата Допис від Maksi Переглянути допис
    когда я озвучил за 2 кресла... за воду... за салфетки и за сервис с кондёром.. чистотой и прочим двойной тариф - то на меня накинулись так, что я типа какой то с другой планеты и типа "та шо... я вызову десятку и с ребёнком поеду за 25... чем ехать за 60-65 ...."...
    И не хотят люди понимать, что как минимум, надежно закрепить два кресла в машине занимает 15-20 минут. не говоря уже о прочем сервисе (внимательном отношении, салфетках, чистоте, кондере и пр.) Так проще за этот час (потраченный на заказ) "нарубить" 3-4 минималки по 25-30 грн. без лишних головных проблем. Серис ДОЛЖЕН стоить дополнительных денег!

Дописів
    27 335

Типово

Цитата Допис від RUSH9128 Переглянути допис
    Именно так! У меня детки погодки и по этому куплены 2 кресла. 0-15кг (с возможностью лежать) и 9-36кг (универсальное разборное на бустер и спинку. только сидячее) Могу покатать по городу. Тарифы оговариваются отдельно (предпочтение отдаю постоянным клиентам, но и разовыми перевозками не брезгую)
    ну двойной от среднего это минимум.....

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    7 966

Типово

ШТА?

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  unnamed.png
Переглядів: 69
Розмір:  78,9 КБ
ID:	1608216
    шо не так?

Дописів
    25 312

Типово

у меня позавчера отключили через 10 минут.
    ровно 2 минуты стоял ... снял заказ и уехал...
    сразу взял другой заказ. уже отвёз клиента.... звонит диспетчер "там ваши заказчики объявились"..... прошло 30 минут.
    а телефон же может не отключается вовсе. Щас все почти с двусимниками ходят и вторая симка отпадает, когда по первой говоришь.

Дописів
    7 631

Типово

Я вот не понимаю людей,ну позвони ты,сними заказ и сиди дальше со своей диареей...Нет блеа надо тратить чужое время.
    На счет отказа,мне в Капризе раз 5 выносили,в 10ке тоже пару раз,но там люди далекие от такси,просили,чтоб их в черный список не занесли

Звідки Ви
    Та я вже сам ХЗ:))
    Дописів
    29 802

Типово

Цитата Допис від TabyPeTka Переглянути допис
    Я вот не понимаю людей,ну позвони ты,сними заказ и сиди дальше со своей диареей...Нет блеа надо тратить чужое время.
    На счет отказа,мне в Капризе раз 5 выносили,в 10ке тоже пару раз,но там люди далекие от такси,просили,чтоб их в черный список не занесли
    ну в мене такий список клієнтів є)))
    один знайомий (при чому спілкувались досить довго) якось хотів купити телевізор. знайшов десь за 7000. я йому найшов за 6000. привіз під замовлення. він через три дні звонить я хочу повернути (наголошую везлось під замовлення). я он побачив на сайті алло за 5700. кажу ну я ж під заказ віз. його в мене не приймуть (своя специфіка)..ну бла бла бла. по ітогу я йому вернув 300 грн з своєї кишені і додав до списку. коли звонить не беру слухавку)) нах нах нах)))
    з 26.01.2012 живу новим життям...

Звідки Ви
    Дніпро - Tallinn
    Дописів
    15 068

Типово

Цитата Допис від RUSH9128 Переглянути допис
    И не хотят люди понимать, что как минимум, надежно закрепить два кресла в машине занимает 15-20 минут. не говоря уже о прочем сервисе (внимательном отношении, салфетках, чистоте, кондере и пр.) Так проще за этот час (потраченный на заказ) "нарубить" 3-4 минималки по 25-30 грн. без лишних головных проблем. Серис ДОЛЖЕН стоить дополнительных денег!
    закріпити 1-2 хвилини. менше навіть часу на очікування поки замовник вийде з дому.
    кондер-чистота мають бути всюди в нормальному таксі сервісі.
    серветки та воду кожні нормальні батьки мають з собою

а за сервіс то я вже давно знаю, що більшість таксистів на сервіс просто "кладуть" або роблять усе з власної точки зору, їх не цікавить що саме конкретний клієнт вважає сервісом. ну то рубайте, хлопці, далі без головних проблем та скаржтесь на поганий контингент клієнтів (бо нормальних ви ж самі і відлякуєте) та певне відношення людей до більшості таксистів.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    7 966

Типово

Цитата Допис від _Jane_ Переглянути допис

а за сервіс то я вже давно знаю, що більшість таксистів на сервіс просто "кладуть" або роблять усе з власної точки зору, їх не цікавить що саме конкретний клієнт вважає сервісом. ну то рубайте, хлопці, далі без головних проблем та скаржтесь на поганий контингент клієнтів (бо нормальних ви ж самі і відлякуєте) та певне відношення людей до більшості таксистів.
    сервис стоит денег
    поэтому имеет смысл заказывать дорогие службы, чтоб таки его там получить
    дешовые службы, которых в городе подавляющее большинство, оказывают минимальный уровень сервиса - т.е. доставка заказчика из А в Б

Дописів
    27 335

Типово

Цитата Допис від LЕХХ Переглянути допис
    шо не так?
    адреса мира 40 г не существует в природе.

а телефон же может не отключается вовсе. Щас все почти с двусимниками ходят и вторая симка отпадает, когда по первой говоришь.
    5...10...15 минут?

если ждёшь такси и надо ехать?

Дописів
    27 335

Типово

Цитата Допис від _Jane_ Переглянути допис
    закріпити 1-2 хвилини. менше навіть часу на очікування поки замовник вийде з дому.
    кондер-чистота мають бути всюди в нормальному таксі сервісі.
    серветки та воду кожні нормальні батьки мають з собою

та ещё раз повторяю. с нынешними тарифами НЕ БУДЕТ сервиса в такси.

Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 096

Типово

Цитата Допис від dp_ua Переглянути допис
    это еще один "нюаньс"... приезжаешь-отбиваешь "на месте"
    и 20 мин. диспетчер и я сам не можем дозвониться...тело вызвало такси и "присело" потрындеть...не ну ща скажут шо это мои проблемы...жди - холоп барина.

Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    57 096

Типово

адреса мира 40 г не существует в природе.

5...10...15 минут?

если ждёшь такси и надо ехать?
    "пабыстрее я апаздываю"

Звідки Ви
    Та я вже сам ХЗ:))
    Дописів
    29 802

Типово

Цитата Допис від VitЁk Переглянути допис
    это еще один "нюаньс"... приезжаешь-отбиваешь "на месте"
    и 20 мин. диспетчер и я сам не можем дозвониться...тело вызвало такси и "присело" потрындеть...не ну ща скажут шо это мои проблемы...жди - холоп барина.
    ну по всякому буває. на тому тижні жінка з малої їхали. викликав таксі, звонять виходьте на місці. вийшли - машини нема. звоню де машина? так під під'їздом. кажу нема. ща узнаємо... приїхав через 5 хвилин
    з 26.01.2012 живу новим життям...

Звідки Ви
    Дніпро - Tallinn
    Дописів
    15 068

Типово

та ещё раз повторяю. с нынешними тарифами НЕ БУДЕТ сервиса в такси.
    В таксі яким я користуюсь, як постійний клієнт, той сервіс який мене більш-менш влаштовує я принаймні маю, і служба "пам"ятає" найважливіше. Поїздка спальний район-центр або навпаки без простоїв нині обходиться мені в районі 100 грн враховуючи чайові. це ті тарифи, які ви маєте на увазі? щось здавалось мені, що для вашої відсутності сервісу ви називали інші цифри.

Сторінка 324 з 3731 ПершаПерша ... 2242743143153163173183193203213223233243253263273283293303313323333343744248241324 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті