ПРОШУ ВАШОЇ ДОПОМОГИ!!!!
"Ніколи не займалася волонтерською справою, але зараз розумію, що від цього залежить життя кожного з нас окремо і нації в цілому...Сьогодні була на зустрічі з координаторами одного з волонтерських рухів нашого міста
http://vk.com/club74325870. Це молоді завзяті небайдужі і дуже рішучі хлопці, які самі планують найближчим часом добровільно мобілізуватися. Але їм всього по 19 років, вони без будь-якої військових навичок і підготовки...Я намагалася пояснить їм, що краще їм займатися волонтерством тут для тих, хто там. Від цього користі буде більше (моя особиста думка). На зустрічі були десантники з нашої 25-ї аеромобільної девізії, які зараз тимчасово на лікуванні у Дніпрі після зони АТО. Хлопці розповіли про найнеобхідніше на передовій, про те, що може врятувати їм життя (а значить і наші життя, життя і майбутнє наших дітей): тепловізори, бронежилети, каски, прилади нічного бачення…Ці всі речі коштують недешево, дуже недешево! Але найдорожче – це життя, наші життя! Вся волонтерська допомога передається безпосередньо в руки наших бійців на передовій, обов’язково викладається фото звіт передачі, щоб не було жодних натяків на нечесність таких заходів.
По життю намагаюся все вирішувати сама і не просити нічиєї допомоги. Але зараз війна і гордість моя нікому не потрібна! Тому я звертаюся до своїх родичів, друзів, знайомих, сусідів і просто небайдужих людей: давайте збережемо життя тих, хто береже нас ціною власного життя! Якщо ми врятуємо хоч одного хлопця із зони АТО – ми недаремно живемо! Особисто я не хотіла взагалі брати в руки гроші ні від кого: ні від родичів, ні від друзів, але так сталося, що люди, які мене знають, не хочуть самі купувати такі технічні засоби, які я описувала вище. Тому мимоволі я стала «збирачем» фінансів для закупівлі найнеобхіднішого хлопцям на передову. Всі зібрані мною кошти підуть на придбання бронежилетів, касок, приладів нічного бачення для десантників нашої 25-ї аеромобільної дивізії. Тих, хто бажає долучитися до нашої важливої справи матеріально або морально, прохання звертатися до мене за тел. 066 944 82 28 або 068 0222 883, карта № 5577212703113681 Копєйкина Вікторія. З великою надією на вашу допомогу і на нашу перемогу! Слава Україні!"
Я тоже буду собирать деньги в течение недели на свою карту, можно перечислять мне. Сейчас собираем деньги на бронежилеты, которые проверяются перед отправкой на полигоне. Стоимость одного 3000 грн. Каждому отправлю фотоотчет передачи бронежилетов.
Надеюсь на вашу помощь, моя карта 4405885009455301 Космина Анна Владимировна. тел. 0992380861
Просьба делать перепост!
Bookmarks