Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
Колеги! (нічо, шо я до вас примазуюсь, маючи в запасі ще 4 роки? )

А от на вашу думку, двома словами буквально: Яку б ви дали головну, найважливішу пораду мамам абітурієнтів-2014? І яку, з огляду на дсовід, найбільшу помилку ви зробили в цьому процесі? *-) Ну і, коли не секрет, назвіть бал дитинки і куди вступила та яка за рейтингом?

А я систематизую і буде шпаргалка для майбутніх поколінь
,
Дуже корисна думка! Найціннішими , вважаю, будуть поради глобального типу. Моя порада - треба визначатись з напрямом освіти якомога раніше. Даже до 9-го класу: ДПА в 9-му покаже правильність вибору і дасть можливість ліквідувати прогалини та запобігти їх в подальшому.

Цитата Допис від Нат@ша Переглянути допис
Ну начну я, наверное )))) Всё нижесказанное относится только к нам лично, поэтому имхо:
1- совет мамам и детям - внимательно изучать сайты поступлений ( в нашем случае и в случае одноклассников дочери, у кого небольшие баллы - кто знал о сайтах, тот прошел на бюджет)
...- забудьте о всех волнах - попадают в бюджет самые стойкие по добору по сданным оригиналам
- у кого низкие баллы - ваше время - это 9 и 10 августа. У вас есть всего два дня.
,
Це нагальна проблема, але тільки після 11-го класу.
Цитата Допис від Нат@ша Переглянути допис
- совет - знания дают ТОЛЬКО репетиторы (никакие курсы нам не помогли. Кто из одноклассников занимались с репетиторами, у тех баллы были высокие)
,
Цілком погоджуюсь.

.