Угу, но там что-то менять будут (если еще не)
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Пожалуйста, объясните. Есть "Позачерговий" и "Позаконкурсний"список. Это сироты, инвалиды, чернобыльцы, медалисты. На них всех 25 % бюджета или все 50%? А "целевики"? сколько на них уйдет бюджетных мест? Или примут всех у кого Целевое направление, а уже потом общий конкурс?
Еще дибильный вопрос задамЕсли мы где то 120 по списку, количество бюджета 15, нечего и надеяться, да?
Востаннє редагував Magnolia: 14.07.2014 о 23:18
Ого тут накал!
Так, Шановні!Не нервуємось самі і не лякаємо оточуючих. Перед тим як вставити питання, читаємо 1 сторінку (хоча б)
"Позачерговий" - пільговий список. Їх ДО 25% місць. тобто там де 3 - не проходить, там де 4, 5, 6 або 7 - 1 місце, 8-11 - 2 місця і так далі.
Направлення йдуть поза списком.
Ніяких цільовиків і медалістів 25% не стосуються - лише "пільгові категорії". Таких було 16. Зараз + біженці
Якщо 120 і прийом закінчився - майже гарантовано проходите.
Не забувайте, що всі, як і ви написали по 15 заяв.
Не орієнтуйтесь НІ НА ЩО, крім минулорічного прохідного балу. Тай то +/-
Ірчик, роз'ясніть, будь ласка, з приводу "+ біженці", щось я пропустила новини з цього приводу... Хто отримує такий статус?
Вони точно входять до загального переліку пільговиків та можуть розраховувати разом із ними на 25%?
Це я, звісно ж, не для додаткового залякування, але ось тут рахую, якщо для біженців ще додаткові місця від бюджетних виділять, то поїдемо ми, мабуть, до Львова
Дякую.
хотела подавать документы в эл. виде ....но фамилия в атестате указана одна , в зно другая , я т.к понимаю, ничего не получиться , нужно ехать по институтам и там сдавать док-ты...??
Natabel,
Але у кожному жарті - трохи жарту
Ще півроку тому хто думав про те, що наші чоловіки будуть воювати у Луганську? (Ось навіть не знаю, який смайл поставити...) Хто б повірив?![]()
Й інколи виникає спокуса захистити-сховати хоча б старшу... Так хочеться бути спокійною за мирний Дніпропетровськ. Але форум це ще не всі мешканці Дніпра, й вони різні, ой різні...
То я так. Сумую за чоловіком.
...самое главное уверенность в себе и своем ребенке!..вы правы...
даже правильно,что копии,оригиналы отдадите туда,где будете рекомендованы во время волн
хочу повторить свой вопрос:может кто-то натыкался и знает,на сайте електронных заяв...,сколько можно подать електронных заявлений за сутки?есть ли ограничения? ..или их нет,но могут быть проблемы?(нет в списке и т.д.)
Востаннє редагував MonaLena: 15.07.2014 о 08:41
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks