| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.
Дуже чудово!
У вас є 140 по профільному
Контрактних місць цього року буде вистачати, оскільки в області на 200 осіб менше випускників, ніж торік
Користуючись нагодою!
Пропоную розглянути всіх, хто не попадає туди, де їм ХОТІЛОСЯ Б варіант вечірньої освіти.
Переваги: можна паралельно навчатись і працювати/доглядати за дитиною (заняття 2 пари в вівторок, 2 пари в четвер і 3 або 4 пари в суботу) + можна навчатись починаючи з 2 курсу, залишаючись на денному на іншій спеціальності. До того ж групи невеликі.
Мы сегодня сдали документы в Горный.
Приехали в 12.30, ушли в 13.45 .
Очень все быстро, без лишней суматохи) Сдали оригиналы.
принимают в одном кабинете сразу на три специальности.
Стоял за нами парень он 635 был в очереди в ДГУ документы сдаватьНо он не знал можно ли по электронке сдавать или нет. А спросить сказал не пускают.
Спасибо. мой имейл: [email protected]
Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.
[QUOTE=Ірчик;27245429]Дуже чудово! Контрактних місць цього року буде вистачати, оскільки в області на 200 осіб менше випускників, ніж торік
Но на сьогодня по ДНУ подано 11289 заяв (в т.ч. электронных), всього мест 7117, бюджетных мест 3070, а оригиналов подано 3120 за даними всту инфо. Ну по крайней мере есть в инете такая информация. А если действительно добавятся Донецк и Луганск, в связи с последними событиями они не спешат поступать в свои вузы. А еще нечесно сделало МОН они не опубликовали результаты доп сессии, только на личных страничках абитуриентов и всё. А может там они все 200 бальники мы же не знаем.
А вообще девчонки САПСИБО вам всем за поддержку, потому что вроде только начало но я уже была в ауте. У нас сегодня после того как я наконецто дозвонилась в ПК ДНУ появилось в личном документе две заявы на две специальности, ждём третью. Но уже легче, даже не видя себя в списках.
Востаннє редагував Натали1974: 15.07.2014 о 16:13
По-перше, не факт що всі вони будуть поступати саме ДО НАС. У них там сесії вступні продовжені на 2 тижня. Місця ТАМ ніхто не скорочував. Я думаю, вони оберуть вчитись вдома і без конкурсу
По-друге, не слід вважати, що там - одні генії...
Молодці.
Слідкуйте за інфою і чекайте дзвінків
[QUOTE=Натали1974;27245886]Поділіть на 11 (в середньому) і заспокойтесь
Маємо 1129 РЕАЛЬНИХ людей на 7117 місць
Я нікого ні в чому не переконую, крім того, що не треба панікувати. Ви не уявляєте, як панікують деякі кафедри і факультети, які ВЖЕ бачать, що у них будуть суттєві недобори
Ірчик, спасибо огромное за разъяснения и сбереженные мамские нервы! Нам на следующий год поступать, а я уже страшно переживаю глядя на огромные спискиНадеюсь Вы и на следующий год будите с нами в темке
![]()
У нас ребенок с Мариуполя, с которым я ЗНО ходила сдавала. Сказал лучше поступить в Днепр на лесника, чем в Мариуполь на экономику. ))))) Так же многие дети на ЗНО говорили, лучше сюда хоть на что-нибудь, чем оставаться в ДНР. Понятное дело что там не все гении. )) Можете на нас посмотреть. ))
Ну ладно, думаю уж контрактное место для нас точно найдется где-нибудь здесь. )))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks