| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
если что,то я октябрянком, комсомольцем не была, в ячейках не состояла, никуда не посвящалась, в партии не состояла, к пионерии имею хроническую неприязнь переданную родителями. Но между взращиванием ребзя при войне и в пионерии выбираю пионерию.
У подружки на 1 сентября сказали ребенка привести в вышиванке,ну и самим тож, выучить слова гимна,петь будут. Таки да, не рабы мы!
http://yandex.ua/video/search?text=%...Id=EFR07HGlUXI
Я не буду проще. И не надо ко мне тянуться!
Мами, доброго дня!
Я з проханням.
Вже стає прохолодно, а повертатись додому мої підопічні луганці досі не можуть. Ще й невідомо, чи є там дім взагалі
Звичайно, що осінній-зимовий одяг вони з собою не бралиХоча й познаходили роботу, але одягнути п'ятьох на зиму-осінь - це недешево.
Я дуже прошу: якщо хто має зайву осінньо-зимову одежину хоча б на чотирирічну дівчинку (95 см, здається зріст) - поділіться! Ми готові забрати за фрукти-шоколадки-соки.
Ну а якщо будуть в хорошому стані жіночі речі (розмір S-M), або чоловічі (M) - вдячна буду дуже-дуже-дуже!
ЗІ: за допомогу обіцяю 15% знижку на фуршет![]()
Туристическое агентство GoToTravel.club
Подписывайтесь на Viber канал
Не время сейчас рефлексировать. Чем больше будет тех, кто везде видит подвох, во всех действиях власти - наживу и предательство, кто хочет сразу "лечь и приготовиться к вторжению"( ибо лучше худой мир!), тем больше мы будем распыляться на борьбу с внутренними проблемами. А сейчас надо с ненормальным соседом что-то решать.
Если к тебе домой придет сумасшедший и начнет крушить все направо и налево, ты чем больше будешь озабочена - изгнанием этого психа или тем, что муж не всю зп вчера отдал?
Я не буду проще. И не надо ко мне тянуться!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks