Ну я не имею в виду - дешевое - а может просто где акции /скидки интересные
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну я не имею в виду - дешевое - а может просто где акции /скидки интересные
По Комфі. Забирала там замовлений через інет-магазин блендер, поки чекала хлопчик тупив мене на придбання пилососа. Мовляв, якщо за готівку - дешевше. Ціна 1300, за готівку - 955, вдома глянула на сайті - 900![]()
з ними треба строго і по ділу. Посилати зразу з товаром на касу
Я забирала в "Ельдорадо" якось замовлення, так товариш не моргнувши оком пропонував мені купити товар по ціні магазину (десь +100 грн.), але за ці гроші, увага: мене навчать користуватися пристроєм!Відповідаючи йому я була дуже чемна, дуже. Все, що я думаю про того продавця, вислухав вже чоловік
![]()
![]()
Изумительные торты! Более 400 отзывов от форумчан
А никто случаем не менял мобильного оператора недавно? Интересует услуга оповещения о новом номере абонента платная ли у Киевстара? А то разослать всем контактам новый номер - это ж скока денег(
закажи пакет наприклад як у мтс 100 смс за 15 грн
Изумительные торты! Более 400 отзывов от форумчан
на мій тел у них висів цінник 2500.. реально в магазах 3000.. коли спитав придбати сказали що це акційний товар (мала приписочка гг) і його можна придбати лише з пакетом чогось/налаштуванням чогось і т.д. кінцева ціна виходила близько 3400
з.і. але я таки придбав його у них за 2500![]()
У мене на минулому тижні згорів блендер. В п"ятницю. Героїчно обдзвонивши всі магазини на предмет наявності (бо до середи чекати я би не змогла) знайшла у Комфі. В Ельдорадо навіть не заходила. Правда, не без скандалу: замість другої половини дня суботb привезли в неділю зранку. Після дзвінка на службу підтримкимене зустрічали як зірку
![]()
В моєму варіанті "Комфі" спочатку пообіцяв "може на завтра" (що вже було стрьомно), а потім, на щастя, в них вистачило розуму передзвонити і сказати, що "завтра" переноситься на "панєдєльнік", а це вже ніяк не підходило. А у вражиському "Ельдораді" сказали - "та хоть щаз", чим знали неабиякий головний біль
Правда, справа ще на початку лютого була
Я покупала холодильник там недавно.Заказали в интернет-магазине Эльдорадо, подъехали в розничный магазин, назвали номер заказа, нам выдали. Разница составила 1000 грн. Еслишо покупали год назад, летом, 3500 грн, марка Снайге.
Ненавижу ходить по магазинам. В интернет-магазине очень удобно.
Саженцы морозоустойчивой плакучей шелковицы от 300 грн В НАЛИЧИИ 0950474491, 0963159132, 0632275146 http://forum.gorod.dp.ua/showthread....=1#post9471019
у нас так с мультиваркой было,разница 700грн
Саженцы морозоустойчивой плакучей шелковицы от 300 грн В НАЛИЧИИ 0950474491, 0963159132, 0632275146 http://forum.gorod.dp.ua/showthread....=1#post9471019
Чего это? )))))
Ну иногда надо немного время потратить - это да. Но это не самое страшное))))))))))
немножко не получается
дето две недели выходит у меня в зависимости от сложности техники. Я когда морозильный ларь выбирала - разбег цен от 2000 до 11000. в итоге по интернету нашли 400 л за 3000 примерно (которым я довольна очень), в Метро такой же стоял за 8000.
Может это кто как зарабатывает вопрос.. и я в кредит ничего не покупаю принципиально
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks